Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 011
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 405
Не играе вече..... тренира дечица и работи, иначе е играл преди в Бургас Нефтохимик май е отбора нали /да не се изложа/ newsm78 но е било отдавна  Wink

# 406
Малеееее, аз изобщо не заподозрях, че мен сте ме "обременили"  Crossing Arms  Да си ги нямаме тия!

Бърдс, след малко започвам филмчето.

Като заспи дребната, защото е легнала и си е сложила слушалките на ушите  Crazy Разбира се, те не са включени никъде. Е така просто си лежи с тях. Как не и убива, не знам.

Преди малко получих покана за приятелство от едно момиченце, от групата на лазарките, което не познавах от преди да започнем. 11 годишна госпожица Simple Smile Признавам, че ми стана много милно, но и радостно. Защото си мислех, че съм ги изплашила децата.  На моменти им говорех бая строго, а понякога даже им се карах  Blush Даже малко след като тръгнахме да обикаляме квартала и започнаха да се обръщат към мен с "госпожо"  Laughing  Явно им заприличах на учителка.

# 407
  • Луната ни пази
Янтре, ето ти едни, не са волейболисти, но са от сърце!
Скрит текст:

# 408
  • Пловдив
Тези не ми ловят око, прекалено изкуствено напомпани. Харесвам по-естествен вид.

# 409
  • Пазете Гор
Shagya, а невъзможно ли е за периода, в който ше си ангажирана, някой да те замени срещу заплащане? Доколкото си споделяла си в малък град, вероятно познаваш хората и знаеш кому можеш да имаш доверие. Повтарям - не да ти прави услуга, а да направите изгодна и за двете страни сделка. Разход си е, разбира се, но пък ще ти спести сума усложнания.

Аз обичам, когато проблемите и трудностите могат да се разрешат със сделка. Това е щадящ, чист, честен и универсален подход.

Мъдрият Божи народ има една такава поговорка:
"Ако един проблем множе да се разреши с пари, то това не е проблем, а разход."

Нино, разбира се, че с госпожо трябва да се обръща детето. Как инак? Аз не съм и очаквал, че ще уплашиш лазарките. Допускам, че си ги изкефила, както биха казали те.

# 410
Аман от спамчета  Joy
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 22:28 от Анонимен

# 411
Жади, виж ги какви са женствени тези  Mr. Green Аз си падам по лъмбъри, а не по такива същества Grinning

# 412
Бременна госпожа. Тая вечер сте много мили с мене  Heart Eyes  Да ви изяде човек.

Не знам дали съм  ги изкефила, но много им говорих. Докато репетирахме, докато просто чакахме да се съберем, изобщо, всяка свободна секунда. То нали не съм и от приказливите  Laughing

- Деца, ние ще се опитаме да съхраним традициите, бла-бла-бла.... и все в тоя дух.

И по някое време като започнаха да се шушкат и пребърква на самото обхождане, аз ги строих, кръвнишки ги изгледах и ги попитах - ние за какво сме се събрали? А те мигат и едно от задните редици се обажда - Госпожо, ние сме се събрали да съхраним традициите  Joy
Вътрешно ми идеше да се пукна от смях, щото знаех, че мъничето го казва, за да мирясам, но запазих самообладание и безмълвно и достолепно кимах с глава  Mr. Green И все се надявам да им е останало нещо в главите.

# 413
  • Пловдив
Да ви покажа ли по кой въздишам от известно време?

# 414
Давай.

# 415
  • Пловдив
Давай.
Гледам този сериал - http://www.imdb.com/title/tt3487382/?ref_=nv_sr_2, та по главния герой въздишам Simple Smile

# 416
Давай.
Гледам този сериал - http://www.imdb.com/title/tt3487382/?=nv_sr_2, та по главния герой въздишам Simple Smile
Ооо, mr. Fantastic  Mr. Green Мен ми е симпатичен още от Фантастичната четворка. Симпатяга е.

# 417
  • Пловдив
Много даже.

Аз не съм гледала "Фантастичната четворка".

# 418
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 23:18 от Анонимен

# 419
Изчетох за кърменето и какъв беше тоя гол дядка?  Shocked Close  Да ви чета за кърменето ми е по-интересно от него.

Интересни снимки, но нищо Уау.

Общи условия

Активация на акаунт