Лидл ::63::

• 99 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Киса, много хубава блузка. Heart Eyes Мисля, че и при нас мернах такива. На мен също ми се стори малко по-тъничка, отколкото на снимката ти... newsm78

# 421
Иначе мисля, че бяха пускали лилави и розови форми /за кекс, торта и правоъгълни/, големи есента- тези с незалепващото покритие бяха около 8-9 лв, керамичните- 11-12 лв май... newsm78

Съвсем скоро пускаха пак цветни форми. Купих си от розовите една кръгла форма, може би 2-3-4 седмици преди Великден и съм много доволна! Още ги мисля правоъгълните, че и те ми харесаха, но бюджета през нея седмица беше ограничен, ще ги чакам пак, явно ги зареждат регулярно.
Керамичните също не изглеждат зле!
И аз взех от тези в лилаво - тортена форма и кръгла за кекс. Исках и правоъгълна, но не беше останала.

Балеринки имам два чифта и съм много доволна. Даже в момента съм с едните. По принцип нося 37,5 и много трудно си нацелвам обувка, която да ми става. От балеринките взех 38 номер и са ми добре и не се разпускат.

Още се чудя за уреда за прозорци. Нещо не ми се дават 45 лева. На тази цена ли е бил пускан и преди? Ако имам време ще мина поне да го видя и ще решавам на място.

Все се каня да похваля една "Традиционна немска шунка" от около 13 лв. кг. Крайни парчета са и обикновено са по около 400-600 гр.  В Лидълите, в които съм влизала стои по най-долните рафтове. Покрай нея дъщеря ми прояде шунка, иначе все се хвърля на салами.
Това е любимата ни шунка Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:17 от star in the sky

# 422
Да, и ние взимаме от нея - прави ми впечатление, че са все крайни парчета отрязани, но от детството ми не съм вкусвала такъв хубав вкус на истинска шука от месо. Погледнах, че е български производител, може би останалите парчета за износ отиват.....

# 423
  • Пловдив
Харесах си закачалките от четвъртък. Ще си взема от тях, а на място ще преценя за уреда за прозорци.

# 424
  • Варна
Да, и ние взимаме от нея - прави ми впечатление, че са все крайни парчета отрязани, но от детството ми не съм вкусвала такъв хубав вкус на истинска шука от месо. Погледнах, че е български производител, може би останалите парчета за износ отиват.....

А според мен останалите парчета са нарязани на тънки парчета и се намират на най-горния ред, малко по-вляво и на цена 24 лв. кг., но не съм купувала, за да сравнявам  Laughing

# 425
  • Варна
Киса, много хубава и приятна блузка  Peace.
И при нас имаше, ама беше мноооого прозрачна.

Не чак толкова. Веднага я пробвах вкъщи, много си е добре.  Peace

Иначе имаше едни розови и черни блузки (май са на промоция от мин. седмица) -  ето това вече е суперпрозрачно. Даже ММ си помисли, че е някакво секси бельо  като видя как ми прозира ръката през материята.  Laughing

Киса, моля те, погледни как се залепват? На самата обувка ли? И аз се колебая за тях

Дори и да ги лепна днес няма да мога да ти кажа за ефекта, защото ще стане ясно като разходя обувките из улиците, а с това захладняло време няма да ги обуя.

# 426
Тази шунка е два вида. Едната си е обикновена и има доста мазно по нея, а другият вид е пушена и е доста по-постна, че и по-вкусна. Особено ѝ са радвам като е намалена с 30%. Обаче аз мисля, че изобщо не е на български производител, а си е немска. Ако говорим за една и съща - едни огромни овални крайни парчета във вакуумирани опаковки.

# 427

Иначе имаше едни розови и черни блузки (май са на промоция от мин. седмица) -  ето това вече е суперпрозрачно.

Да, аз взех от розовата, но не е толкова прозрачна, колкото изглежда.Даже я пробвах с бял сутиен, мислех, че много ще прозира, но -не.Черните ми харесаха, заради дантелата в горната част на гърба.Но черно за лятото не ми се носи.

# 428
Тази шунка е два вида. Едната си е обикновена и има доста мазно по нея, а другият вид е пушена и е доста по-постна, че и по-вкусна. Особено ѝ са радвам като е намалена с 30%. Обаче аз мисля, че изобщо не е на български производител, а си е немска. Ако говорим за една и съща - едни огромни овални крайни парчета във вакуумирани опаковки.
Да, същата, но ми се струва че мярнах производител в Елин Пелин. Нещо от сорта. Но ми хареса, хубав вкус на месо, големи разфасовки, ама само крайни парчета. Почти винаги като отида в Лидъл си взимам от нея.

# 429
  • Варна
Да, за същата шунка си говорим.
Производителя не съм го поглеждала.
Онзиден купих и на нашите, та се зарибиха и те. Като се падна на по-мазната шунка поокълцвам на тънки филийки мазнотиите и ги запържвам на сух тиган, докато станат на чипсчета, или го добавям към манджи с разни сухи меса.

# 430
  • Русе
Да, същата, но ми се струва че мярнах производител в Елин Пелин. Нещо от сорта. Но ми хареса, хубав вкус на месо, големи разфасовки, ама само крайни парчета. Почти винаги като отида в Лидъл си взимам от нея.
В община Елин Пелин е централата на ЛИДЛ(или складовете) Peace Понякога много се дразня, когато вместо къде е произведено, пише само "произведено за ЛИДЛ България с. Равно поле, общ. Елин Пелин"

# 431
Аааа, ясно, това съм прочела значи.

# 432
В община Елин Пелин е централата на ЛИДЛ(или складовете) Peace Понякога много се дразня, когато вместо къде е произведено, пише само "произведено за ЛИДЛ България с. Равно поле, общ. Елин Пелин"
Фирмена тайна.

# 433
  • Пловдив
  И аз си имам балеринки, цели 4 чифта си взех - сини, последните розови, светлозлатисти и червенозлатисти. Другите разцветки бяха свършили, иначе и от тях щях да взема. Всичко това от тракийския Лидъл в Пловдив. Аз съм 39 номер и ми пасват идеално. Ако видите черни балеринки в Лидъла срещу ст. Христо Ботев пишете  Crazy

# 434
  • Русе
Фирмена тайна.
Фирмена тайна може да са заплатите им.  Crossing Arms Ние като потребители имаме право да знаем къде е произведен даден хранителен продукт(пък и не само), а не да ми слагат някакви кодове, които не всеки знае как да разчете, пък и не всеки разполага с интернет на място в магазина, за да получи информация Peace

Общи условия

Активация на акаунт