Лидл ::63::

• 99 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Имам хартиена брошура - значи има детски къси пижамки до 116, има и от 122 до 152 -за момчета, а за момичета - от 122 до 140, и малкия размер от 86 до 110/116:peace:

# 556
Днес взех патешки гърди, пишеше, че е нов продукт, не знам от кога са. Сега ги правя по една рецепта, по която са много вкусни, радвам се, че вече ги зареждат, дано е за постоянно!

# 557
  • София
  Сдобих се и аз с чудодейния уред, но оцелих греда  #Cussing out. Самият уред е ок - работи си, но липсва маркучето на пулверизатора. Тъкмо се бях настроила да го пробвам. Кутията си беше запечатана и здрава, ама късмет. Утре ще се сменя.

# 558
Аз да си призная, нямах търпение да разучавам как се монтира пулвелизатора, та сглобих само машината, а пръсках от препарата за прозорци и размазвах с приставката с парцалчето Blush
Пак си става, само разредих препарата с вода и пръскам обилно, защото е важно прозореца да е добре намокрен Peace

# 559
Аз този уред го чаках от миналата година, когато уцелих гредата с развален, изчерпани бройки, ремонт и накрая трябваше да го върна, защото не бяха успели да го оправят. Сега много се надявам да не е развален  Praynig

# 560
  • Варна
Днес взех патешки гърди, пишеше, че е нов продукт, не знам от кога са. Сега ги правя по една рецепта, по която са много вкусни, радвам се, че вече ги зареждат, дано е за постоянно!

Миналата седмица и аз ги видях гърдите, имаше и още нещо патешко. Ще споделиш ли рецептата? На мен ми харесва месото, но когато има цяла патица, това пълнене и после печене ... и накрая хвърлям половината, че децата много не го харесват, за претоплено да не говорим.

# 561
Аз този уред го чаках от миналата година, когато уцелих гредата с развален, изчерпани бройки, ремонт и накрая трябваше да го върна, защото не бяха успели да го оправят. Сега много се надявам да не е развален  Praynig

Аз го изтървах миналата година и съжалявах после...но този път не го пропуснах и го взех..
Не го отворих в магазина да проверя дали всичко е налично, но май всичко си е на мястото..

# 562
  • Варна

Миналата седмица и аз ги видях гърдите, имаше и още нещо патешко. Ще споделиш ли рецептата? На мен ми харесва месото, но когато има цяла патица, това пълнене и после печене ... и накрая хвърлям половината, че децата много не го харесват, за претоплено да не говорим.
и аз искам рецептата Mr. Green бтв каква им е цената на патешките гърди? мазни ли са?

# 563
  • Пловдив
Патешките гърди струват 9.99 за 0.500 гр. Днес и аз купих, бяха намалени с 20%, т.е. 7.99 лв. Утре ще ги правя. Миналата седмица в Мастър Шеф един френски гтвач ги готви, беше интересно, ще търся рецептата от предаването.

# 564
Кожата на патешкото е мазна и си има начин на приготвяне. Пиша това, което правих аз днес, много вкусно стана!

Скрит текст:
Първо трябва да си подготвите патешките гърди. Ако има някъде от страната с месото сланини, жили, кръв - почиствате. После с много остър нож и внимателно разрязвате кожата на ромбчета, режете до месото, не и него. Овкусявате със сол и черен пипер и оставяте поне 30 мин. да почине в хладилник. Аз лично не слагах мазнина, както правя с други меса, защото това пуска доста при готвене. Като преседят гърдите, включвате печката да загрее на 180 градуса, загрявате на макс котлона и тиган с по-дебели стени, ако имате, но поне да е тефлонов, без мазнина. Пържите от страната на гърдите 3 минути, намалявате котлона на средна степен и обръщате месото от другата страна - 4 минути. Слагате месото в тава, покривате във фолио, гърдите  с кожата нагоре и печете 6-7 мин. Целта е месото да остане розово. Стане ли сиво - преготвено. Червено - несготвено. Розово - идеално  Wink

Сосът:

2 с.л. захар
60 мл. винен оцет, следващият път ще пробвам балсамико, може би ще потъмни соса.
160 мл. фреш от портокал
310 гр, пилешки бульон (при мен поради липса на истински гореща вода + кубче пилешки бульон)
3 с.л. ром, коняк, нещо от този сорт.
2-3 с.л.

Захарта + оцета - редуцирате няколко минути и се добавя фреша и бульона. После се редуцира до 2/3 от сместа, което отнема поне 7-8 мин. Добавя се мазнината, която са пуснали гърдите (ако има нещо изгряло се маха), добавя се алкохола. Оставя се да поизкипи още малко и се добавя разтвореното нишесте. Аз добавих като подправка само индийско орехче. Сосът не трябва да е рядък като сос, но не трябва да стане на крем.

Комбинацията беше много вкусна, не е трудно за приготвяне. Накрая режете гърдите на парчета и заливате със соса  Peace

Ето и снимка, макар че със светкавица не си личи много  Peace

# 565
Момичета, спешна молба - някоя от вас, ако засече останал килим от намалените, моля да пише къде.  Praynig Hug

# 566
  • София
Струва ми се, че днес на Раковска видях килим.

# 567
Струва ми се, че днес на Раковска видях килим.

Ох, дано, утре ще пратя мъжът ми... че днес децата пак намазаха нашия и реших, че е време за нов.  Crazy А този точно ще ни се впише в цветовия интериор.  Peace

# 568
  • София
Човек като е свикнал с „шунка”, която всъщност представлява каша от малко месо, соя, фибри и кой знае какви други добавки, изсипана в найлоново черво и втвърдена по незнаен начин, нормално е истинското да му се струва отврат.
И колко струва таз автентична шунка?

# 569
  • Русе
Човек като е свикнал с „шунка”, която всъщност представлява каша от малко месо, соя, фибри и кой знае какви други добавки, изсипана в найлоново черво и втвърдена по незнаен начин, нормално е истинското да му се струва отврат.
И колко струва таз автентична шунка?
Е, колко пъти да се пише? И снимка с цената сложих.

Общи условия

Активация на акаунт