Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 003
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 380
Нинче, писаха ти как да се бориш хуманно с мишките Grinning - С дафинов лист и лайка боже какви неща помня
Честит рожден ден на Жармен и майката на Мерида!  bouquet
И аз днес посинях от спане, като си знам, че нямаме програма за деня и нямам настройка за друго, спя. Лошото е, че чувството от успиването ми е близко до това на недопсиването - ужасна съненост, раздразнение, мудност. Бе, няма угодия. Мерида, всичко е готово и утре с танцова стъпка пак към ИСУЛ, да видим този път какво ще измислят.
Ох Сесил, дали не е по-добре една консултация да направиш. И как ме излъгаха че с годиите ще падне диоптъра, нанайци. Иначе аз ходя с очила - удобно ми е, намерих си и добра форма. Е, писва понякога, гумичките ми правят белези на носа, уж са леки, но вече съм се примирила.
Мид, вие за какво бяхте?

# 1 381
  • София
Успех ви утре и ние ще ходим с моя мъж на лекар пак.

# 1 382
Здравейте банда!
Нер съм чела, отварям директно последна страница и чета за училища. Аз тази година имам ученичка, ще я запиша в най-близкото училище, пък да видим.

Киното в нашия град го отвориха отново в края на февруари. Дано се задържи.
Shocked Shocked Брей, изтървала съм. Къде е киното?

В Габрово съм за малко, влизам в темата, в която не съм влизала от седмици и виждам две габровки на последна страница, как да не се включа. Dogma Probe ни липсва само. Simple Smile))
Ето го киното: http://kinopolis.bg/ В Алеко си е. Вчера и онзи ден е имало някакви други прожекции и в Зала Възраждане за малки и големи, но ги изпуснахме.

Как сте момичета? Аз нещо не съм влизала във форума от доста време, една почивчица си направих. Децата растат, особено бебето, аз работя вкъщи по малко. Едно такова прекрасно време.
Поздрави от Ина и Деян.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 12:17 от bubanka

# 1 383
  • ту тук, ту там
Алина, напоследък често се сещам за теб! Оглеждам се като се разхождам из квартала, особено около магазините на Вихрен! А ти си била далече! Ако се върнеш скоро и имаш желание, може да ми драснеш два реда на ЛС!
Децата са страхотни, много мила снимка е последната!  Hug

Аз днес скокнах в 7:15!  Shocked Чак не е за вярване, защото съм много поспалива по принцип!

# 1 384
Абе как може да са такива сладури тези Ин и Ян Heart Eyes Алина, пу-пу, ама Ян реве ли въобще? Аз такова усмихнато бебе не съм виждала! Все да е ви е такъв благун, прекрасно бебе! Последната снимка е прекрасна!

# 1 385
Честита радост, Лина! Здраво и щастливо да ти е момиченцето!

# 1 386
  • някъде ... тук ...
Еха, сладурковци  Hug

# 1 387
Елени, с удоволствие ще ти пиша. В събота си идваме. Simple Smile)
Джули, почти не реве, усмихнат и добричък е той. Хайде и с теб може да се видим в Икеа някой ден. Simple Smile)
 Hug Благодаря на всички ви за хубавите думи. Simple Smile))

# 1 388
  • Ямбол
Алина, много лъчезарни деца имаш. Все така да се гушкат и подкрепят.

# 1 389
  • ту тук, ту там
И аз искам в Икеа, и аз!  Hug

# 1 390
Някой уикенд трябва да е, с удоволствие Hug

# 1 391
Не, че нещо, ама сиренките станаха страхотни, сложих всички семена, които имах- мак, сусам, слънчоглед, лен и малко ким. Сполучиха много, децата нямаха търпение да изстинат  chef

# 1 392
Киното в нашия град го отвориха отново в края на февруари. Дано се задържи.
Shocked Shocked Брей, изтървала съм. Къде е киното?

В Алеко  Simple Smile
https://www.facebook.com/kinopolisbg?ref=ts&fref=ts

# 1 393
М, браво. Ще метнеш ли малко  ?  Здравословно звучат  Wink

# 1 394
  • Луната ни пази
Страхотни Ин и Ян, да са ти живи и здрави, Алина.

Елени, не можах да разбера снощи защо не можа да ме познаеш?

Джули, от както започнах да нося рамки без гумички, се родих. Жива благодат. Иначе аз съм на минус 4 диоптър.

Общи условия

Активация на акаунт