Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 993
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Ямбол
Ахааа, само на Жаки рецептите са здравословни. Лицемерие.

# 1 396
Шаги за първи път чувам, ама и аз по нисък ценови клас гледам, де. Моите са мисля, 60 лв рамката. Не виждам хубаво от снимката, обаче. Много гадно ми се впиват и оставят траен белег, а уж меки и не ги усещам. Иначе горе долу моделът ми е такъв.

# 1 397
Ба, здравословни, друг път, с половин пакет масло вътре и още толкова за мазане отвън, ама пък са вкусни:)))) Аз ще хапна само двечки и после ще изразходвам калориите:)

# 1 398
  • ту тук, ту там
Защото си с нов аватар, Шаги! А аз първо чета, маркирайки лекичко с периферно зрение аватара, и после погледнах името!  Hug

# 1 399
  • Пловдив
Някой разбира ли от колелета?! Трябва да купя "истинско и голямо мамо!" колело на старшия син.

# 1 400
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Мерида честит рожден ден на майка ти ,да е жива и здрава и щастлива!
 Алина имаш прекрасни слънчеви дечица  Hug
 Ванини ,ако желаеш ще ти я напиша - тортата не е нищо особено или трудно.
  С продукти изцяло от Лидл и то доста са от тези дето са на промоция сега - гофрети ,ягоди , конфитюр  Joy  / заквасена сметана има./ Пълна импровизация е - и затова обърках и желето отгоре  hahaha
   Тук вчера беше прекрасен ден - точно такъв какъвто обичам със слънчицето / пролетното дето не те хапе или изгаря ,ветреца / малко по -силен беше - но не и прекалено/ , миризмите на прясна и свежа трева , глухарчета са поръсили навсякъде като златни парички и птички / накрая на града живеем/ , реката е буйна тази година и направо си пееше ,като минах през мостчето / да ида до Лидл де за продуктите  Joy / . А днес е сиво и мрачно ,но поне е зелено вече и липата срещу прозореца има листа - само преди няколко дни нямаше нито едно и имах чувството ,че е ноември .
  Онзи ден гледах една страхотна комедия / а аз не съм по комедиите или рядко ги усещам смешни .
  Филма е Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (2014) http://www.imdb.com/title/tt2800240/?ref_=rvi_tt  

# 1 401
Ба, здравословни, друг път, с половин пакет масло вътре и още толкова за мазане отвън, ама пък са вкусни:))))
Simple Smile Сладур си ти. Другия път по-малко да сложиш и ще ги пробвам.

# 1 402
ЧРД, Жармен!
Деян и Ина са прекрасни дечица! (страхотни имена имат)

# 1 403
Жармен, честит рожден ден!
Много хубава торта  Hug

Ванини, радвам се за добрите новини.

Аз нещо май се разболявам. Боли ме главата, леко ме тресе, повдига ми се и
Скрит текст:
имам разстройство
  Какво е това чудо не знам. Само искам да минава.

# 1 404
Пролетта е такъв сезон. Има си дефицит организма. Вземайте витамини повече, но не на таблетки.
Направи си един  фреш от морков и ябълка , като за начало.

# 1 405
Явно добре слушам организма си. Току що изядох ябълка  Laughing
Дано ми се размине леко.

# 1 406
Руми, вчера бях така, без това в скрития текст Simple Smile С аспирин и витамин С го парирах, дано и при теб да е временно неразположение. Жармен , филмчето е супер, идеално за неделя следобяд или вечер, много свежа комедия. Баща с 3 дъщери, женени за мъже азиатец, чернокож и мюсюлманин и ред произтичащи комични ситуации. Янтра, от колела не разбирам, но гледам доста деца и възрастни карат тези на Драг. Отиваш на място и с помощта на консултат, бъдещият велосипедист ще си избере което му е на сърце.

# 1 407
Някой разбира ли от колелета?! Трябва да купя "истинско и голямо мамо!" колело на старшия син.

Нещо 24" , но мерете в магазина дали ще му е удобно - височина, геометрия на рамката, тегло, изработка.
Когато купувахме 20", пробвахме 3 модела и това, което купихме, й залепна най-добре. От другите едното й беше неудобно, заради рамката, а другото не ни хареса като цяло.
На дъщеря ми двата велосипеда са Drag и сме доволни. Следващото сигурно пак ще е на тази марка.

# 1 408
 Янтра от форуми свързани с колоездене Драг е доста хвален модел .
  Инак аз съм привърженик вече на тези с тънки капли - ММ има Скот и с него летя направо  Laughing
  Инак на дъщеря ми е Лидер и си го харесвам , но после като се качих на другото усетих разликата / става дума за дълъг преход - града ни е на баири и докато стигна до велопътеката въртя около 20км и обикновено си беше с Лидер -а ,/ другото е на село/ . Та наредих и ми докараха другото тук и да ви кажа летях си аз  Joy  / нищо че няма преди амортисьори и ми се понабиха дланите./
  Обожавам да карам колело - градчето в което съм израснала е като Китай - там всички могат да карат колело. Самият град е с прави улици като в Ст. Загора / чувала съм ,че са проектирани от същият архитект - навремето това малко градче е било под опеката на една комунистка и затова де  Joy - сега за съжаление е позападнало ./ Мой съученик е втори мандат кмет -ама нещо не се справя добре / навремето беше надеждата на училището - ама явно само с думи и харизма умееше да  ги впечатли и му се получаваше де  Joy /
   Джули ,аз съм фен на европейско кино / и франкофонче де  Joy  /
   В последно време си слушам постоянно Кенджи Жирак  /не е французин де  Joy/

# 1 409
  • Пловдив
Досега ръчках из гугъл и четох за колелета. Офффф, налага ми се да разбирам от неща, които ни най-малко не ме интересуват. Бутонки, колелета и лего.

Общи условия

Активация на акаунт