Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 000
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Тонка, аз не бих лъгала детето, казвам, че бабата и дядото не са си спазили обещанието и ако иска още обяснения да си ги пита тях. Много мразя такива номера и аз бих се ядосала много. Въпроса не опира изобщо до парите, става въпрос за отношението  Confused
Onna, моят син беше ухапан от кърлеж преди две години. Казаха да изчакаме около месец и да отидем в Института по паразитология да му вземат кръв и да го изследват задължително.

# 751
От 4 дена нямам време да ви чета и на пресекулки минавам по няколко страници, и вече забравих какво искам да кажа по темите. Похилих се с голите мъже, с обременената Нино, и детето с чубрица. Натъжих се за някой неща и така.  Майчина сълза я мразя, не я чета на децата ми, искам да знаят, че каквото и да се случи майка им няма да ги изостави. Всички показани книжки ги имах и аз, без Японските приказки на Акаша, като си отида на село трябва да ги потърся на вуйчо в къщата.
Тони, не се ядосвай за глупости.
Работата ни е такава, че допреди 7-8 години ММ го нямаше по 10 дена месечно. Сега на 2 месеца заминава за толкова. Добре ми е да ви кажа. Тогава организирам много женски сбирки. И винаги когато го няма са най-трудните и закучени сделки. И сега ще помрънкам, ама ще го скрия, мисля си, че ще ми олекне.
Скрит текст:
Вчера ми беше най-закучената сделка през живота ми. С първия секретар на посолството на доста затворена държава. В понеделник той беше при нас, уговорихме всичко, но искаше ние да му закараме автомобила в София, и то не да му вадим транзитни номера. Няма проблем. Имаме камионче за пътна помощ, което е слабо и ползваме за разстояния до 30-40 км, но прецених, че ще се справим. До София пътувахме почти 4 часа.  Намерихме посолството от първия път. И въпреки, че бях казала, че не познавам доларите, а и в България разплащателното средство са левове, не ми бяха приготвили, та терсихме банка. Те естествено не знаеха къде има.В 2-3 клона на банки обменяли до 2-3000 лева само, добре, че видяхме централния клон на една банка. Тъкмо свършихме всичко и ги притесни че на печата на фирмата и седалището е Плевен, нямали право да излизат от София. Както и да е, свършихме, за 3 часа стигнахме в Плевен, тъкмо влязохме в града и камиончето започна да вие. Добре, че ни оставаха около 500 м докато го приберем. Снощи тостера изгоря. Тази сутрин водя малката на градина, пием за час кафе с няколко майки, отивам до тоалетна, пускам водата и казанчето протече. Сядам в колата, не пали. Аз виждах, че не е от акумулатора, лампите светеха силно, а и често ми се налага да паля коли с паднал акумулатор. Едната обаче имала кабели в колата и решихме да подадем ток, да не би все пак да се окаже това. 3ма мъже като видяха 4 жени с отворени капаци на колите застанаха наблизо да гледат сеира, и сигурно са очаквали да подпалим нещо  Joy Не ни се получи, обадих се на момчето което работи при нас, дойде, каза че е от стартера, бутнахме го и запали. Аз също знам на теория как се пали с бутане, но ме достраша сама да го направя. Тръгнах, и само си повтарях, че не трябва да гасна по пътя. Аз, дето веднъж месечно я угасна на светофар я не, на 2 пъти задавих колата. Прибрах се в офиса, запалих цигара и почнах да си правя кафе, като се разхвърча пара и кафе навсякъде, не мога да спра машината. От 10,30 до сега се чудех дали да пусна лаптопа да не му се случи нещо и на него. Много ми се искаше да се прибера, да се завия през глава и да проспя деня, но имам да свърша няколко неща, тия които търпят отлагане ги отложих. С една приятелка се бяхме разбрали да и отида на гости следобеда, отложих го, да не взема и у тях да счупя нещо.
Та сега ако ви се появи грешка 500 не ме псувайте много.

# 752
Мира, ти па как реши че не й трябва, я я питай  Mr. Green
У дома със сина ми всяка вечер се караме за таблета. Май ще си купувам и за мене, от както му го ползвам не си пускам малкото лаптопче вечерта.
Нямах форум известно време, а вие?

# 753
  • София

Та сега ако ви се появи грешка 500 не ме псувайте много.

Появи се, Силви, ама не съм те псувала  hahaha hahaha

# 754
  • София
Тонка, я не се ядосвай за глупости. Ако не съм на кеф бих накарала мъжът ми да ги подсети какво са обещали на детето, а иначе просто не бих ги отразила. Можете и сами да ѝ купите великия таблет, айде холан! Не сте опрели до тези пари... Да си гледат работата пък  Crossing Arms
Аз давам съвети, но още помня как преди почти 3 години с току що номородено бебе (номер 3) и прясно оперираната му сестра не отидох на една семейна сбирка сред природата и пратих само мъжа ми и големия. И после свеки ми беше пратила печено агнешко да си хапна - само кокали и малко лой, дори хапчица месо нямаше  Sick Ей колко рев изревах тогава.... не ще не можех да преживея без пустото му агнешко, разбира се, ама от обида.

# 755
Силви, 500 беше преди да те чета....хахаха. Simple Smile
Има такива куцуз дни, сипи си едно пиене и карай по-спокойно....Simple Smile

На нас микровълновата ни тотално отказа, външни причини няма никакви (т.е. видими, след като я разглоби мъжа ми).
Сега сме без от няколко дни, още ми е странно.
Въртя иначе втора пералня, малкия заспа...
След обед се чудя какви да ги вършим, сигурно ще излезем към Кайлъка на разходка.

blackcat6, хаха, е след като го има от 1г. естествено, че и трябва.
Ако нямаше обаче, нямаше и да се сети за таблет.
Също както не съм и дала и телефон в училище. "Ама другите деца имат". Ами не ме интересува....тя има един, който и дадох и стои в къщи. Щеше да го носи на училище, но след като го ръчка 3часа и мина интереса и го остави.

# 756
аз тамън се чудех , що запецна форума  Whistling Whistling Whistling Има и такива дни, важното е да сме живи и здрави, другото е , за да има какво да се разказва като се съберете на по чашка  Wink

# 757
  • София
Как не я оправиха тая грешка 500 вече две години, егати и бездарниците.  ooooh!

Тонка, е те зимата  като са ги давали пари ти взе ли ги?
Мире, а ти как мислиш?  Grinning Оставаше и да съм ги взела, а сега да се ядосвам заради спорта.

Планувала съм голям рожден ден на дъщеря ми, все пак й е последна година в градината и тя иска да покани почти цялата група. Така че таблетът не ни влизаше в сметките, защото разчитах, че след като са й обещали, няма да се нагърбваме и с това. Някак си не става да дадем пари за един рожден ден колкото като за една малка сватба.

# 758
  • София
Не се ядосвай, Тони, иди във фейса да видиш един линк за разпродажби на ученически раници в Ориндж, който съм ти пуснала  Laughing

# 759
Тони  Hug

Onna, иди да ти сложат една инжекция против тетанус и наблюдавай мястото. Ама не се вкарвай във филми, няма за какво  Hug  

В Зоопарка беше страхотно. Това място като площ е много голямо и има потенциал да стане един голям и красив парк. Остава и за животните да се грижат добре и всичко ще е наред.
Но да призная, преди бяха доста по-мизерни, сега изглеждат относително добре.
В момента е най-хубавото време за разходка там - топло, но не горещо, слънчево, зелено, прекрасно. Цъфнали са дърветата - бели, жълти и розови. През седмицата няма много хора, а животинките някак са живнали.
Пауните бяха разкошни! Толкова красиви и не някакви опърпани, направо чудни, с големи и гъсти опашки, единият си я беше разтворил. Имаше няколко пауна на свобода, както и други птици и зайци.
Големите котки изглеждаха доста прилично, а по-малките и мазнички.
Има пейки на сянка, чисто е, спокойно, изобщо - добре е!

