Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 868
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 215
А танцът на ''Пчеличките''? Shocked Че и одобрен бил от родителите, кво да му е. Rolling Eyes

# 1 216
  • Пазете Гор
Добре дошло, малко момиченце на Лина!

# 1 217
Моята татуировка е по дължината на гръбнака. Три думи на български. За мен е положителна, покрива белег, който свързвам с много отрицателен и негативен момент от живота си. В този смисъл я направих, за да покрия негативното с позитивно. Някаква вътрешна си моя потребност.
Флешовете и аз не ги разбирам.

# 1 218
  • София
Алечка кога ще е събитието?че съм стара и не помня вече Laughing

# 1 219
А, тези са луди  Shocked
То това тяхното си е експлоатация на детския труд.
Само мога да кажа - горките деца.

# 1 220
  • София
Еха, бебенце Heart Eyes Честито, Лина, да сте живи и здрави всички вкъщи Hug

# 1 221
Белинда, не ми е работата, ама мечка страх мен не мъ е, както казваше поетът - къде се губиш и защо така, телеграфно? Rolling Eyes Hug

# 1 222
  • някъде ... тук ...
Лина, да сте здрави и щастливи! Бързо възстановяване  Hug

Малко разходка до НСА - дъжд вали, слънце пече. Приятелчетата на Гого не дойдоха. Порита си малко сам. Поне се поразходихме.

# 1 223
  • Ямбол
На мен онзи ден една ученичка ми каза, че нямала време да си научи за контролното, понеже била на танци.
На 17 години е и още не е разбрала, че може да не учи и само да си танцува, цял живот, колкото си иска.
Отговорих ѝ точно така - средното не е задължително и ако танците са ѝ важни, може да остане само с тях.

# 1 224
  • Пазете Гор
Белинда, не ми е работата, ама мечка страх мен не мъ е, както казваше поетът - къде се губиш и защо така, телеграфно? Rolling Eyes Hug

Аз пускам няколко предположения. На всяко съм заложил коефициент. Ако позная - ще ходя да отразя един лек залог на кръга в Англия. И така:

Хванала си е гадже. Почнала е ремонт. Решила е да се занимава с градивни неща. При изкопни работи са им отнесли всичкия нет и сега пише през телефона малко, че я хваща съклет.

# 1 225
Това с изкопните работи най ми допадна  Laughing

# 1 226
  • някъде ... тук ...
Хаха, вчера четох у фб една дълга забавна история с изкопни работи  hahaha

# 1 227
Аз я четох във форума. В темата с вицовете.
Още се подхилквам от време на време.
Горкия бай Стамат  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 1 228
  • някъде ... тук ...
Белинде, кажи че не си пострадала като бай Стамат, моля те  Laughing

# 1 229
Куркума, Белинда е обстоятелствен човек в най-добрия смисъл на думата, та си мисля, че щеше да ни каже, да не я мислим тука. Но дано си прав, без първото, че знам, че има хубав и стабилен брак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт