Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 753
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 75
Янче, жестока магнолия  Heart Eyes

# 76
Чек, ползвах пропорциите, които Она беше дала, но месих в машина, като следвах твоята последователност. Забравих да сложа есенция и за това като направих фитилите намазах с бейлис и поръсих с шоколад (от този за готвене), навих ги и ги сплетах и после във фурната да втасват пак. Като се надуха ги намазах и поръсих със захар и бадеми.
Ти като ми прати снимки на брашна реших да потърся, но нали съм ви споделяла, че тук няма голямо разнообразие от стоки, та и такива брашна не намерих. В магазина има три-четири различни марки, но от тях има само плейн или селф-райз, та с обикновено ги правих. Като правя пак ще сложа повече шоколад.

# 77
  • Луната ни пази
Днес е ден за почистване- дом, коли... всичко. Но е и 23 градуса и от време на време сядаме из градината за отмора (имаме си два екокъта- с пънчета столчета и пън маса). Преди малко приключих и опънах хамака. Дойде му времето. Естествено най- изморения човек се намести да релаксира. Измори се детето от каране на колело, ролери, скутер... Ето:
Скрит текст:

Яна, обожавам магнолии. Искам да си сложа една в градината, но силно се съмнявам, че ще я опазя.

След малко си тръгваме, утре въртележката наново...

# 78
  • В Космоса
Охаа, така се прави! Хамачето - кефф!

Леко раждане на Лина! Hug

Завърнахме се в София вече.

# 79
Ще правя чийзкейк....в рецептата обаче се иска извара, а колкото пъти съм купувала е ужасна.
Мога ли да я заменя с крема сирене от рода на Филаделфия?

# 80
  • Луната ни пази
Ще правя чийзкейк....в рецептата обаче се иска извара, а колкото пъти съм купувала е ужасна.

Бих ти препоръчала извара Ситово, но не знам в Плевен дали ще я има. Иначе предполагам, че с крема сирене ще стане.

# 81
  • Euskal Herria
Магнолиите са навсякъде - по улиците, в парковете... Изобщо доста различни растителни видове има - палми, магнолии... широколистни, иглолистни.
В този парк - Доня Касилда, има много магнолии, огромни дървета са.

Sesylle, отговорих ти и в другата тема. Аз освен със сирене Филаделфия не съм правила по друг начин чийзкейка. Даже и тук бях публикувала рецептата и снимките.

# 82
Според мен изварата и крема сирената си дават различен вкус. Освен това тия сирена малко мазнеят.
По-скоро, Сеслили, ако имате крема сирене на Бор-чвор може да пробваш. То е нещо средно между извара и Филаделфия.

# 83
Благодаря много.
Аз купувам една от Лидл, която не е мазна и има неутрален вкус. Филаделфията не я харесвам като цяло. Simple Smile
След малко ще тичам за продукти и ще видя какво ще направя.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 19:56 от Sesylle

# 84
Страхотни деца, Сесил и Шаги.

# 85
Много е модерен малкият с очилата. Сладур. Heart Eyes А каката има прекрасна коса. Последната снимка е много добра.

# 86
  • София
Янтра, аз правя яйцата нарязани на ситно и объркани с майонеза лайт, малко кисело мляко, кисели краставички, пресен лук, черен пипер и копър.
Обаче ти в момента не само не трябва да ядеш яйце, а и на снимка не трябва да го поглеждаш smile3537

# 87
  • В Космоса
Сесили, много хубави деца! Heart Eyes

# 88
  • София
Янтра, аз рецепта ще ти напиша на яйчена салата, таман няколко вида, ама дали не е доста противопоказно яйца да ядеш сега. Най-странното е, че правя сигурно 5 вида яйчени салати, а почти никога не съм ги опитвала, предвид искрената ми нелюбов с яйцата.

# 89

С маскарпоне дали ще стане? Това в Лидъл е хубаво, стига да не съм закъсняла с предложението.

Общи условия

Активация на акаунт