Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 914
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 825
Жади и аз ти знам фейсбука. Та ти си на профилната снимка. Знам и на Нино. Не пращам покани, защото не знам дали ще искате. И на много от вас, също нямам нищо против да са ми в листата.

# 826
И Яна и Тонка и Антигона и Одри имам  Flutter и Сесил...

# 827
Жади и аз ти знам фейсбука. Та ти си на профилната снимка. Знам и на Нино. Не пращам покани, защото не знам дали ще искате. И на много от вас, също нямам нищо против да са ми в листата.
Пусни една покана деееее.  Heart Eyes може ли такива работи?

# 828
  • София
Аз пък направих сефтето с Нино.  Flutter

Всъщност исках да ви питам нещо. Моят син ходи на таекуондо вече година и 3-4 месеца. Напоследък обаче започна да се мързеливи и да не иска да ходи. На мен хем ми се иска да не го натискам и насилвам, хем смятам, че му се отразява изключително добре ходенето на този спорт, хем ми е много удобно и като местоположение (все пак сме тежки гемии и се налага понякога да го водя с дребните придружители). Как да постъпя.... знам че не му се ходи от дестилиран мързел

# 829
  • Euskal Herria
Ееех, Ванини, цял хакер си... Виж как си издирила/намерила  Grinning.  И се спотайваш  Joy.  Като пратиш покана - вариантите са два - или те приемат, или те игнорират. И толкова. Аз наскоро писах по тоя повод - имам покана за приятелство, ама нито снимката, нито името нещо ми говори. Затова подминавам.

# 830
  • София
И Яна и Тонка и Антигона и Одри имам  Flutter и Сесил...
Аь мен ме забрави!  Crossing Arms
Ванини, пусни една покана!  Hug
Ако ви кажа какво правя - скрила съм се и си чета тайно от всички една книжка за мечето Падинктън  Blush
Голямата вдигна нещо температура 38,5 newsm78 Нищо друго й няма, само е леко отпаднала. На вирус ми прилича.

# 831
Аз не знам колко съфорумки имам, но са над 30.
Някои от тях отдавна са спрели да пишат обаче, така че май са и повече. Simple Smile

Onna-bugeisha, натисни го малко щом е от мързел. Източните спортове са доста добри.
Също мисля да запиша дъщерята другата година.

Направихме си една хубава разходка в квартала.
Установих, че един дом за деца е затворен, а се намира съвсем до нас. А е със сменена дограма, измазан и т.н. и доста голям. Изглежда са разпределили децата в "защитени жилища", които изградиха в града.
А едно такова току що построено, или по-скоро персонала който си спира колите на сами тротоара, супер ме дразни. Все се каня да снимам и все така го оставям.

# 832
  • София
Аз ннямам фейс за жалост но сте ме виждали тук поне и аз някои от вас.ЕлиТ страхотна разходка,завидех ти  Hug

# 833
Нино,много хубави снимки Simple Smile Успях и теб да зърна пък макар и в гръб  Mr. Green И на Жади видях профила и всичките й цветови превъплъщения  Heart Eyes Аз почти не пиша ,но си ви чета редовно и сте ми много симпатични всички тук.

# 834
О, Шаги, аз също обяснявам, откакто се е родил. В резултат имам изключително приказливо дете, което също много  обяснява, но това не пречи от време на време да се опитва да пробва търпението ми. Затова и казах, че зависи много и от темперамента на децата, не само на родителите.
Същото Simple Smile

# 835
Цвети, извинявай дарлинг  Hug   bouquet

# 836
Нино,много хубави снимки Simple Smile Успях и теб да зърна пък макар и в гръб  Mr. Green И на Жади видях профила и всичките й цветови превъплъщения  Heart Eyes Аз почти не пиша ,но си ви чета редовно и сте ми много симпатични всички тук.

Видя ли и опашката photo photo?

# 837

Видя ли и опашката photo photo?
Не  Grinning Но видях две много сладки вещици също  Heart Eyes

# 838
Оооо, здравейте аз да си кажа, че ще се откажа от отпуски официално и писмено  Crazy Днеска ми разкатаха фамилията. То от сутринта беше ясно - шефа да ми звънне докато пътува още да ми разказва какво-що и какво трябва да се свърши, а после и секретарката на по-големия шеф да звънне да ми каже, че имаме среща... да бееее, викам си втасахме, обикновено срещите с него са по коридорите, подтичвайки и мятайки документи един след друг, понякога и карайки се, ама темперамент, кво да правиш, поне ни свикнаха на обществените оперативки  ooooh!

Мъжът ми ми скъса телефона от смс-и, защото колата е в мен, а той кеси в работата си и ме чака, че футбол трябваше да рита. Прибрах се, поспорих с портиера, много мразя да ме лъжат. Изигра го обиден на другия портиер. Сбъркал е идиота, както казва дядото на милото. Качвам се - някой ми накършил сакъзчетата, ама играта им разказал - аз разбирам, че искат да си ги хванат, ама така ли се чупи, на миш-маш са. Живи и здрави де, ще пораснат надявам се, но няма да са оформени правилно.

Чистих до сега и накрая се размазах с розе и камембер. Лошото в цялата история е, че нямам много розе  Mr. Green

# 839
Искам да кажа, че ей сега ходих при мама и татко и татко ми нагласил една чанта с благинки. Кремчета, балсамчета, душгелчета и такива нещица (работи в такава фирма, а аз ползвам марката). Едно ми стана мило такова, страшно съм кифле.

Аз нямам никоя от вас във фейсбук, ама това защото малко ме е срам да ви пратя покана, иначе сте ми много симпатични  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт