Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 925
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 435
Нино, възможно е. Аз държа високи температури вкъщи, въпреки че знам, че бебетата не обичат да им е топло ама пусти страх  ooooh!

# 436
Нищо, то нека е топличко, но същевременно да не е и навлечено детето.
Едно боди само с дълъг ръкав стига. Или боди потниче и блузка.
Да не е и с вълнено елече отгоре  Mr. Green Hug

Иначе нека е топличко и му проветрявай често.

# 437
  • Пловдив
белла дона  - ТИ с какво си облечена в момента, като седиш у вас? Е, бебето горе-долу със същото трябва да е.

# 438
белла дона  - ТИ с какво си облечена в момента, като седиш у вас? Е, бебето горе-долу със същото трябва да е.
Янтре, баш в момента съм по гащи и сутиен, дали няма да му е малко хладно?  Laughing

# 439
  • Пловдив
Янтре, баш в момента съм по гащи и сутиен, дали няма да му е малко хладно?  Laughing
Емииии боди с дълъг ръкав и ританки значи му трябва.

# 440
Емииии боди с дълъг ръкав и ританки значи му трябва.
Хм! Отивам да махна елечето! В своя защита да кажа, че е памучно  Blush

# 441
Коментар към пост #437 на Янтра - аз ако гледам бебе така, то ще умре горкото от претопляне.

# 442
Ние сме посред дивото зове. Нямаме непосредствени съседи, като ви кажат "село" повечето от вас си мислят за полски села, къща до къща. До нас има дол, гора, очевидно сърните и всякаква друга дивотия. Чакайте да ви покажа и лисицата, ДИВА лисица - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/ … 3a82f6ea1be86b366 . Аз с лисица. И няма ограда, има частична ограда, плътен зид от към пътя, другото е с т.нар. жив плет (ама и тук си представяте някакви холивудски чудесии, а то не е). И 3 декара двор за косене.

Янтре, и ние си имаме сърнички, зайчета, лисици, че и skunks в двора. И трева си имаме. Но и "трактор". Ей такъв:

Даже и аз съм го карала. С него косим тревата. Два часа отиват.

# 443
Беее... с риск да ми се карат, ама ей ви едно меню за утре

И спирам вече  Joy.

Ти си била много палава!

# 444
Нямах време да ви чета, поне оплакнах око преди сън.  Laughing Накрая  се принудих да спра, защото дъщеря ми се намести до мен. Остава да ме види детето, че гледам мъже по миксер.  Laughing

# 445
  • Луната ни пази
Нямах време да ви чета, поне оплакнах око преди сън.  Laughing Накрая  се принудих да спра, защото дъщеря ми се намести до мен. Остава да ме види детето, че гледам мъже по миксер.  Laughing
Всички тези миксери снощи ми напомниха за сериала "Ало, ало". Трябва пак да си го пусна.  Joy

Добро утро, момичета, как спахте? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 446
Коментар към пост #437 на Янтра - аз ако гледам бебе така, то ще умре горкото от претопляне.
Нали обичаше да ти  студено!?

# 447
Добро утро!
Добре спах, но не ми стига сън...
Лина, къдеее си?
Бела, предлагай му вода/ чай, а той ще си покаже сам дали иска. Моето дете до 1г пиеше само чай, не искаше вода

# 448
Добро утро...
не знам защо, но едва се надигнах днес, а си легнах в обичайното време.  Само дето се чувствам като пребита.

белла, не му трябва жега на бебето, моя син пощуряваше като му е топло, че и до сега.
В момента е ок да се поддържат 21-22С. Само като го къпеш вдигай малко температурата.
Боди с къс ръкав и отгоре блузка с ританки или гащеризон му е напълно достатъчно. Махай тези елечета и щуротии.

# 449
Добро утро!
Нещо птичките и пчеличките са ви заразили и вас Simple Smile От градинаря на Яна прихнах да се смея.
Чия е тази песен е много хубав документален филм.
Моят син е лятно бебе, юлско. Предлагах вода, той отказваше за ужас на всички роднини. Съветите да му слагам захар във водата, презрително подминах.
Бела, не му трябва много да се претопли Тото. Обличай го по-малко, освен, че ще му е по-добре и се калява. 
 Аз тази нощ не можах да спя, сега ми се спи и за мой ужас яде.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт