Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 043
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Ямбол
Каквото такова. Аз имам много голяма дилема с училището след четвърти клас. Дано новият закон да ми я реши, че сега съм в сериозно затруднение.

# 1 366
Здравейте, момичета. Благодаря ви много. Знам, че ме мислите и за това се отчитам. Между другото, за всичко свързано с бремеността ми, вие и мъжа ми знаете най - много. Приятелките ми не знаят толкова, колкото вие. Близки сте ми.   bouquet

Яна, благодаря ти за комплимента. Много си мила. Метни сега и една покана, ако искаш.

# 1 367
Забравих - честито на Жармен със закъснение и на всички имащи празник.
Жармен, не само торта да ми показваш, а може и една рецепта да метнеш  Grinning

# 1 368
Лина, честита малка Мариана, да е весела, засмяна, здрава и красива!
Честит рожден ден и на Жармен и на майката на Мерида, да са здрави!
Вани, радвам се, че с бебетата всичко е наред Hug
Днес, денят, който бях решила да отделя за децата и да го прекараме в парка и после в гората на пикник, се провали, вали и е мокро и мрачно Crossing Arms
Не знам какво ще правим цял ден. Засега се мотаме по пижами и пием кой кафе, кой мляко с какао.
Това му е лошото на малкия град, няма абсолютно никакви забавления за деца, няма кино, няма театър, няма нищо. Но пък няма трафик, няма шум, има чист въздух и спокойствие, едното за другото.
Утре си идва татко ни:) Аз хванах цаката, затрупвам се с много работа и се прибирам много късно, изморена и нямаща време да ми е тъжно. Този път мина леко за мен. Юли пак ще отсъства, тогава поне ще е хубаво времето и ще можем да сме навън.
Ще ми се да лежа цял ден и да си гледам филми, няма да стане, от два съм на фитнес. Така да мразя.

# 1 369
Здравейте.  bouquet Как така нямате кино, Жаки?  Confused

# 1 370
  • някъде ... тук ...
В много градове няма кино вече.

Честит рожден ден на Жармен и майката на Мерида  bouquet

# 1 371
Привет, дами!  bouquet

Честит празник на Жармен и на майката на Мерида! Живи и здрави!
Жармен, тортата ти изглежда страхотно!

Ванини, браво за добрите новини!

# 1 372
Ами няма, Ша, откакто живея тук си няма. Но и в предишния ми град, пак нямаше, въпреки че беше два пъти по- голям. Викам да забъркам едни много лесни сиренки, мързи ме, ама Мими ме запъва, айде да видите, че съм майка орлица, ставам:)))

# 1 373
Честито на Жармен със закъснение.

При нас ветровито и хладно....закусихме...сега ще подхващам голямата да пишем домашни.
Състезанието го пропуснахме, не се беше готвила, нито се беше записала.

# 1 374
  • Луната ни пази
И тук е мрачно. И тук няма кино Simple Smile Но от областния град от време на време правят изнесени прожекции в читалището. Във вторник ще има такава. От дг са решили да водят всички деца на "У дома". За нас това е супер, защото прожекцията е в 10 и 30 сутринта, в работен ден. Иначе вечерта с любимия мислим да ходим на Бързи и яростни 7 Simple Smile

# 1 375
Честита рожба на Лина! Да расте здрава и щастлива Simple Smile
Киното в нашия град го отвориха отново в края на февруари. Дано се задържи.

# 1 376
  • Пловдив
Киното в нашия град го отвориха отново в края на февруари. Дано се задържи.
Shocked Shocked Брей, изтървала съм. Къде е киното?

# 1 377
В интерес на истината - мислила съм. Много мои познати си направиха лазерна корекция, доволни са. Но понеже доста леко понасям лещите, а и дълги години ги нося, засега съм стопирала идеята. Аз също имам астигматизъм.
За страха - ами нормална реакция е. Моя позната прави операцията във Варна - преди 5-6 години, много леко е понесла операцията и възстановителния период.
И в темата едно момиче - Ая май беше си направи операция, имам и позната с такава. Леле Сесил, аз направо виждам пред теб- с минус 2 съм Crazy Има ли лещи за такова късогледство, мъжа ми е с минус 4,5, очилата са вкъщяи са ми изтънени, инак ще са някакви лупи.

# 1 378
Добро утро.
Моята дъщеря си пожела дъжда, понеже така спяла най-добре, а днес ѝ е единственият ден в седмицата, в който може да се наспи. Все не ѝ стига сънят. От бебе спи по много. Най-добрият ѝ приятел бил възглавницата.

Душчика.  Hug

Жармен, честит рожден ден!

Много късно ставаме нашата фамилия. Верно, че не лягаме много рано, но не и много късно, поне децата, де. И пак ставаме около 10, че и по-късно. Сега едва закусих, бързам да пия кафе, прозявам се, а трябва да взема и душ и да оправя малката, за да излязат с баща й. А аз да взимам големите и да отиваме на кино.

И тука е хладно, но е приятно.

Валъри, прочетох те за болежките. Не са приятни, но се радвам, че си открила поне част от тях.

Ето, аз много забравям, а исках да кажа на Алеша, че е написала много хубав пост.

И някой ме пита нещо, ама забравих кой и какво  Blush

# 1 379
Джули, с лещи съм, но в къщи гледам да ходя с очила. Иначе ги нося от 13г лещите. Периодично правя яки възпаления на очите...и пада лечение по 2седмици.

Общи условия

Активация на акаунт