Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 863
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 855
Мър, хмм....ще вземеш да наклониш везните в обратната посока. Имам още няколко дни да реша.

Силвия, ооо, те директно си казаха. А конкурса беше много сериозен, трябваше да научим 5закона, теста отвратителен.
Както и да е....малко се разочаровах тогава, че всичко е толкова нагласено.

За асоциална и аз съм станала такава. Моята работа също не е постоянна, отделно че работя и сама, а не в колектив.

Мър, хаха, аз профила си ти го знам, иначе списъка ми с приятели не е видим.

# 856
Какво да ти кажа, с тези конкурси е малко мътна и кървава, но наистина не винаги са нагласени и то говоря за хубави позиции. А всички си мислят, че няма как да няма човек. Ама то от време на време трябва и някой "външен" да работи, нали се сещаш  Laughing

Да, да аз знам, че май от тук списващите само ти го знаеш, ама май ме беше изтрила по едно време  Mr. Green, та и да са видими приятелите ти, пак няма да ме "хванат"  Sunglasses

# 857
  • София
Искам да кажа на Тонка, че аз бих казала на детето истината.
Естествено, Лиле, никога не бих излъгала в името на някаква възвишена цел, за която така и не мога да се сетя.  Grinning

Преди малко се прибрахме. Започвам да раздавам лекарствата на Кати и си лягаме, че капнахме от разходката.

Първо обаче ще прочета последните 2 страници, че да не пропусна нещо.

# 858
Мър, да де....точно че понякога си трябва външен да върши работа някаква. Simple Smile
Аз си мислех, че ти си ме изтрила...пък то може и аз да съм била. Simple Smile от време на време трия и понякога заминават хора дето са си сменили снимките....щото аз основно по тях се ориентирам. Simple Smile луда работа...

# 859
Не съм аз, не съм  Sunglasses Пускай, ще стискаме палци да имаш късмет поне за честно състезание. Ако се яви по-добър - ок, но като човек вижда какви профани има понякога и даже печелят и много се разочароват.

Включих на Мастършефа, а мъжа ми обикаля като гладна котка - гладен е, всъщност, защото от днес лека полека вървим към режима и гладът за сладко е голям.

# 860
Това тема за оплаквания ли е?

Постоянно ми звънят някакви събирачи на вземания, за да търсят жена, която не познавам. Просто мацката е решила да остави произволен номер, когато е теглила кредит и е налучкала моя  #2gunfire

Обяснявам за 100-тен път, че няма такава на този номер, жалба до КЗП писах и нищо не помага... Звънят от различни номера, иначе да бях им блокирала номера.

# 861
И пропуснах да дам отчет за днешния ден. Успях да счупя на мъжа ми любимата, късметлийска чаша за кафе. Като заведох малката на гимнастика минах пеш през едно магазинче и си купих сладолед и цигари. Върнах се и цигарите ми ги няма. Тръгнах по обратния път и си ги намерих на 2 метра от пейка пълна с тинейджъри. Така че официално обявявам каръка за счупен  Simple Smile

# 862
Мър, еее извинявай тогава....не е било целенасочено, да знаеш. Simple Smile

Силви, хайде честито да ти е. Simple Smile

# 863
Лина не е писала от няколко дни вече,да не сме станали чичовци пак  Grinning

# 864
Силве, много се радвам, че си волейболен фен  Hug ако решиш прати ми покана, ще я приема. Много мачове съм изиграла Плевен.  Heart Eyes еееех, споменииии!
Даун не съм я видяла във фейса иначе досега да съм и скочила  Mr. Green

# 865
  • Пловдив
След доста дни глед днес се захраних и да ви кажа ИЗЯДОХ СВЕТА! Ам! Пазете се, продължавам с яденето!

# 866
  • Луната ни пази
Здравейте, днес разбрах защо млади хора получават инфаркти/ инсулти! Така здраво ме ядосаха, че думи нямам, а уж сме големи хора, възрастни, разумни, с деца.  newsm61 newsm61 newsm61

Искам да кажа, че приемам покана от всяка една от вас във фейса. Аз лично си имам няколко приятелки от тук ( Heart Eyes ). Само едно от момичетата, на което си изпратих линк към фейса си, не ми прие приятелството. Не и се сърдя, всеки има право да си пази личното пространство. Все така си я харесвам.   bouquet

Тонка, като гледам, май си решила вече проблема с раницата, но да ти кажа на мен 2 кг. ми се виждат много  newsm78

# 867
  • Варна
Това тема за оплаквания ли е?

Постоянно ми звънят някакви събирачи на вземания, за да търсят жена, която не познавам. Просто мацката е решила да остави произволен номер, когато е теглила кредит и е налучкала моя  #2gunfire

Обяснявам за 100-тен път, че няма такава на този номер, жалба до КЗП писах и нищо не помага... Звънят от различни номера, иначе да бях им блокирала номера.
Grinning И за оплаквания е, но по-добре пиши тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476030.1020;topicrefid=20

Приисквало ми се е да имам за приятели във фейса съфорумци, но се въздържам-не приемам покана или не пращам такава, ако не обичат котки. Донякъде за да не ги занимавам с котки, ако приемат.  Laughing

# 868
  • София
Янтро, ще ти стане лошо, кой се захранва с много ядене.  Naughty

И аз допреди време си пазех личното пространство във фейса, но откакто се престраших, нямам никакви скупули в това отношение. А и толкова свикнах с всички момичета в темата, че не бих отказала приятелство.  Peace

# 869
  • Пловдив
Аз пък имам във фейса поне 100 човека от форума. Ама той моя фейс е скучен, аз не творя много в него.

Е, не чак толкова много ядене де. Ама все пак след 5 дни на варен картоф, варен морков и препечени филии яденето на пиле си е угощение.

Тонке, как ме надуши коя съм във фейса? Laughing Нали уж не можеше. Laughing Laughing Laughing Аз като ви разправям, че в тоя форум тайни няма Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт