Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 789
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Щом успява да си свали коланите значи са твърде разхлабени. Затягаш ги и няма проблеми. В преходните сезони ми е голяма врътня това с затегни-разхлаби коланите заради якетата - ту са с яке, ту без и съответно или им е твърде стегнато и не мога да ги закопчая или пък хлабаво и небезопасно.

# 526
Ша, аз дрога не вземам и не съм вземала. Но малко дете досега не ме е карало да крещя и да се треса от нерви.

# 527
  • Пловдив
Ша, аз дрога не вземам и не съм вземала. Но малко дете досега не ме е карало да крещя и да се треса от нерви.
Twisted Evil Да ти дам назаем моите Simple Smile Обаче за по-продължително време, защото в началото не си показват рогата.

# 528
  • някъде ... тук ...
Блаккет, и Гого ползваше такава седалка. Щом иска, да си я ползва. Така или иначе по закон се ползват до 150см или до 36кг.
Аз отпред не пускам още дребния. Само баткото се вози напоследък там и то защото установихме, че така забелязва от къде минаваме. Иначе отзад се закачат с малкия, говорят си и колкото и да обяснявам къде сме, коя е планината отляво/отдясно - никой нищо не запомня.

Моите също знаят, че не е добре да ме дразнят Twisted Evil
Говоря тихо и спокойно до едно време. Скоро не се е случвало да крещя на някой от двамата, де Simple Smile

# 529
Аз не крещя, ядосвам се и обяснявам по сто пъти, но ми се отразява зле, защото не си изливам гнева, а го потискам или си го изкарвам на мъжа ми. Simple Smile  Никога не съм удряла дъщеря си, въпреки, че ми е идвало хиляди пъти #Cussing out

# 530
  • Пловдив
Аз ги плясвам от време на време. Не си представяйте някакви кротки, малтретирани, наплашени дечица Laughing Нещо като стадо бизони е действителността.

# 531
О, три ако имах, гаранция щях да ги пляскам, определено нямаше да мине без. Simple Smile

# 532
  • Луната ни пази
Ша, чувала съм (и чела), че имало едни майки, дето никога не повишават тон, обясняват до омала и т.н. и т. н.
О, много моля да си купя от дрогата, която вземат тогава. Laughing
Ако има  такива майки, те са нечовеци според мен, или просто имат лесни деца.
Аз определено съм такъв тип майка. Обяснявам, докато ме заболи устата. От първия ден. Сега срагаме памперс, мием дупе, правя мляко... Днес са други неща. Така е вярно, защото.... грешно, защото... и т.н. Резултатът е, че за сега проблем с детето нямам, разбрано ми е много. В училище действам по същия начин и проблеми с учениците нямам. Още повече, че все с пубери работя (тази година съм със 7, 9 и 11 клас). Това е пътя, според мен.

# 533
О, Шаги, аз също обяснявам, откакто се е родил. В резултат имам изключително приказливо дете, което също много  обяснява, но това не пречи от време на време да се опитва да пробва търпението ми. Затова и казах, че зависи много и от темперамента на децата, не само на родителите.

# 534
Хайде сега, ясно е че децата ни са кротки Laughing. Поне за сина ми това го установих, когато ми оставиха една четири годишна прекрасна госпожица, която ми скъса нервите да се лигави, да се тръшка, да пищи, да се муси за едното нищо и въобще 2 часа след като ми я оставиха, се чудех как ще издържа до края на ангажимента, който поех. В този момент си дадох сметка, че имам златно дете. Като му кажа нещо, обикновено се разбира като повиша тон, докато това... по никакъв начин не можехме да влезем в комуникация с нея, все се сърди, на всичко, тръшкаше се, рев ама изведнъж започваше да пищи, даже се опитваше да ляга на земята Shocked

# 535
  • София
И аз обяснявам, докато ответната реакция е "Стига ми повтаря едно и също по 100 пъти, че ми гръмна мозъкът".  Confused
Но дъщеря ми пред хората е безупречна. За вкъщи ще си затрая. Като я хване проклетията и лиготията и си викам "Омммммм".

# 536
  • София
Ако имах само едно дете щях да разсъждавам по съвсем различен начин. И ако това едно дете беше дъщеря ми щях да раздавам съвети на кило на всички търсещи или нетърсещи съвет как трябва да са спокойни, обяснителни и други дрън-дрън и всичко ще им върви по мед и масло. Ако пък въпросното ми едно дете беше големият ми син щях да си чувствам ужасно защото съм майката с най-истеричното дете, което лежи по улиците и пищи от яд за нещо си, което не разбира от една дума, нито от две, двайсет и две или 600 и което и до момента трябва непрекъснато да му напомняш, да каже "добър ден" като влезе някъде Confused
Аз, обаче, понеже съм майка на трима осъзнах, че децата се раждат с някакъв темперамент и характер и ако щеш и на ушите да си стъпиш не можеш да го промениш.... най-многото, което можем да постигнем е да позагладим най-чепатите ъгли.
Та аз се карам когато трябва (понякога и когато не трябва чак толкова Blush) и крещя и шамаросвам дори.

# 537
Тъй де, нека си има темперамент, инат и каквото там още си има, на мен не ми пречи, има обаче обществени норми, така че трябва най-чепатото да го поогладим малко.

# 538
  • София
Да, Съни, нали и аз точно същото казвам.

# 539
Ама аз се съгласих с теб Simple Smile То оставаше аз с моето едно, да не се съглася като имате много повече опит.

Общи условия

Активация на акаунт