Лидл ::63::

• 99 260
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Смути мейкъра може ли да смели моркови? Много искам да купя, но се притеснявам да не е много твърд моркова  Thinking
Някой има ли го?

# 496
Минавам да се оплача от руколата Sad преди имаше една много хубава, но напоследък зареждат от една в прозрачна опаковка, която изглежда като намокрена още в магазина, мирише на спарено, и нагарча. Да не би аз да попадам на някакви кофти бройки, защото вече й дадох и втори шанс и пак беше гаднааааа...

# 497
Смути мейкъра може ли да смели моркови? Много искам да купя, но се притеснявам да не е много твърд моркова  Thinking
Някой има ли го?
Аз го нямам- не този последния който пускаха /лилавия със стойка/. Моят смути мейкър е малко по-мощен и все пак не вярвам да успее да смели морков или нещо с подобна твърдост. Naughty Стават за натрошен лед, плодове, листни и меки зеленчуци /примерно краставица, авокадо/. Тези неща се смилат много добре, обаче сушени стафиди или боровинки не се смилат напълно /ако са накиснати- да/. Ако ти трябва за смилане на твърди зеленчуци по-добре си потърси нещо друго. Hug
Меичка, аз много харесвах руколата в тарелките. Тази сега мисля, че пак е италианска, но като че ли сортът и е малко по-друг, по-"назъбена" е някак. Laughing И малко по-горчива, освен това и по-мокра, както си забелязала и ти. Rolling Eyes Подбирам пакети които са по-малко влажни, после подсушавам и съхранявам в затворен съд в хладилника. Руколата която беше в тарелки имаше отгоре найлонова опаковка с пробити дупки на няколко места- затова и оставаше по-суха, предполагам. На сегашните опаковки не мога да забележа дупки. newsm78 Горчивината на руколата се притъпява в съчетание с домати, сирене, маслини; поръсена в/у пица с пикантна плънка също не е чак толкова горчива.  Grinning Мога да похваля обаче градинската салата /фелд на касовия бон/, ако се подбере някоя по-суха опаковка. Много приятна. Heart Eyes

# 498
Да попитам и аз :
Случайно някой някъде да е виждал останали от пробивните клещи, които бяха пуснали по Великден?

Тогава им се чудих и се отказах, а сега ми трябват- класика.
Благодаря предварително   bouquet

# 499
  • Димитровград
В Димитровград имаше над 20 броя клещи и пистолети за лепене със силикон.

# 500
Да попитам и аз :
Случайно някой някъде да е виждал останали от пробивните клещи, които бяха пуснали по Великден?
Да, в Лидъл Пловдив на Пещерско шосе има. Peace Не бяха малко бройки онзи ден, бяха заредили голямо количество от тях. Аз също си взех, но още не съм ги пробвала.  Blush Само, че включват 2 вида клещи и мисля 200 разноцветни халки или капси /с форма на сърце, пеперудки, квадратни и звездички, по спомени/. Тези клещи под номер 3 мисля, че ги няма- не знам каква всъщност им е функцията... newsm78

# 501
Добро утро, пътуваме за лидл и уреда за прозорци. От една година го чакам.
Благодаря и за снимката на шунката.

# 502
А аз вече съм пред магазина и чакам да отворят  Mr. Green

# 503
  • Елин Пелин
Да попитам и аз :

Да в Лидл на ботевградско шосе снощи имаше няколко компекта Grinning А номер 3 и  2 са едни и същи махат се тези белите накрайници те са гумени,поне аз първо стискам с тях леко тик-так копчето махам гумите и после дофиксирвам без тях

# 504
Купихме уреда най-накрая. В лидл на източен имаше доста, беше спокойно и навалица нямаше. Купихме и шунка, с нея закусих, не съм впечатлена обаче.

# 505
Днес хукнах сънена към Лидл, сън не можах да спя и в 6:50 моя милост на пост, ама магазина отварял в 8:00.ММбеше там в 8:05 имало е вдна жена с 4 бр. , подозирам че е колежката на една от вас Simple Smile. Та вече съм екипирана миячка на прозорци.

# 506
  • Варна
 Joy
Даа, ако говорим за ЛИДЛ-Възраждане, сигурно е била моята колежка
Пък ако пак там видите жена с къса червена коса около 60те и два уреда - да знаете, че е майка ми  Joy

# 507
Няма да купувам уреда, а и не харесах нищо от следващата седмица
Иначе шунка взех снощи...как я режете?

# 508
  • В една слънчева къща...
Да попитам и аз :

Този комплект го чакам и аз. Пускан е миналата година през юни. Този от преди две седмици го имам. Той е с 2 вида клещи и 200 халки.

# 509
  • Варна
А де. Това не знам как се обяснява. Не я режа на "филийки"., а на продълговати парчета  12/13 на 2/3 см.

Общи условия

Активация на акаунт