Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 959
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Мерси, Айяла!  Hug Ще го запиша! Смятам, че ще му допадне.

Тези раници, могат ли да се видят някъде и наживо? Аз съм старомодна и искам първо да ги разгледам, пък после може и от нета да поръчам  Blush

# 796
Здравейте! Аз днес имах толкова много работа, че чак сега ви изчетох. Съответно забравих какво искам да кажа.

Видяхте ли, че Таис се е появила. Скоро си мислих за нея и се чудих дали ще си отмрази профила. Пуснала е тема в клюкарника.

# 797
  • София
Видяхте ли, че Таис се е появила. Скоро си мислих за нея и се чудих дали ще си отмрази профила. Пуснала е тема в клюкарника.
Видях и останах изненадана. Дори мислех да пиша тук, но забравих.  Crazy
О, тема ли е пуснала. Аз й видях един пост някъде.

# 798
  • София
Тези дни се бях сетила за Таис и се чудех какво ли става с нея. Явно и тя си е мислела за нас  Simple Smile Не съм видяла темата, но сега ще се поправя

# 799
Решила съм да купя от сухита шампоани на Lush, адски ги харесвам, макар че ми идват скъпи.

На мен от един от тези сухите шампоани на Лъш съвсем ми изсъхна и косата, и скалпа, чак ме сърбеше. Розово-оранжев с частички от пръчици канела.

# 800
  • София
Темата на Таис е интересна. Даде ми надежда, че дори и след близо 30 години мога да си родя второ дете (с уговорката, че съм жива). А аз си мислех, че времето ми за раждане вече е приключило.  Wink

# 801
БЪрди, а колко е голямо детенцето?
Щото ако е по-малко, препоръчвам една пяна шампоан на Мустела. По принцип съм със смесени чувства към тази козметика, някои неща харесвам, други - изобщо, но това шампоанче много ми харесва. Малките и двете като съвсем новородени имаха наченки на крусти и веднага им се махнаха, само с това ги къпех до годинката, че и отгоре. Икономично е, освен това.

# 802
Нино, напълни ми душата с разказа за зоологическата. Толкова мили спомени събуди.
Беше ни любимо място за разходка и почти всяка седмица бяхме там. Веднъж, когато синът ми нямаше още две години и го возих с количка, минахме покрай щраусите и той ги сочи с пръстче и вика "пиле, пиле ам, ам". Вярно, че беше ящен, но цял щраус  Grinning.
А, аз като бях 13-15 годишна ходих в зоологическата на "стаж". беше много интересно, учихме зоология и помагахме - хранихме животните, чистихме клетките, абе беше супер интересно. Аз много исках да стана ветеринар, но после нещо ме удари и смених курса. Сега хем ме е яд, хем не, защото има неща с които трудно бих свикнала.
По принцип не разрешават храненето не само заради храната, но и заради зарази и вируси, но могат да направят кът с кози, сърни, зайци, морски свинчета, магарета, които децата да могат да хранят.
Изпуснах ви, но видях приказките. Много обичам и имах всички показани. Домъчня ми, че не знам дори къде са сега. Надали са оцеляли Sad. Наложи се други хора да изнасят единия апартамент, та не мога и претенции да имам.

# 803
Даун, радвам се.

Аз си спомням смътно и старият Зоопарк. Беше кичест, но и този вече е станал с добра растителност.
Но най-впечатлена бях от жирафите. Ама сега човекът ми обясни, че са били на "депо" тогава, както пингвините и са били за малко. Явно нашите са ме завели точно тогава, да ги видя.
А като малка много висях в сегашния. Той е близо до нас и през ваканциите висях по цял ден. Нали освен археолог, исках да стана и нещо като ПетъЛ БеЛон  Mr. Green
Много обичах нутриите, носех им ябълки.

# 804
Много пъти съм си мислела, че ако в зоопарка има сергия със зеленчуци и плодове много ще улеснят хората и всеки би купувал. Аз например преди време, когато всички носеха, вземах ябълки, моркови и съм им носела. Какво лошо има да има предлагане, пък който иска да купи кило ябълки за мечока Добри.

# 805
И аз това попитах, но човекът каза, че не е редно. Имат си режим и животните, ако всеки дава, храната ще загнива. Пак не е ясно на кое животно какво ще се дава и още, и още.

Но биха могли да организират разни мероприятия, каквито тези летните. Поучителни. За почистване на градинките, а също така и ако някой иска да заведе тъща си да почисти на мечките  Mr. Green

# 806
  • София
И аз си спомням смътно старата зоологическа, но ми е останал един ярък спомен. Прабаба ми ме беше завела и аз бях застанала пред един паун. И онзи ми ти като се разкряка и като разпери огромната опашка. А аз с писъци побегнах кръгом, баба ми едва ме настигна. После ме успокояваше с паста и кока кола.  Laughing

# 807
  • някъде ... тук ...
И на нас ни е близо сегашната зоо.градина. Като бяха по-малки децата, много често ходехме. Тогава пускаха с малките колелета с помощни гуми и с тротинетки. Преди малко четох една статия за зоопарка.
Нино, шарена каручка с магаренце видяхте ли Simple Smile Пуснали я по Великден във връзка с акция на КАТ и СО, но интересът бил много голям и щяла да стане част от атракциите Simple Smile

# 808
Не видях каручката с яйцето, ЕлиТ, но и ние не обиколихме много.

А пауните са много и крякаха яко. Наистина силно.
И един леопард надаваше глас, според мене любовно и беше много силно, а представям си един мощен лъв ако чуя някъде в далечината на Саваната.

Преди време до лъвовете точно имаше частен терариум. Намираше се в едно дълго и тясно помещение. Тъмно, мрачно и студено. Накрая бяха гърмящите змии, огромни и с тракащи опашки. Мен не, че ме е шубе да ги гледам в клетка, но си представих филм. Изведнъж се затваря вратата, настава тъмнина и се чува спукване на стъкло  Mr. Green   Притреперих от ужас.
После се оказа, че съдържателката на този терариум е сестра на онзи откачалник, който даваше живи малки котета на някакви такива змии и филмът ми се видя по действителен случай  Mr. Green

# 809
Аз пък случката, която няма да забравя в зоопарка е когато изгубихме със съседката децата. Седнахме с нея на кафето около мечока и те уж си играеха, обаче щипнали нанякъде изведнъж, се оглеждаме няма ги никъде, тръгваме да ги търсим, шаш и паника бях, не виждах нищо във всяко човече виждах сина ми и другото дете. Те децата били около нас в градинката отстрани, обаче кой да ги види. Гледах и не виждах нищо, картината ми се сливаше, имах чувството че съм в някакъв сън.

И аз това попитах, но човекът каза, че не е редно. Имат си режим и животните, ако всеки дава, храната ще загнива. Пак не е ясно на кое животно какво ще се дава и още, и още.

Но биха могли да организират разни мероприятия, каквито тези летните. Поучителни. За почистване на градинките, а също така и ако някой иска да заведе тъща си да почисти на мечките  Mr. Green

За режима хич не бях се сетила  Blush

Общи условия

Активация на акаунт