Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 063
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 335
Скрит текст:
Днес имах  рожден ден и си направих една тортичка. Малечко е кривичка - нещо желатина не хвана за заливката  Joy
  Честито бебче на Лина   bouquet Да й здравичко и да не плаче много !

# 1 336
Жармен,честит празник! Бъди жива и здрава,щастлива и обичана   bouquet

# 1 337
  • Euskal Herria
Жармен, честито! Хубави неща да ти се случват!

Джулка, аз съм същата. Диоптрите ми са толкова много, че всеки път ме подготвяха за секцио. Помня веднъж как бутам количката с бебето, присвивам очи и виждам само някакви петна. Имах силно възпаление на очите и няколко дни не трябваше да нося лещи. А и очила нямах в момента. Изобщо - пълен цирк. Кой знае колко души съм подминала в квартала. Но пък приятелите ми знаят, че недовиждам и ако случайно подмина някой - обаждат се  Joy.

# 1 338
  • Лутаща се
Мислили ли сте за корекция на зрението?
Аз вече не мога да работя и чета без очила и съм с астигматизъм и на двете очи. Обмислям лазерна корекция, но ме е страх.

# 1 339
  • Euskal Herria
В интерес на истината - мислила съм. Много мои познати си направиха лазерна корекция, доволни са. Но понеже доста леко понасям лещите, а и дълги години ги нося, засега съм стопирала идеята. Аз също имам астигматизъм.
За страха - ами нормална реакция е. Моя позната прави операцията във Варна - преди 5-6 години, много леко е понесла операцията и възстановителния период.

# 1 340
Мен ме е страх  сега след  2то раждане да отида на преглед. 
След първото,  макар и секцио качих 2диоптъра. Сега съм  на  -9.

# 1 341
Благодаря за пожеланията   bouquet
  Аз пък не виждам от близо и плюс това съм шемет и вървя като отнесена и отминавам хората.
   Дъщеря ми се прибра вчера от Зл. пясъци и куфара победоносно стои насред стаята и май ще се препъна - уж го опразни и пак е приготвен за нейде  Joy
 Прах 4 перални дрехи  Joy
Дъщеря ми има асигматизъм на едното око . От миналата година реши да е с лещи . Не бях много съгласна, но тя е вече голяма и сама си решава  Joy

# 1 342
Жармен, желая ти много жастие  и здраве.

# 1 343
Скрит текст:
Днес имах  рожден ден и си направих една тортичка.
Тортата е чудесна!
Честит рожден ден, Жармен!  bouquet
Пожелавам ти здраве, обич и много поводи за радост.

Ванини, все такива добри новини да носиш. Радвам се за теб! Simple Smile

# 1 344
  • Луната ни пази
Добро утро!
Жермен, честит рожден ден. Много здраве, топлина и радост!

Да си кажа и аз за очилата, от осми клас са ми кацнали на очите. Не се харесвам без тях, физиономията ми е друга. И лещи съм носила (особено лятото, че да мога да слагам слънчеви очила), но най- си харесвам с очилата. От лазерна корекция ме е страх.

# 1 345
Жармен, да си жива и здрава и все така жизнерадостна  bouquet! Много хубава торта.
Тази сутрин реших да направя на децата овесена каша, ама от брашно, а не както обикновено с овесени ядки. Няма такава гадост, разбирам защо руснаците имат великоимперски амбиции- ще им се да стъпят на друга територия и да опитат нови храни.
Големият я яде, той е фен на всякакви здравословни неща, ако ще и да са кофти като вкус. Имала вкус на дървесна кора, а той обичал да си хапва такава  Rolling EyesМалкият категорично отказа след първата лъжица.

# 1 346
Добро утро!
Скарлет, мислила съм, но ме е страх - все пак е операция.
Много си мразя очилата, изглеждам задръстена. С помощта на съфорумка си намерих "моите" лещи и с тях се чувствам перфектно. Случвало се е да крещя и да заплашвам домашните, че ако не ме спонсорират за лещи, няма да ходя на работа.
Проблема е, че сфм вдигнала много диоптрите - на едното око е минус 6. Трябва до ида на лекар, но ...

Тонка, в
ще

# 1 347
Добро утро.  bouquet
Времето е скапано и не ми се става.
А днес програмата ни е пълна.
Моята мама има РД. Да ми е жива и здрава и още дълго да е до мен.Много си я обичам. Heart Eyes
Ванини-много се радвам за теб. Само такива новини да носиш. Hug
Джули-направихте ли изследванията за утре?
Стискам палци. Hug
Жармен-ЧРД.  bouquet

# 1 348
И аз съм от тези, които подминават познати. Мисля си за нещо и не оглеждам околния свят.
Тонка, видя ли последната новина от темата Кухня? ти гледала ли си то (Физрук)?

Вчера питах тук за едно пътуване. Оказа се, ч

# 1 349
че не било компютри, а компоти и се наложи да отида до гарата.
Миризмата на подлеза я усетих преди стълбите. Вътре смрадливо, тъмно, прозорците на магазините изпочупени, а смрадта неописуема - като в градски
 кенеф. Денем

Общи условия

Активация на акаунт