Лидл ::63::

• 99 277
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Благодаря за снимката!
Ще я опитаме.

# 481
  • Русе
Ами шунката е нещо като изрезките от луканкови салами, тях също в ЛИДЛ не съм ги виждала на промоция Peace

# 482
Прясното мляко 3,6% купуваме редовно, вариантът УХТ по-често, но и другото харесваме. По-ниските проценти взимаме много рядко- и те стават предвид, че не сме почитатели на по-ниските проценти. Laughing Не ме притеснява, ако производителят е Меггле- с тях си става много хубаво домашно кисело мляко. Преди време търсех специално прясно мляко Меггле /тогава още нямаше Лидъл при нас/. Grinning От киселите млека харесваме Пилос 3,6% и 4,5%.
Според мен, за външно почистване на прозорци си е най-удачен моп какъвто бяха пуснали в Лидъл по време на Акция Блясък- с дълга телескопична дръжка. Особено ако ще се налага да се надвесвате навън чак... newsm78 Аз съм на 4-ти етаж, ама да ви кажа досега не съм се надвесвала извън прозореца, за да го почистя- отваря се стандартно навътре, т.е. дори да почиствам по-горната част и да се кача на стол все пак съм си съвсем вътре в помещението и далеч от стената. Peace

# 483
Надвесвам се и още как, при това качена на стол,  Laughing а съвсем не съм ниска. Моята тераса е остъклена с плъзгащи прозорци, които освен високи са и много широки, миенето им отвън е някакъв ужас, а съм само на третия етаж.

# 484
Виждали ли сте желатин по вашите магазини? Търсих го, но не го намирам. Става въпрос за този от 50 грама.

Ние пък харесваме прясното и киселото мляко на Мегле. Когато взимахме в началото мляко от Лидъл се зарадвахме, че е тяхно производство.

И при нас го има надвесването, защото не всички прозорци са ни отваряеми, а сме и на 11 етаж. Това ми е още една от причините за чуденето за този уред за прозорци.

# 485
  • Варна
Аз съм собственик на машинката и съм мноооого пристрастна (днес пак я носих на работа и утре едната колежка ще ходи да купува 4) но наистина не е подходяща за големи външни прозорци с труден достъп. На майка ми прозореца на остъклената тераса го чистихме с нейния уред с телескопичната дръжка и чупещо рамо, купена от ЛИДЛ за около 13 лв. Изглежда долу-горе така http://olx.bg/teleskopichna-chistachka-za-prozortsi-i62340640 http://www.poshrosh.co.uk/ProductsInfo.aspx?pId=79850&pType=Product
Е, това чупещо рамо е наистина върха. Не мога да намеря правилна картинка или клипче, за да покажа как и защо прозорците се чистят почти без да се показваш през прозореца.

# 486
Аз се колебаех, но съм наясно че дори и с удължител ,нямакак да балансирям да мия отвън прозорците, ще си действам с простата чистачка с телескопична дръжка.Но за 4 стаи и 2 остъклени тераси ми се струва достатъчно практична.
През тераси не вися, предпочирам меъсни прозорци пред такива ...рискове.

# 487
Прясното мляко в кутия има много дълъг срок на годност.Вероятно има консерванти.

# 488
Здравейте! Преди много време бях чела в темата за Лидл, че се продава Инка. Знае ли някой дали още се продава и как се казва?

# 489
Аз също бих чистила с уреда за прозорци само отвътре, отвън /ако се налага да съм надвесена/ бих използвала моп с дълга дръжка. И на мен ми се струва доста рисковано да се надвесвам. Blush Уредът ми се струва удачен и за миене на врати, гладки стени /облицовани с подходящ материал/, стените в банята, душ кабини, влагоусточиви мебели.... newsm78

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 17:14 от dolce miele

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой иска да хапне вкусни български домати /перфектни са наистина/ да си купи розови домати на 3,99 лв. от Лидл. Аз по принцип обичам краставици, но това наистина е вкуса на истинските домати /добре че е ММ да ми отвори очите/. А като слушам от сутринта коментар за салатите, че кг им идва на 10 лв., доматите са си на доста сносна цена за качеството, което се предлага.

# 491
  • Русе
Машинките за  прозорци вършат работа, но само ако си в къща или на по-нисък етаж, за да не те е страх да се покажеш отвън. Наистина ако се покажеш от процореца навън и е малко страшничко(поне за мен). Комшийката си купи от Кауфланд подобна преди 2 седмици и е доволна. Взех я назаем за моите прозорци, но въпреки че съм 1.90 см си ми беше зор за кухненския, а не смея да се покажа навън с тоя ръст Simple Smile, а за френския прозорец ще вземам от систъра Simple Smile
Сестра ми си поръча от немския Амазон...да 2 пъти по-скъпа е ама е перфектна и е с дръжка и удължител и е супер доволна.

Аз съм в къща на един етаж и се чудя какво да си харесам. Харесва ми лидл-ската, но няма удължаваща дръжка, а на Керхер - не ми се дават 150-60 лв за варианта с удължител.
Тази, която има сестра ти, много ми допадна. Може ли малко повече спешни отзиви Simple Smile. Може ли да се ползва само с къса дръжка, тежка ли е, обира ли добре, оставя ли следи Simple Smile? Че и цената ме устройва. Освен него, има ли нужда нещо друго да се поръча?

# 492

Аз съм в къща на един етаж и се чудя какво да си харесам. Харесва ми лидл-ската, но няма удължаваща дръжка, а на Керхер - не ми се дават 150-60 лв за варианта с удължител.
Тази, която има сестра ти, много ми допадна. Може ли малко повече спешни отзиви Simple Smile. Може ли да се ползва само с къса дръжка, тежка ли е, обира ли добре, оставя ли следи Simple Smile? Че и цената ме устройва. Освен него, има ли нужда нещо друго да се поръча?

Скрит текст:
Принципно машинката работи без дръжката. Когато ти се наложи слагаш и удължителя в комплекта, но той удължава само с 43 см. Идеална е за прозорци в апартамент или за висок прозорец в къща. Ако искаш по-голям удължител се продава отделно към 9 евро струва(показан е под снимката в амазон). Тя е доволна, е може и някое петънце да остане, но казва, че никога не е виждала толкова чисти прозорците си. С нея мие и душ-кабината, огледала и минава и мебелите понякога. По принцип само с вода работи. Ако искаш може да си купиш и препарат за прозорци и да капваш по една капачка вътре.....нищо друго не се купува. Когато не е допряна до прозорец се самоизключва и като я допреш пак се включва. Насапунисваш прозорците с каквото искаш и с това обираш всичко
Да съм честен, четох тогава(преди 3 месеца) в коментарите под продукта, че след година батерията се прецаква и не трае повече опт 10 минути(като нова изкарва около 40-50 минути), но...има време до тогава. Тя имаше и ваучер за 10 евро, така, че и излезе около 80 лв с превозвача....и общо взето я ползва през  седмица мие прозорци....кеф и било:)

ето и едно видео да придобиеш представа за дръжката https://www.youtube.com/watch?v=CcUM10tjRwg

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 20:38 от bobo_13

# 493
  • Бургас
Розовите домати наистина са хубави.Отдавна ги купувам.Как съм забравила да ги похваля.

# 494
Сега са пуснали малка акумулаторна прахосмукачка от 39лв. Някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт