Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 794
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 870
Аз пък имам във фейса поне 100 човека от форума. Ама той моя фейс е скучен, аз не творя много в него.
Твоя фейс ако е скучен....  Laughing

# 871
  • София
Янтре, аз те имах за недостъпна във фейсО. Няма да те пожаля, да знаеш. Пък ако искаш ме приеми.

# 872
Аз имам най-любимите ми съфорумки във фейса /с изключение на две-три/. Ето от 20тина минути съм и горд притежател на фейсбука на Нино  Mr. Green Heart Eyes

# 873
  • Euskal Herria
Аз съм приела поканите, които съфорумките от темата ми пратиха. Аз също пратих. Надявам се да не им досаждам, че напоследък качвам снимки. Вярно, не винаги всичко излиза, но все пак... Ако някой съм подразнила, моля да ме извини.

# 874
  • Пловдив
Аз по едно време имах над 300 души от форума. До степен, че загубих идея кой кой е. До един ден в който ме прихванаха лудите и разтребих. Бях слязла под 100 души в конакт листа.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 22:20 от Янтра

# 875
  • Луната ни пази
Аз напоследък поствам разни исторически и географски статии и снимки от село Simple Smile Не обичам безкрайните дълбокомислени картинки с цитати, макар че понякога има и страшни попадения. Понякога съм на ютуб вълна и споделям музика.

# 876
  • ту тук, ту там
Аз повечето ви знам кои сте във фейса, но не бих посмяла да пратя покана първа. Simple Smile

Голямо чистене ударих днес, направо съм пребита! И макар че се кефя на пролетта, Банско ми липсва много... Не заради снега, зимата или самото градче, а заради разни мои си неща...

# 877
  • Луната ни пази
Аз повечето ви знам кои сте във фейса, но не бих посмяла да пратя покана първа. Simple Smile

Голямо чистене ударих днес, направо съм пребита! И макар че се кефя на пролетта, Банско ми липсва много... Не заради снега, зимата или самото градче, а заради разни мои си неща...
В София ли сте вече? Като идвате насам, се обади!

# 878
Аз имам около 20 контакта от форума, от които в момента тук са активни май само две. Другите постепенно се изгубиха по трасето... Не е изключено да съм виждала някои от профилите, когато ми ги предлага ФБ автоматично, но ако не зная кой е човека изобщо не се замислям за приемане.

Янтра, 300 души! Shocked Аз май нямам толкова познати във ФБ.  LaughingТуй то, като си популярен.

# 879
  • Euskal Herria
Шаги, винаги с удоволствие чета историческите факти и статии, които постваш във фейса.
Ееех, направо ме шашкате  Grinning. Как разбирате кой-кой е? Мога да се ориентирам, ако имаме общи приятели или пък съм виждала снимка на съфорумка. Иначе...  newsm78

# 880
  • ту тук, ту там
Да, в София. Ще е втората половина на май. Ще се радвам да си организираме една среща!  Hug

# 881
  • ту тук, ту там
Ами, Яна, с теб точно имаме общи приятели, а и ти си пускала профилната си снимка тук! Wink Не съм те търсила специално!

# 882
  • Пловдив
Янтра, 300 души! Shocked Аз май нямам толкова познати във ФБ.  LaughingТуй то, като си популярен.
Амиии малко стари муцуни, малко от бившия ми клас в гимназията, малко от състудентите, малко нови приятели, от класа на детето родители, от детската градина на другите двама, малко колеги и приятели на мъжа, ДОСТА от форума. И станало то 300.

# 883
  • Euskal Herria
Ами, Яна, с теб точно имаме общи приятели, а и ти си пускала профилната си снимка тук! Wink Не съм те търсила специално!
Ееее, сега остана да излезем и познати или колеги  Joy  Joy  Joy  Казвай да знам - да се наперя или да ходя в ъгъла да се срамувам  Joy

# 884
Аз съм с над 550. Доста пъти се пробвам да трия....то повече от 30 човека  не заминават. Както се оказва и по погрешка  трия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт