Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 035
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 765
  • някъде ... тук ...
Нино, благодаря за снимките Hug
може ли да ти пратя покана за приятелство. не досаждам с картинки и постове, само със снимки май Blush
Моите не са изявявали скоро желание за зоопарка. Ще подсетя дребния.

Градинското парти или някъде в някой парк е хубава идея. Правили сме РД на големия така.
С момичетата ми се струва, че е по-различно обаче. Не знам.
С моите за трета година вече не правим рождени дни (най-много вкъщи с 1-2 деца), а пътуваме някъде. Първо беше Хърватска, после Лефкада, а сега - обиколката с кемпера в Гърция.

# 766
Нино, много харесвам да се разхождам в паркове и зоологически градини, когато няма лудница и не е пълно с народ.

Аз 2поредни години правих на дъщерята точно градинско парти. По-скоро се събирахме в Градската градина и празнувахме там. Носих мъфини един път, сядахме в едно от заведенията а децата тичаха на воля.
Тази година дори няма да сме в града, а на море. Simple Smile което за мен е супер, тя също е щастлива.

# 767
  • София
Не се ядосвай, Тони, иди във фейса да видиш един линк за разпродажби на ученически раници в Ориндж, който съм ти пуснала  Laughing
Бърди, така се засилих, имах нужда от покупка, че да си подобря настроението. Ама не стават тия раници. Миналата година имаше намаление на скъпи, от порядъка 240 лв намалени на 90-100 лв и бяха много хубави. А сега гледам шарении, че и нямат даже и странични джобове. А вече е време да купувам. Дано пък в Прага или Будапеща да попадна на нещо екзотично откъм раница и не много скъпо.  Laughing

Тонкa*, друг път като ти дават, вземай....Simple Smile щото после явно забравят.
Ако РДто е сега май, юни месец....аз бих направила градинско парти. Избирате си един парк, малко кетъринг....аниматори за децата.
Мире, никога не бих рискувала, заради времето. А и импровизираните празници по парковете на са ми присърце. Вече сме избрали мястото на РД, не е клуб, понеже децата вече са големи, а таквоз, как се казва - абе в мол, където има боулинг, блъскащи коли, въртележки и разни други игри. Ама ако сложим и таблет, егати чудото. Нещо трябва да се намали, но ще го измислим.

Чек, тия "моите" уж ги бях отрязала за 2 години, но явно са им били малко и не им държаха дълго влага. Ако ще повтарям, май ще е безсрочно.  Mr. Green И не, въпросът не е точно в парите, въпреки че както казах не е нормално за един РД да дадем пари колкото за една почивка на море. Майка ми преди малко изяви желание тя да купи таблета... Ще ги оправим нещата, ама ония хубавци ще си сърбат попарата.

# 768
  • Перник
И аз изпратих на Нино приятелство, ако иска да ме приеме, аз съм Биляната.  Laughing

# 769
Хич не съм се сетила да търся съфорумки във ФБ, но сега ще потърся Нино. Mr. Green

# 770
  • дядовата ръкавичка
Нино, чак и на мен ми се приходи в зоопарка, но децата ми са големи, освен да си взема някое "под наем" да го заведа. На малката дундичка беше ли й интересно?
Щерката две години подред си изкара в зоопарка - първо лятото на зооучилище, после й хареса и се записа в зооклуб там. Имаха занятия всяка събота, грижеха се за животинките, забавно й беше.

Онна, аз като препатила от кърлежи, имам голям страх и всеки път ходя да се изследвам. Единия път ми откриха Лаймска болест и близо месец бях на АБ. При теб, обаче, ако не се е бил закрепил кърлежът, няма почти никаква опасност от зараза. Трябва да наблюдаваш около мястото да не се образува концентричен червеникав кръг.

# 771
  • някъде ... тук ...
Аз не съм търсила никого, даже и сега.
Иначе покрай общи приятели от форума доста предложения са ми излизали. Не съм им пращала покани само защото са ми излезли в "може би ги познавате".

# 772
Хич не съм се сетила да търся съфорумки във ФБ, но сега ще потърся Нино. Mr. Green

Бързо, бързо!

Отивам да приспивам малката, че се заплеснах. Карам и се, че вади мокрите кърпи и съм и казала - само една!!!
И сега я чувам зад гърба ми - "само една къпа, само ена къпа" и съм спокойна. А тя ги вадела една по една и на всяка вика - само ена  ooooh! ше и одера кожата!

Но ме обезоръжи, взе една чаша и ми вика - наздаве, мамо!

# 773
Наздраве, мамо ...  tooth

# 774
  • София
Айяла, я разкажи за това зооучилище, моля. Аз търся от сега летни занимания за голямото момче.

# 775
  • София
Благодарение на Бърди за линка, който даде, попаднах на много раници.

Ученическите майки да помагат.  Praynig Най-много ме вълнува размерът. Тези долните раници като размери добре ли са?

http://--reklamen-spam--/product/40248/belmil-uchenicheska-ranit … shining-2015.html
http://--reklamen-spam--/product/40160/herlitz-uchenicheska-rani … -hawaii-2015.html
http://--reklamen-spam--/product/30147/toito-wear-ladybug-ranitsa-5-chasti.html - тази като че ли най-много ми хареса
Ай ужас. Те пък спам били.

Ако се чудите защо преобладава лилавият цвят, то е не защото ми е любим, но Кати го обожава. А досега все й налагах моя вкус, но е крайно време да се съобразя с нейния.

# 776
  • София
Тонка, напиши сайта с пауза преди точката, например, за да можем да го видим

# 777
  • някъде ... тук ...
Тони, corecombg.сом ли е?
и аз клоня към третата (комплекта).
аз гледах да събира блок N4 без да го мачка Simple Smile

# 778
  • София
Онна, става дума за размери 36x32x19 см. Не са ли малки? Нищо не разбирам.
Раниците са на фирма Belmil.

Така дали става (махнете паузата преди .com)
http://corecombg. com/product/40248/belmil-uchenicheska-ranitsa-butterfly-shining-2015.html

# 779
Тонка ,вземи раницата на Херлиц. Най-добра е и компактна.

Общи условия

Активация на акаунт