Лидл ::63::

• 99 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
И аз не видях пижами и чорапи  newsm78
Но не можах и докрай да разгледам брошурата, иска ми някаква приставка, която явно нямам и ми забива компа  Confused

# 541
  • Пловдив
Не е зареден уреда. Първо зареждане 3.5 часа, според указанието.

# 542
И аз не видях пижами и чорапи  newsm78
Но не можах и докрай да разгледам брошурата, иска ми някаква приставка, която явно нямам и ми забива компа  Confused
И при мен забива абсолютно винаги flash player. От тук можеш да си я изтеглиш в pdf формат и да си я разгледаш от компютъра. Третото бутонче от дясно на ляво, маркираш „Избери всички страници“ и после „Свали избраните страници“.

# 543
  • Варна
Joy

Аз съм тази, която започна да хвали шунката, така че със сигурност няма да се обидя, имах предвид останалите.

В уреда слагам какъвто препарат за прозорци имам. Последния път беше на Медикс. Миналата година беше на Сано. И само вода да е, пак ще се изчисти, но ми харесва да ми мирише на изчистено  Laughing

За тези, които все пак ще чистят прозорци от външната страна - първо или напръсквам с вода, или разтърквам с мокра гъба и обирам с машинката. Така се изчистват 90% от прахоляците. После вече пръскам с уредчето и размазвам с неговия си накрайник. Първия път чистих направо с накрайника, но живея на оживена и прашана улица и се налагаше през три прозореца да ходя да го плакна, което не ми хареса, защото съм си мързел.
Обиране се налага не само в долния ъгъл, а във всички ъгли. Поне за мен е по-бързо да работя с машинката близо до ръба и после да го изчистя, отколкото да внимавам да съм на милиметър от уплътненията и да се бавя. Първия път ги чистех с микрофибърна кърпа. После се изхитрих, обирам с кухненска хартия и не се налага да пера кърпи  Laughing

# 544
Много ми е странно това неприемане на чуждо мнение. И какво като не и е харесала шунката на жената? Нима това автоматично значи, че се изхранва с боклуци? Пък дори и да е така, това си е лично нейна, и на семейството и работа. Всеки е свободен да се изкаже, без значение дали мнението му съвпада с нашето.

# 545
Много ми е странно това неприемане на чуждо мнение. И какво като не и е харесала шунката на жената? Нима това автоматично значи, че се изхранва с боклуци? Пък дори и да е така, това си е лично нейна, и на семейството и работа. Всеки е свободен да се изкаже, без значение дали мнението му съвпада с нашето.
Кой на кого не е приел мнението и му е забранил да се изказва? Аз такова нещо не видях. Написах, че лидълската шунка ми харесва, а другата ми е противна. Къде е репресията и към кого? А относно изхранването с боклуци - аз не се наемам да твърдя кое какво е на нашия пазар, още по-малко да давам съвети кой какво да яде, така че и това съждение ми е непонятно.

# 546
Къде съм писала, че някой е забранил на друг да се изкаже?
Пределно ясно е кой, чие мнение не е приел, на мен не ми изглежда редно, когато някой изрази мнение, което в случая не съвпада с повечето, да му се обяснява как е свикнал да яде боклуци, и затова не може да оцени въпросната шунка.

# 547
  • Балчи-Варна
За да се каже,че шунката е от месо като едно време,човек трябва да е някъде на около 55-60 години,че да знае добре вкуса й.Не съм съгласна даден човек на около 35-45 г. да знае вкуса на шунката.Не стига,че е боклук,ами е и много солена.Хайде да не се надлъгваме,че ядем качествена храна като едно време.Дори в двора да се отглеждат домати и...,то тя и земята е отровена,така че....Какъвто  боклук ядеш ти,това го ям и аз и тя и той...Само дето се залъгвате,а може би така им се иска на някои.Опаковката не беше нарушена, в срок на годност е,може би партидата е кофти.Нека всеки да консумира каквото му харесва.Само си казвам мнението.Не искам да засегна някого.Простете.

# 548
Пробвах уреда за прозорци. Ей, страхотен е! Вече обичам да мия прозорци! ТОлкова съм ентусиазирана, че измих половината прозорци на първия етаж (в къща живеем).

# 549
 Да похваля и аз уреда за прозорци, страхотен е .Истинско удоволствие е да миеш с него. Преди да го купя бях малко скептична, но сега се радвам  ,че се доверих на положителните мнения. Всички прозорци вече светят.                                                   
 Да попитам пускали ли са преди електроната четка за зъби, която ще е от другата събота и какви са мненията за нея.

# 550
Може ли някой разгледал брошурата да ми каже детските дрехи какви са и има ли размер 122.Много е размазано и нищо не различавам.Благодаря

# 551
  • Русе
Благодаря за батерията, още не съм стигнала да чета упътването.

# 552
  • София
gitadam, пижамките започват 122/128. Аз дреги детски дрешки не си спомням да видях, но много набързо я разглеждах.

# 553
Има само детски пижамки. Детски дрехи няма.  Peace

# 554
Ох, изморих се...не много де, досега пробвах уреда за прозорци и отвъртях 2/3 от стъклата..Остана детската стая и половината от остъклената тераса..

Доволна съм, бързо става, не се налага повтаряне-минаваш и воала, отиваш на другия прозорец Peace

Батерията първоначално е дадено да се зарежда 3,5 часа. После като се изпразни, но не докрай, трябва пак да се зареди. Да не се оставя да се изтощи докрай, защото това съкращавало живота на батерията..И още нещо - микрофибърните приставки да се перат на 60 градуса, но да НЕ се слага омекотител, защото няма да обират добре впоследствие..това е вкратце..

Голям кеф е..преди ме заболяваше ръката в рамото от натискане и търкане с парцала/хартията, а сега не..

Детските пижамки с късите гащи си мисля че са до 110/116..

Общи условия

Активация на акаунт