Препоръчвам, който може да иде през седмицата, обаче! Много, много спокойно!

Говорих си половина час на излизане с едни възрастни мъже от охраната. Казаха, че се разрешават от тези бутащите се с крака камиончета, но не е препоръчително с тях да се влиза в залите. Защото има акустика и шумът много дразни животните.
Иначе колела, тротинетки и ролери са забранени и има резон. Както и домашни кучета. Но хората се оплакаха, че постоянно някой хитрува и нарушава правилата, а после Зоопаркът носи отговорност. Хората се сърдят, че не се разрешават дори и балони, а човекът каза, че имат починала мечка, задръстена с балон.

Очакват се нови животни - кенгура, пуми, леопарди и най-интересното - Жирафи, които да са за постоянно. Три броя. Клетката им е готова, до слоновете. Но казаха, че транспортирането е много скъпо и рисково и бавно се случват нещата.

Иначе ги питах и за пингвините и ми обясни, че са били само на разменни начала в нашият Зоопарк. Логично, разбира се. Много скъпо би било да се поддържа естественото им местообитание на наши ширини.

Говорихме си и за друго - питах ги няма ли как да се направи лафка, където да се продават специални храни, ако децата искат да хранят животните. А не да им дават човешка боклучава храна. Но те изразиха мнение, че пак е рисково и затова няма. Иначе е ставало въпрос.

Направих малко снимки на парка, за да ви ги пусна. В публичен албум ги направих. Единият леопард спеше много смешно и опашката му висеше. А едната мечка се къпеше, ама така мераклийски, само дето бомби не правеше  Mr. Green

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205074066749756&se … ype=1&theater

# 760
Тонкa*, друг път като ти дават, вземай....Simple Smile щото после явно забравят.
Ако РДто е сега май, юни месец....аз бих направила градинско парти. Избирате си един парк, малко кетъринг....аниматори за децата. Ако не по-евтино, то поне ще е по-различно и приятно за децата. Забелязвам че като стигнат 7-10г. и вече са буквално отвратени и преситени от клубове.

# 761
Cилве   Mr. Green Лягай и не мърдай! И вода да ти носят даже, няма да ставаш.  Hug

А посолството направо го заподозрях кое е.

# 762
Аз понеже обичам всичко да е ясно бих им се обадила. Да им обясня и толкоз. Това ще им е за урок друг път да не се изхвърлят. Че те за догодина може кола да й обещаят, да мислят, големи хора са.

# 763
Забелязвам че като стигнат 7-10г. и вече са буквално отвратени и преситени от клубове.

Мда, а на 13 като птицата финикс избуява влечението им към клубове, магазини, покупки и въобще харчове. Някаква финансова тесла ги удря в главите направо.  Twisted Evil

Тонка, не се ядосвай, няма да промениш никого, само можеш да ги отрежеш. Ако ти стиска, давай. Аз свекърва си не съм я виждала и чувала повече от 10 години и няма шансове това да се промени.
За таблета - ако е трудно положението в момента кажете на детето, че ще го купите по-късно, след месец да кажем. Ако минава номерът. С нашата на последния РД така направихме, че въпросния четецо-таблет го нямаше и го чакахме да дойде в приличен малтийски срок (месец и половина  Mr. Green).

Много работа свърших днес, чак ми идва да се самонаградя. Аз така си трупам, отлагам и обмислям работата, докато ѝ дойде моментът и после ударно всичко свършвам.

# 764
На голямата ми и трябват 3 дни на слънце и придобива един много матов тен, а е бяла. А на малкото и ден му е достатъчен на слънце и стана кафяво.
Поне 4 човек ме питаха дали е мулатче  Laughing  Явно хората се впечатляват от тия неща.

Общи условия

Активация на акаунт