Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 769
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 245
вчера ядох страхотна салата в Хепи - със суров спанак и киноа.
Любимата ми салата от 2 месеца насам

# 1 246
Запазих билети за кино за утре, за мен, голямата и приятелката й. Много ми се гледаше Пепеляшка, а те ще вземат вече да го свалят. Срамота.

# 1 247
  • София
Иначе не съм решила да се отказвам окончателно и не виждам причина, вероятно ще се случи постепенно и от само себе си, ако въобще.
А, то и аз не съм "решила". Някак естествено се получава...засега. Да видим докога Laughing

Но от време на време ви наглеждам. Просто не винаги имам какво да кажа. Ето сега, примерно, не можех да пропусна бебенцето Heart Eyes

# 1 248
Лина, честито  bouquet
Здрава и щастлива да е дъщеричката ви!
Липсваше тук

# 1 249
Точно, belinda. Някак си ще си стане естествено. Примери има много. И то доста от тях постепенно отказали се. С кратки завръщания и така....  Simple Smile

Оказа се, че и на мен ми харесва салата със суров спанак и даже сурови гъби, но ядох хубава такава за последно преди ....ъ... 100 години.

# 1 250
Нинка, май ти е време да направиш нещо, за себе си. Между другото, много се изненадах като разбрах какво работиш - не мога да си те представя някак си в такава корпоративна среда, сухи цифри и т.н Crazy Та, няма да ти пожелая бърза адаптация, а бързо сбъднати мечти Heart Eyes

# 1 251
  • София
Аз съм спирала форума за няколко години. Случи се някак от само себе си, когато голямото момче стана на 3 и преди да се роди номер две. Сега имам няколко теми които следя, но за сметка на това си ги проверявам по няколко пъти на ден. Гледам си само тях и почти нищо друго.

# 1 252
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Скрит текст:

Нели, пиши и ЛС. Не е ли най-бързо?

Оооо, то не е спешно питането ми. Но исках да разбера дали е била тя днес. Видях момиче в бяла кола, което приличаше на дамата от аватара й. Исках да ми потвърди или отрече тя ли е била. Интересно ми стана. Колко ще е готино, ако се окаже, че съм я видяла и съм я разпознала в движение, в случай, че ние не се познаваме.  Grinning

Тя е била  Mr. Green Нейната кола е бяла.

Hug Ще каже тя.  Whistling

Добро утро!

Късмет на децата ви!  Peace

Хубав да е денят ви!

Скрит текст:
Нели, възможно е да съм била аз. С бяло Punto съм и вчера доста обикалях  Simple Smile Къде ме засече, че да сме сигурни, че съм била аз?

Антигона,  Hug, с бяло Пунто, точно така. Дъвчеше дъвка, доколкото забелязах. Аз вървях по тротоара до ДСК. Ти мина и ми се стори, че ще завиваш по ония стръмните улици, обърнах се, видях, че си дала мигач. Но не гледах зави ли. Ти си кажи сега.  Grinning

# 1 253
Ох, дано.... точно днес ми беше на гости мой шеф. Станахме приятели. Аз съм от хората, които не си слагат граници в общуването. Никак не обичам фамилиарниченето и знам как да се държа в работна обстановка, но не бих си простила, ако бях изгубила това приятелство. Той вече ми е и бивш шеф, де, ама може пак да ми стане.
Та с него и с жена му си мечтаем да правим сладкарнички и понякога се бъзикаме, че заедно ще я правим. И днес точно дегустирахме сладкиша ми с круши и казаха, че много им харесва. И те обичат да правят неща.
Всъщност, Джули, работата си я обичам. Аз работа в салона с клиентите и няма да скромнича, но не веднъж съм имала възможност да се махна оттам, на уж по-висока позиция. Обаче аз трябва да съм сред хора. Там е много динамично. Трудно е за човек, който е затворен, а за мен е удоволствие точно заради работата с хора. Освен това съвместявам доста неща и ми е интересно. Но не се виждам в някой бек офис, където да гледам само монитора. Това би било убийствено за мене.
Иначе имам нужда от промяна, но ако, то трябва да е тотално различно нещо и точно творческо.
 Heart Eyes  СЛАДКАРНИЧКАТА! Но...за сега не съм си надвила на масрафа. Иначе не бих променила, обичам си банката!  Heart Eyes
Благодаря ти за пожеланията.  Hug Hug Hug

# 1 254
Нино, искам  да те питам играла ли си на играта на Рататуй за гейм бой?.
Все за нея си мисля като ти гледам аватара.

# 1 255
Ох, дано.... точно днес ми беше на гости мой шеф. Станахме приятели. Аз съм от хората, които не си слагат граници в общуването. Никак не обичам фамилиарниченето и знам как да се държа в работна обстановка, но не бих си простила, ако бях изгубила това приятелство. Той вече ми е и бивш шеф, де, ама може пак да ми стане.

И аз направих двама шефа и семействата им на приятели. Ама големи и истински приятели. Случи се още докато работех за тях и продължава и сега, когато са ми клиенти. Не знам как стана при положение, че в началото на общуването ни се случваше те да блъскат по бюрата, а аз да хвърлям папки като летящи чинии.  Mr. Green

# 1 256

Иначе имам нужда от промяна, но ако, то трябва да е тотално различно нещо и точно творческо.
 Heart Eyes  СЛАДКАРНИЧКАТА! Но...за сега не съм си надвила на масрафа. Иначе не бих променила, обичам си банката!  Heart Eyes
Благодаря ти за пожеланията.  Hug Hug Hug

Творческо, да! А иначе за настоящата ти работа, достатъчно красноречиво е, че си на нея от началото на трудовия ти опит, за което отново  шапка ти свалям Hug

# 1 257
Мислела съм си и аз за промени в посока творчество, сладкарнички (бива ме доста) и подобни, но си давам сметка, че ще ми доскучае и ще ми писне. Забелязала съм, че ако съм упорита, поривите ми за промяна отминават.  Laughing

# 1 258
Не. Каква е тая игра?
Обаче дъщеря ми постоянно си намира разни игри, които зарязва и в един момент се оказа, че притежавам ферма, динозавърски остров и увеселителен парк  Tired  Мамо, играй ми! Ще взема да ги зарежа.

Иначе на мен от много мъничка, втори клас, ми викат Мише, от мишка -  съученици, познати и приятели вече и като видях Реми, а и готви и се влюбих от пръв поглед. И обичам мишки.

# 1 259

И аз направих двама шефа и семействата им на приятели. Ама големи и истински приятели. Случи се още докато работех за тях и продължава и сега, когато са ми клиенти. Не знам как стана при положение, че в началото на общуването ни се случваше те да блъскат по бюрата, а аз да хвърлям папки като летящи чинии.  Mr. Green

А на мен пък той ми беше новак, стажантче  Laughing 

Иначе и аз имах една такава, дето я направих луда с моите младежки изцепки и накрая се заобичахме адски и мисля, че се промени. Всъщност знам го. И другите казаха.

Общи условия

Активация на акаунт