Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 792
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 470
Много ми е ниско кръвното.  И ми е смотано и уморено.

# 1 471
  • Пазете Гор
...Искам да си сменя текстила на люлка-пейка - седалките и "покривчето", че много са избелели от слънцето. Някой виждал ли е някъде да се продават за смяна?

Тая е тапицерска работа, поразпитай. На седалките може някоя възглавничка да се сложи, ако на никого не му се захваща.

Спокойно, Джули.

Ако на някой младеж времето преминава повече в града, и то град по-голям от Стрелча, например, то според мен по-разумно е да се вземат ролери вместо велосипед. Трафик, липса на трасета, кражби, стълбища, бордюри - това си е терен за паркур, не за возене и за крос не. Разбира се, ако семейството има навик да прави велопреходи - то "маунтинбайкът" е решение. Както и във всичко, така и при тях цената зависи от екстрите, марката, материалите.

# 1 472
Благодаря ви   bouquet
Ще напиша какво стана в скрит текст:
Скрит текст:
Резултатът дойде след цветна снимка, от която се е видяло, че са запушени (много нагънати) и двете тръби. И направлението е било - ин витро. Нищо друго не й е казала лекарката.
Мен това ме шокира. Представям си сестра ми как се е почувствала Sad
Но ме учуди така веднага ли се дава насока за ин-витро.
Не знам.
Признавам си, че не съм запозната с тези неща.

Някой гледа ли "България търси талант"?

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 21:01 от Alleisha

# 1 473
Алейша, ще ти пиша на лични.

# 1 474

Ако на някой младеж времето преминава повече в града, и то град по-голям от Стрелча, например, то според мен по-разумно е да се вземат ролери вместо велосипед. Трафик, липса на трасета, кражби, стълбища, бордюри - това си е терен за паркур, не за возене и за крос не. Разбира се, ако семейството има навик да прави велопреходи - то "маунтинбайкът" е решение. Както и във всичко, така и при тях цената зависи от екстрите, марката, материалите.
Куркумма, ролерите се карат на равно и гладко. Тръгнеш ли с тях по обикновените средностатистически български тротоари и улици си готов утрепан или със счупен задник... Mr. Green
Аз и щерката караме ролери с голям кеф само на две три места в София. Другаде просто не става...

Има и едни високопроходими ролери, но за тях се иска известна доза майсторство, а при нашенския трафик и паркиране и известна доза ( голяма доза) риск.

То и колело да караш в София си е самоубийство де, според мен поне...

# 1 475
  • Пазете Гор
Права си за настилката, Гери. Аз изхождах от това, че за каране на ролери стават и по-къси, и по-тесни отсечки, алеи на малки паркове и по-тихи улички - все места, тесни за велосипед, но налични в прилично количество в градовете.

Сетих се и друго: не е за пренебрегване и съхранението - в апартамент велосипедът, че и не един, сигурно изяжда доста пространство.

# 1 476
Alleisha, така беше и при мен. След цветна снимка ме насочиха към ин витро.
Когато сестра ти отиде при лекар - специалист по репродуктивни проблеми, той ще ѝ каже, какво и как. Лекаря ще ѝ направи изследвания, ще ѝ види цветната снимка, ще направи каквото е нужно и ще решат какво е най - добре за нея. Обикновен лекар - гинеколог не може да направи това.

# 1 477
Ролери и колело са две съвсем различни неща .
  Велосипеда не го заменям за ролери Grinning
  А паркура си е съвсем друго нещо и ..... имам едно познато момче дето така се беше натрошило буквално точно от този паркур , че вече не го практикува май Grinning

# 1 478
  • Варна
На някоя страница съм, но бързам да кажа.  Laughing
Жармен, честит празник!  Hug
Алина, прекрасни са малките.  Hug Дидко пак го видях усмихнат! Не помня дали съм ви казвала, че много го обичам това име-все пак имам Деяна и Деян у дома! Hug Сърцето ми тупти с тези имена.  Laughing

За очни проблеми е ставало на въпрос, та да питам. Имаме час за 4.05. но...
Преди година установиха 1 диоптър на детето, на едното око. Другото е добре. А сега, мести си очилата, за да вижда по-добре.  Sad Късогледтво е иначе. И някаква черна точка я преследва. За тази точка искам да ви питам-някой имал ли е такива възприятия и какво се е оказало?

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 21:37 от Стейси Грей

# 1 479
Нямам опит с тръби, Алейша. Но си мисля, че ако проблемът е само с тях, а не с яйчников резерв, спокойно могат да опитат първо с инсеминация, а не с инвитро. Разпитайте.

# 1 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Линофрина, благодаря за информацията за левурдата, а на Яна - за Бриколаж. Не бях се сетила за този магазин.
 Hug

# 1 481
  bouquet  bouquet  bouquet
Един последен въпрос - как избрахте към коя клиника и кой лекар да се насочите?

# 1 482
Пак от темите. Най-известна и с голяма успеваемост е клиника Малинов - клиниката на д-р Георги Стаменов, сега не знам как се казва. Чака се обаче доста за първичен преглед. По-бързо става при д-р Владимиров - след около месец-два могат да ви запазят час. Той прави и инсеминации - последно чух за две разкошни близначки, след инсе при него Simple Smile

# 1 483
Клиниката на д-р Стаменов е "Надежда".

# 1 484
  • Пловдив
Аз харесвам Владимиров, на мен ми помогна с лекарства предиииии майко мила, няма да казвам колко години. Но още не беше изгрял толкова и не се чакаше толкова дълго за час Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт