Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 046
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Пловдив
От снощи се хиля на татко мецан от форума Joy Трън съм му в очите на този господин Joy Не трън, цяла къпина Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838722.msg30632692#msg30632692

# 1 351
ме беше страх. Какво ли е нощем?
Как можаха Лъвов мост да го направят така хубаво, а гарата да е в такова състояние?
Извинете за пореднште постове.

# 1 352
Моята мама има РД. Да ми е жива и здрава и още дълго да е до мен.Много си я обичам. Heart Eyes
Честит празник на майка ти, Мерида! Hug

# 1 353
Добро утро!
Вчера лято, днес студ и дъжд Confused

# 1 354
  • Ямбол
Добро утро.
Моята дъщеря си пожела дъжда, понеже така спяла най-добре, а днес ѝ е единственият ден в седмицата, в който може да се наспи. Все не ѝ стига сънят. От бебе спи по много. Най-добрият ѝ приятел бил възглавницата.

# 1 355
  • Луната ни пази
От снощи се хиля на татко мецан от форума Joy Трън съм му в очите на този господин Joy Не трън, цяла къпина Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838722.msg30632692#msg30632692
Янтре, остави го, човекът си е много тесногръд и може да приеме само собствения си начин на живот.   bouquet

# 1 356
  • Пловдив
Той ми е любопитен, не се дразня Simple Smile По темата как живея и дали работя приемам мнения само от мъжа ми. Да речем маааалко и от майка, не защото има значение, а защото ми е майка. На никой друг не му влиза в работата и не го засяга.

# 1 357
  • Euskal Herria
Добро утро! От сутринта е слънчево и ясно.
Янтре, не го закачай Татко Мецан. Я виж как от него научихме, че имаш джип.  Joy Joy Joy Ама явно не ти е привлекателна офертата, освен едно ферари да беше включила в нея  Joy.
Шегувам се, дано не те засегна.

# 1 358
  • Ямбол
О, по тези теми и мен много обичат да ме правят каква ли не.
Специално с Мецан се разбрахме. С него съм спорила в една ученическа тема за ЧУ, но после в друга тема застанах зад негово мнение и от тогава не ми е казал копче, напротив, играе го съюзник.
Аз пък с камъчка се сблъсках отново. Не понасям хора, които се завират по чуждите чаршафи и тя е решила, че не ми е приятна, понеже съм имал проблем с такива като нея. Ми не съм, поне засега, обаче ми е противна, заради това, което е вършила. И е нагла да се жалва.

# 1 359
Щерката на Лиляна е от моята кръвна група. Здравия сън е много важен.Недоспиването ме побърква, тогава целия ден ми е крив.

# 1 360
  • Луната ни пази
Щерката на Лиляна е от моята кръвна група. Здравия сън е много важен.Недоспиването ме побърква, тогава целия ден ми е крив.
Аз се събудих със зверско главоболие, ще се побъркам. Спах на криво и резултата е този. Пих хапче, надявам се да ме отпусне леко.

Янтре, права си, знам че не му се вързваш, но му отговаряш и той малко като децата, мислис за интересен и продължава да ги ръси.

Лиле, Камъчка коя беше? Онази с любовника, дето тя се е развела заради него, а пък той не е?

# 1 361
Преди малко установих, че не може без допълнителни занимания да се постигат по-сериозни резулати в учебната част. Проверих му задачите от Великденското състезание, сигурно има максимум четири - пет верни. Миналата година като решавахме вкъщи, решаваше 80 процента, че и повече от състезателните задачи. Сега го е ударил на уволнение, пише само домашните от училище, никакви допълнителни сборници и резултатите са налице. Че с математика няма да се занимава по-сериозно, е ясно. Но пък такива задачи развиват логиката, умения за четене с разбиране и пр., които ще са му необходими за всичко.
В училище  покриват само заложеното по програма.

# 1 362
  • София
Добро утро,отвратително време разбира се нали съм почивка днес Mr. Green

# 1 363
  • Ямбол
...
Лиле, Камъчка коя беше? Онази с любовника, дето тя се е развела заради него, а пък той не е?
Да. Накрая я оставил бременна и се върнал при жена си и детето си.

Валери, то и аз я изпуснах този път със задачите и разчитам само на това, което решават в училище. Но дъщеря ми е в математическа паралелка и имат доста допълнителни часове и там ги подготвят за състезания. Каза ми, че само три задачи са я затруднили, но ще видим какви ще са резултатите.
Друг път и аз я тормозя вкъщи, но този път просто изключих и я оставих сама да се готви.

# 1 364
Лиляна, съвсем различно е в математическа паралелка. Там се предполага, че повечето им задачи са от такъв тип.  Но в стандартна паралелка си трябват допълнителни задачи и вкъщи. Освен за някои големи  природни таланти, ама и там без малко труд не става.

Общи условия

Активация на акаунт