Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 842
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
 Joy Скици! Притесних се за тоя Стамат начи!
Отбивам се от бг мамата лека-полека Laughing Плавно, да не се стресирам, като тригодишно кърмаче Simple Smile Не ме мислете, Джули, всичко е наред Hug

# 1 231
  • някъде ... тук ...
Липсваш, Белинде, но... успех с отбиването.
Само дето си мисля, че трябва да е като с цигарите - от раз  Simple Smile

# 1 232
Отбивам се от бг мамата лека-полека Laughing Плавно, да не се стресирам, като тригодишно кърмаче Simple Smile Не ме мислете, Джули, всичко е наред Hug
Понякога идва в повече форума. Надявам се само някой да не те е обидил. А самото отбиване се случва много трудно  Laughing

# 1 233
Ех, Белинда, а аз се бях нагласила заедно да се подпираме в режима  Crossing Arms Не играеш честно, пък!

# 1 234
  • HH

Добре дошла в клуба  Hug И аз напоследък нито имам време, нито желание да пребивавам във форума.

# 1 235
  • Ямбол
Искам и аз да се отбия или поне да го намаля до минимум. Ама на минимум не става. Губя нишката така.
Има ли желаещи да пускат темата, че ми е като рожбичка.

# 1 236
Аз се чудя защо така все по-малко страници изписваме, а то повечето се отбиват  Laughing е нямате ли поне период на абстиненция?  Mr. Green

# 1 237
Искам и аз да се отбия или поне да го намаля до минимум. Ама на минимум не става. Губя нишката така.

КАжи честно!  Crossing Arms и ти ли?

# 1 238
Мен не ми пречи, напоследък през деня нямам никакво време за форум - чета сутрин 10-тина минути с кафето и после ако имам желание чак вечерта пиша в тази тема и това ми е. И в почивните дни, когато не сме навън вече пиша повече, но почти само в тази тема, нищо интересно не се случва във форума от доста време. Т.е. ако я нямаше темата, щях да влизам спорадично. С този режим трудно ще "преям"  Grinning

# 1 239
Аз съм на старта на летен режим  Mr. Green И за моя жалост имам много работа и дори не мога да чета всичко, което пишете.

# 1 240
  • HH
Аз се чудя защо така все по-малко страници изписваме, а то повечето се отбиват  Laughing е нямате ли поне период на абстиненция?  Mr. Green

Бела, време нямам. Ако имам свободно време гледам да свърша нещо друго. Не съм била хикса само на форума, и новини не съм гледала от един месец. Влизам от време на време, чета си книжната тема и това е. На тази тема хич не мога да и хвана нишката.

# 1 241
  • Ямбол

КАжи честно!  Crossing Arms и ти ли?
Да, мисля го много сериозно.
Много време губя в четене. забавно е, но взе да ми писва.

# 1 242
Aз миналото лято се "отбих" за повече от два месеца. Много пътувахме насам натам, постоянно сме навън и изобщо не ми остава време за форума, а  и не ми се влиза.
Есента се завърнах.
И сега мисля да се "отбия". Още от средата на май.
Нямам абстиненция. Изобщо не ми липсва като комуникация, защото се пренася комуникацията на друго място. И ми е много добре. Хората ми липсват, някои от форума и ги мисля, но после нали пак се "виждаме". Иначе не съм решила да се отказвам окончателно и не виждам причина, вероятно ще се случи постепенно и от само себе си, ако въобще.

Другият месец малката става на две. Постоянно отлагам ходенето до работата, за да заявя желанието си да си остана поне до есента. То няма и как иначе. Баба вече не може да помага толкова с гледането. Баща ми ще прави ремонти, а мъжът ми може да го няма.
Но някак си ми се е свила топка в корема.....просото усещам, че това, което ми се случи с двете деца, никога повече няма а се върне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И малко ми е мъчно.
А и не ми се ходи  нещо в работата. Ако се наложи да се пазаря, ще е убийствено за мен  Confused Мразя. Но ще се наложи да приемат идеята, че няма да се върна.
Трябва да ида следващата седмица. Обезателно.

# 1 243
  • Луната ни пази

КАжи честно!  Crossing Arms и ти ли?
Да, мисля го много сериозно.
Много време губя в четене. забавно е, но взе да ми писва.
Ако решиш, аз мога да пускам темата, но не бързай Simple Smile
И без това основно в тази тема чета и пиша, тук- таме някъде другаде. Тук, обаче, сте ми като лични приятелки  Heart Eyes

# 1 244
O, най-хубавата причина, приятна ''почивка'' Hug
Да не се хваля, ама за почти 10 години не можах да се заразя - мога да чета, мога и да не чета, а прописах от скоро и то главно в тази тема. Не ми липсва, особено като съм на почивка да влизам, пък да пиша, или пък да поствам статуси и снимки във Фейса, абсурд. Трудно се пристрастявам към каквото и да било, по принцип - е, както се разбра само яденето ми е ахилесова пета, ама то от асцендента ще да е.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 17:20 от Julia_21

Общи условия

Активация на акаунт