Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 777
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 600
А аз мислех, че съм единствената бяла птица, която реве като го няма мъжа ми... Другата седмица няма да го има 3 дена, то за беда съм отпуска, и се чудя дали да не ходя да си рева при мама пак, или да се държа мъжката тоя път и да си остана сама в нас. Което най-вероятно няма да стане.

# 601
И на мен ми е много кофти като го няма, не мога да спя добре, едно ми е....бе кофти ми е, а хубавото е, че и той е така, даже онази вечер му се накарах дето ме вдигна от дивана, ама на следващият ден много ми стана криво като ми каза, че не му харесва да спи сам и не се чувства добре  Confused  голям съм цербер  ooooh!

Искам да се похваля и да кажа, като сме тръгнали за деца, че моята днес направи няколко крачки сама. Притеснявах се, че в сравнение с връстниците си не иска, а днес цял ден обикаля с уокъра навън, а на площадката се пусна самичка няколко крачки между мен и баща и......камък ми падна от сърцето  Heart Eyes

# 602
Звезден прах, за това 8 месечното ли става на въпрос  Laughing
Даже ви е рано, хич не се притеснявай за такива неща  Peace

Иначе, честити първи крачки  Simple Smile

# 603
Ивейнката ли, моето бебе ли, не е 8 месечно.........уф ше я сменям тази лента, не ме кефи и мен така, 8 месеца остават до 2та годинка , година и 3 месеца е

# 604
Скрит текст:
И на мен ми е много кофти като го няма, не мога да спя добре, едно ми е....бе кофти ми е, а хубавото е, че и той е така, даже онази вечер му се накарах дето ме вдигна от дивана, ама на следващият ден много ми стана криво като ми каза, че не му харесва да спи сам и не се чувства добре  Confused  голям съм цербер  ooooh!
Искам да се похваля и да кажа, като сме тръгнали за деца, че моята днес направи няколко крачки сама. Притеснявах се, че в сравнение с връстниците си не иска, а днес цял ден обикаля с уокъра навън, а на площадката се пусна самичка няколко крачки между мен и баща и......камък ми падна от сърцето  Heart Eyes

Ех, туй майките не сме като хората!  Laughing Сами си създаваме проблеми. И аз бях така. Ама дали ще проходи? Ама дали ще прговори? Ела го виж сега, имаше период (доста дълъг биух казала), когато не вървеше, а тичаше! Само се чуваше звукът на бягащите крачета, крака, крачища! Танцува, скача, буквално не се спира. Същото и за говоренето - докато само сочеше с пръст, сега не се спира! Понякога ми идва да крещя, особено в колата, докато пътуваме за училище, но нали трябва да се изслушваме, слушам, нямам избор.  Laughing Пожелавам на Джулия сле 10 години и тя така да говори за дъщеря си.  Heart Eyes

# 605
И на мен ми е много кофти като го няма, не мога да спя добре, едно ми е....бе кофти ми е
Знам го това. И аз превъртях няколко дена, сега вече дишам спокойно.

# 606
  • София
Със сегашния ми съпруг съм по същия начин, с първия не ми правеше впечатление и много се чудех на една колежка. Сега я разбирам Simple Smile

# 607
  • София
Ша, аз дрога не вземам и не съм вземала. Но малко дете досега не ме е карало да крещя и да се треса от нерви.
Twisted Evil Да ти дам назаем моите Simple Smile Обаче за по-продължително време, защото в началото не си показват рогата.
И моите! Особено голямата - като за 2 момчета е щура. Направо до нервни кризи ме докарва. Ама и нея за по-дълго, че като я вземе някой и после като ми я върне, такива суперлативи използва, че не съм сигурна, че за моето дете говори.
ОннаPeace Точно днес говорихме за това с ММ. Дъщеря ми има безумен характер, нещо като сина ти. За сметка на това малкия е безкрайно див и щур, но разбира от дума и не се налага много пъти да му повтаряш. Като цяло е доста добро и съобразително дете. Възпитаваме ги еднакво, гледаме ги еднакво - но те са коренно различни.

# 608
За 2-3дни дори децата не ми липсват....мъжа ми пък съвсем. Чак такава привързаност не я разбирам. А и той го няма поне 48ч. в седмицата, понякога и повече.

# 609
Туй майка е диагноза верно, хем го осъзнавам, ама не ми пречи да треперя и да фантазирам всякакви чудесии и най вече винаги мога да измисля за какво да се кося по отношение на детето, а не бях такъв човек уж  Crazy

Лятото се пренасяхме и нямаше как бебе на 6 месеца да бъде в лудницата, а майка ми живее в друг град и се наложи да я оставим за 2 седмици и да се пренесем, кръв капеше от сърцето ми, всяка вечер съм ревала тайничко.....подозирам и мъжът, много ми беше мъчно и за бебока, не мога да си представя без него как е било преди, въпреки че все по палава става и не е като да няма за какво да ме изкара извън нерви , ама.....

# 610
Мъжът ми много пътува служебно. Сега не чак толкова, но преди пет-шест години беше направо страшно. Имаше един период, в който направо се изживявах като самотна майка. Но това са едни такива моменти във всяка връзка, през които трябва да се мине. Дали ще са свързани точно с физическа раздяла, или с някакви други житейски препятствия - факт е, че (почти) винаги се появява сериозно изпитание, в което двамата да израснат и да се докажат като двойка.

Но аз по принцип не съм драматичен персонаж, за последен път плаках на 15, а това беше много, много отдавна...

# 611
  • Euskal Herria
Дайте ги на мен тия деца, деее... Точно ми трябва един такъв опреснителен курс  Grinning.

Момичета, като ви чета  относно разделите, направо се чувствам като дебелокож тапир или съвсем безчувствен тип човек  newsm78. Точно н-брой страници на тази тема се изписаха в СО. Там има мнения в двете крайности, сега вече за мен е само плява. Няма смисъл повече да пиша в нея, само чета.

# 612
Ами ние сме си Пижо и Пенда, заедно сме по 24 часа, работим заедно, спортуваме заедно, така сме свикнали и когато го няма ми е пусто. Не знам дали е нормално или не в очите на другите, но ние сме си ОК така. Разбира се, че няма да рева шест дни, но ми е криво. И най- вече се тревожа, след зачестилите инциденти със самолети, започнах да се боя от летенето. Няма да мисля нищо лошо, за да не го предизвиквам. Всичко ще е наред, скоро ще се обади, че е кацнал.

# 613

Момичета, като ви чета  относно разделите, направо се чувствам като дебелокож тапир или съвсем безчувствен тип човек  newsm78.

И аз.  Mr. Green Не като да не си обичам мъжа, но да не казвам по колко дълго и колко често го е нямало и не се сещам да съм страдала особено. Сега вече не е така, а аз мило и драго давам за кратка раздяла. Така съм свикнала просто.

# 614
  • София
И на мен ми е ужасно трудно да спя без мъжа ми, но определено щях да се пръсна от мъка, когато миналото лято за първи път се разделих с детето за няколко нощи. Все едно някой ми беше изтръгнал сърцето. А това лято ще бъде 3 седмици при свекърите ми на село и трябва да свиквам с мисълта.

Съни питаше за Елиф Шафак. В момента чета Любов и много ми харесва. От самото начало ме грабна и малко ми остана. Дано краят не ме разочарова. Определено след Нюансите тази книга ми дойде като манна небесна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт