Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 805
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 455
Дисковите спирачки не са въобще задължителни. И обикновените и ви-брейкът са прекрасни спирачки.
Ако Драг, то тогава и Спринт.

Мда, ако колелото се кара само в парка по алеята и ви-брейкът са прекрасни. За преходи със спускания е приключение.

Някой кара отскоро, само предполагам. Може да греша. Преди да излязат дисковите спирачки как се караше в планините? Wink
И не, не е нужен и ви-брейк, защото е по-труден за настройка от по-старите.
Ако човек кара само спускане в планина, то тогава трябва да вземе и колело с подходяща геометрия на рамката. Случаят не е такъв.
Съжалявам, карала съм много години. И вече карам ретро колело и дори в презрения доскоро от мен парк, като минаваме оттам със сина.

И преходи има не само със стръмен наклон. Тогава профилираното за спускане колело ще ви излезе през носа.
Човек си мисли къде най-много ще кара, за какво го иска и решава.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 18:48 от Vasilene

# 1 456
  • ту тук, ту там
Мда, и тук се препродават, ама са крадени в 80% от случаите!
На моя мъж му откраднаха колело за 1000 лв, Скот, колко дебнахме обявите за препродажба, но не го засякохме. Кой знае по какви канали е заминало.  Rolling Eyes

# 1 457
Вярно е!
Крали са ми две колела... едното си изчезна безследно. Но другото са откраднали от нас, от хола...

Та звъннах в полицията, казаха ми, че ги продават на женския пазар -  в самото начало, където са майсторите - до спирката на трамвая. Отидох... там беше. Не беше скъпо колело, Спринт.
Дойде полицията, върна ми колелото и арестува продавача.

Много съжалявам за вашето...

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 18:29 от Vasilene

# 1 458
Препродават се в магазина на Драг в Младост когато вземахме нашето имаше опция да се остави "умалялото" колело на детето и да си избере ново като се доплати разликата. Ние като вземахме на сина имаше страхотно голямо, но ние преди това си бяхме взели за нас и нямахме нужда, а беше супер изгодно от порядъка на 100-150 лева. По-скоро е въпрос на късмет дали ще има.

# 1 459
  • ту тук, ту там
Нашето го откраднаха на морето, знаем и кой е, но е някой, заради когото казаха, че има проблем със записа от камерата... Щото твърде ясно се вижда. Sad

# 1 460
Нашето го откраднаха на морето, знаем и кой е, но е някой, заради когото казаха, че има проблем със записа от камерата... Щото твърде ясно се вижда. Sad

Оооооо Sad

# 1 461
  • ту тук, ту там
О, сега се сетих, че и други магазини правят такива замени с доплащане. Трябва да хвърля един поглед, че обмислям покупка за себе си, но не ми се дават много пари, че не знам колко ще го карам... А и с това наше местене напред-назад е сложно, макар че имаме стойка за три колела, т.е. има мегдан да си вземам и моето!

# 1 462
  • Ямбол
Сегашното колело(аз го водя средно, не знам какъв е диаметърът на гумите, но е по-малко от нормалните и по-голямо от детските) го взехме втора употреба немско за 70-80лв. Излезе много здраво и удобно, но вече ѝ е малко. Сигурно ще го подарим на някои от приятелите ни.

# 1 463
  • някъде ... тук ...
От нашите вече само на мъжа ми е купувано ново. На баткото Драга го кара и дребния, после го продадохме в продавалника. Сега и на двамата, както и моето са втора ръка.

# 1 464
Сегашното колело(аз го водя средно, не знам какъв е диаметърът на гумите, но е по-малко от нормалните и по-голямо от детските) го взехме втора употреба немско за 70-80лв. Излезе много здраво и удобно, но вече ѝ е малко. Сигурно ще го подарим на някои от приятелите ни.

Ако се колебаеш какво да купиш, в магазина би трябвало да знаят.

# 1 465
Сега ако имах необходимост щях да си избера хубаво ВУ, нашите ги взехме от Кауфланд преди 6-7 години, големи са 26 цола, уж само за да гоним малкия, но не са много удобни при по-продължително каране. А са си запазени, нищо не сме им сменяли, и гуми даже, не става пък да ги хвърлим и да тръгнем да купуваме нови. На сина ми е ново в предучилищната му го взехме 24 цола е. Старото му го подарихме на едно съседче.

Ние когато вземахме на сина го заведохме на място в магазина. Казахме, че искаме хубаво колело, което да е удобно на детето и т.н. Той ни посочи няколко варианта, като ни изтъкна предимства и недостатъци, после помогна на сина ми да направи кръгче пред магазина с различните от тях. Накрая го попита кое най-му е харесало. Детето беше харесало колелото, което той ни беше препоръчал преди това. Затова писах, че сме доволни от консултанта. Според него, а и аз мисля така - детето си избира колелото. Качва се и не иска да слезе от него Simple Smile

# 1 466
Аз нали исках колело, гледах, четох, влязох във специализиран форум.
Там обаче добро колело ВУ за под 400лв. не видях.
Не можах да преценя колко често ще го карам, за да дам такива и повече пари.

За забременяването "само" инвитро....най-малкото бих поискала второ мнение, направила още изследвания и т.н.
На 20г. на мен също ми ги обясняваха тези....как не мога да забременея по естествен път и какво ли още не. Казах си майната му, така или иначе още нямам и идея за деца.
В крайна сметка и 2те ми бременности се случиха по напълно естествен път.
Знам, че това е голям късмет, но и ми се струва напоследък че това е голяма "мода". Която едно че стресира изключително жените....от друга страна е и повод за допълнителни печалби на лекари.

# 1 467
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жармен, честит рожден ден!Жива и драва да си, много любов ти пожелавам!

Джули, ще стискам палци утре и ще чакам добри новини.

Искам да си сменя текстила на люлка-пейка - седалките и "покривчето", че много са избелели от слънцето. Някой виждал ли е някъде да се продават за смяна?

# 1 468
  • Euskal Herria
Светалчо, в "Мосю Бриколаж" съм виждала. Но пак много зависи от модела на люлката и какво са заредили.  Но това беше преди година някъде.

# 1 469
Напълно съгласна съм със Сесил. Разказвала съм  надълго и нашироко за репродуктивните ни проблеми - на мен, но и на мъжа ми. Детето ни е заченато по естествен път, чакайки обаждане от Фонда Simple Smile Нека направи още изследвания, предполагам е изследвала антрални фоликули - те са мерилото, в специализираните форуми са разисквани тези неща. Но няма да забравя думите на лекаря, който ме утешаваше, докато бях плувнала в сълзи след поредните лоши резултати. Че колкото и лоши да са ми резултатите, незаменим е фактът, че съм много млада и това е от огромно значение за успешното зачеване. И може би, се оказа прав. Ако сестра ти е под 30 години, това е огромен плюс! Насреща сме за съвети, при нужда Hug

Ох, гледах за Панагюрското съкровище репортажа. Най-харесвам дъбовия венец, ювелирно, филигранно чудо е направо! Ама защо завършиха с лапсуса на Бокова, че чужденците след изложбата щели да  идват да посетят Тракийската гробница и Голямата косатка. Инак чудесно би било.
Благодаря за добрата енергия и пожеланията, ще пиша при първа възможност!

Общи условия

Активация на акаунт