Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Превода на 18 епизод онлайн на части във ВиБокс 7...

Трета част...

Счупени Парчета 18 Епизод с Български субтитри част 3/4

http://www.vbox7.com/play:48d9888e8c

# 241
  • Варна

Четвърта част...

Счупени Парчета 18 Епизод с Български субтитри част 4/4

http://www.vbox7.com/play:c70cf4ecc5

По-късно епизода ще бъде качен като торент и за гледане от чужбина.

# 242
Светле  Hug

Тежка ще е утре серията. Много емоции ще има. Сблъсък между две майки,
които са толкова различни, както деня от нощта.

От страницата на сериала във Фейсбук пуснаха информация за сцената с катастрофата.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.816143568464042.107374 … 845704&type=1

Самата катастрофа е обсъдена със специалисти, при каква височина, като падне колата,
какви ще са последиците. Сценат е снимана от 150 души екип, гримът на Нургюл и Алина е
подготвян близо 6 часа, Джевдет подробно им е обяснявал, какво да правят.
Имало е окол 100 души статисти. Въпреки всички мерки за сигурност,
там е имало линейки, и пожарна. Като цяло заснемането на сцената е струвало 350 хил. тр. лири.

Кей... Hug newsm51

# 243

Първа част...

Счупени Парчета 18 Епизод с Български субтитри част 1/4

http://www.vbox7.com/play:ea16a4b271

Мерсажжжжжж...на целия екип... smile3525 smile3525 smile3525 txtloves txtloves txtloves

# 244
# 245
Здравейте!

Кей,Съни,Лати.....Благодаря ви!....Прекрасни сте!

Скрит текст:

love001 Свет   love001 Свет   love001

# 246
  • Варна
Тони   Hug

18 епизод с БГ превод в Дейлимоушън...

1 част - http://www.dailymotion.com/video/x2oyach_paramparca-18-1-2_shortfilms

2 част - http://www.dailymotion.com/video/x2oyeae_paramparca-18-2-2_shortfilms

# 247
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey

Кеии  Hug Тони  Hug Адашче  Hug Арфи  Hug

Добро да е утрото Ви, а още по добър денят!
Подарете си красиви мигове, подарете си красота!
Нека доброто да Ви изпълни,
а любовта да блика от Вас!
Бъдете позитивно настроени,
усмихнати и щастливи!
Любов и много късмет през настоящата седмица
Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 248

КЕИИ , СЪНИ , ЛАТИ

доставих те ми едно страхотно неделно удоволствие   love001  txtloves   love001

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 10:13 от Свет_ВАРНА

# 249
И понеже мнооого обичам да надничам по чуждите дворчета,еллле пък на сватите та мернах една новинка, която я забелязах преди няколко дена,30 04 2015г., в едно друго дворче,на едно от новите ми ашкъмчета,че и той ще участва заедно с Еркан, Дениз Чакър и т.н.
 но покрай заболяването на Ерко и вълненията ни около новите ситуации в Парченцатата съвсем забравих и тук да ви споделя за поредната Благотворителна кауза в която са се впуснали доста актьори, че даже и малкото сладурче от Ойлето,щели да изпеят по една песен, след това да съберат всичките песни в албум и той ще се пусне в продажба ,като приходите ще бъдат използвани за подпомагане  newsm78 галиба за сърдечни операции  newsm78

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/28876525.asp
Скрит текст:
Новини /
     Butterfly /
     Развлекателни /
     Всичко за сърцето

Всичко Играчи за сърцето, турска Heart Foundation влизат в студио за подкрепа. Специален албум на всеки играч, той изпя една песен по свой избор, ще бъдат освободени през следващите дни с DMC етикет.

Знаменитост играчи са пресекли пътя, този път не в комплекта музикално студио. Водещите фигури на серията и филмовата индустрия, Heart Foundation турската да осигуряват финансова подкрепа за съвместна албум.

Всеки играч гласи една песен от любимия си и близките дни, на DMC име маркер в проучването, които ще бъдат представени на любителите на музиката и тези, които работят пееха: Еркан Petekkaya "Divane любовници", Октай Kaynarca "Защо Cattin вежди" на Emre Southwind "Fairy Tale", на Емир Берке е ЦИНК " запис ", Mystery Khan" Направи Wish ", Kadir Oriental" съдия ", Либи Gurel" Съжалявам ", Дениз Чакър" Ти си моята песен ", Джуди Batur" Value Ever ", Aslihan Gürbüz" ми да ви заблудят ". Александър заинтересовани страни Febyo Taşeli, Синан Akçıl, Ersay Т., Erdem номадски, потисната трева, Ceyhun стомана, успешното аранжор един от друг, както Emirhan Дженгиз носещ подписа на King TV част от постъпленията от продажбите на албума получава със спонсорството ще бъдат дарени на Heart Foundation на турски език Peace

но долу горе успях да схвана за какво точно става дума ,че Гуглето направо ме шашардиса с превода #Crazy #Crazy

но дали този запис

https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater  Peace

е от сега или преди Еркан да влезе в болница ,билмам ки  Thinking
но пък песента е много хубава ,ДИВААНЕ/ КАТО ЛУД ВЛЮБЕН, тя си мие фаворит от доста време, нали моето битанем АШК Мурко я пее  bowuu
 та който иска да разбере за какво иде реч ще я сложа в спойлер с бг.превод е  bowuu

абе свати тоз вашия ергенин много деен бе ,то не бе награди то не бе чудо  smile3521
Ашколсун, Аферим ,щом е ходил да си вземе наградата значи се е даврандисал и може би скоро и на сета на Парченцата да се завърне  bowuu bowuu

# 250
я да си сложа и моите най-големи любимци , Керка ,Озканчо,Рахмито и лейди Ди зад кадър  bowuu

# 251
Светле  Hug

Тежка ще е утре серията. Много емоции ще има. Сблъсък между две майки,
които са толкова различни, както деня от нощта.

От страницата на сериала във Фейсбук пуснаха информация за сцената с катастрофата.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.816143568464042.107374 … 845704&type=1

Самата катастрофа е обсъдена със специалисти, при каква височина, като падне колата,
какви ще са последиците. Сцената е снимана от 150 души екип, гримът на Нургюл и Алина е
подготвян близо 6 часа, Джевдет подробно им е обяснявал, какво да правят.
Имало е окол 100 души статисти. Въпреки всички мерки за сигурност,
там е имало линейки, и пожарна. Като цяло заснемането на сцената е струвало 350 хил. тр. лири.

Кеии Благодаря ти мила за подробната информация  newsm51 относно тази катастрофа , работата на Алина и Нургюл в тази сеерия на Парченцата е чок зор, но най- трудно е за Алина,все пак е това и е прощъпулника в актьорската професия, много трудна роля , не се и съмнявам че няма да се справи като има до себе си такава "мама "като Нургюл, която ние знаем на какво е способна
Скрит текст:
що сълзи проляхме с Ясето,кога Савашко беше у Иран, като сетя за тези моменти и косата ми настръхва, как усети че нещо лошо се случва с нейният любим ,а да не говорим кога отиде в конака Балдар и отиде в стаята на Саваш как целуваше , галеше нещата му ,ауу щях да забравя срещата ѝ с Шахито ,божеее що рев изревахме с тези няколко епизода ,нооо пък какво завръщане преживяхме,малиии  newsm53  

според мен съвсем нормално е Джевдет да се старае хем всичко да бъде правдоподобно а не фантасмагория, хем и актьорите да не пострадат,разбира си човека от работата  bowuu
но пък всички знаем,че понякога и в живота се случват чудеса, такива ситуации има ,които те оставят без звук и картина  ooooh! ooooh!
Скрит текст:
аз преживях нещо подобно на чудо ,преди няколко години със синковеца ми ,като след катастрофата колата,мерцедес очиларка, беше дадена за скраб ,полицаите и сеирджиите се чудеха дали има оцелял,защото нито един от аербеците не се беше отворил, но Слава на бога че точно този ден синът ми е бил сам ,защото удара е бил от дясно ... Слава на бога че е карал с 40км. а хлапето , което блъсна сина ми е карал като бясно и най вече Слава на бога че на синчето ми му нямаше почти нищо ,освен синка на колянцето и ожулено вратленце,така че наистина се случват чудеса,стига господ да е на смяна ,за да те пази  Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 09:54 от Свет_ВАРНА

# 252
И понеже мнооого обичам да надничам по чуждите дворчета,еллле пък на сватите та мернах една новинка, която я забелязах преди няколко дена,30 04 2015г., в едно друго дворче,на едно от новите ми ашкъмчета,че и той ще участва заедно с Еркан, Дениз Чакър и т.н.
 но покрай заболяването на Ерко и вълненията ни около новите ситуации в Парченцатата съвсем забравих и тук да ви споделя за поредната Благотворителна кауза в която са се впуснали доста актьори, че даже и малкото сладурче от Ойлето,щели да изпеят по една песен, след това да съберат всичките песни в албум и той ще се пусне в продажба ,като приходите ще бъдат използвани за подпомагане  newsm78 галиба за сърдечни операции  newsm78

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/28876525.asp
Скрит текст:
Новини /
     Butterfly /
     Развлекателни /
    Всичко за сърцето

Всичко Играчи за сърцето, турска Heart Foundation влизат в студио за подкрепа. Специален албум на всеки играч, той изпя една песен по свой избор, ще бъдат освободени през следващите дни с DMC етикет.

Знаменитост играчи са пресекли пътя, този път не в комплекта музикално студио. Водещите фигури на серията и филмовата индустрия, Heart Foundation турската да осигуряват финансова подкрепа за съвместна албум.

Всеки играч гласи една песен от любимия си и близките дни, на DMC име маркер в проучването, които ще бъдат представени на любителите на музиката и тези, които работят пееха: Еркан Petekkaya "Divane любовници", Октай Kaynarca "Защо Cattin вежди" на Emre Southwind "Fairy Tale", на Емир Берке е ЦИНК " запис ", Mystery Khan" Направи Wish ", Kadir Oriental" съдия ", Либи Gurel" Съжалявам ", Дениз Чакър" Ти си моята песен ", Джуди Batur" Value Ever ", Aslihan Gürbüz" ми да ви заблудят ". Александър заинтересовани страни Febyo Taşeli, Синан Akçıl, Ersay Т., Erdem номадски, потисната трева, Ceyhun стомана, успешното аранжор един от друг, както Emirhan Дженгиз носещ подписа на King TV част от постъпленията от продажбите на албума получава със спонсорството ще бъдат дарени на Heart Foundation на турски език Peace

но долу горе успях да схвана за какво точно става дума ,че Гуглето направо ме шашардиса с превода #Crazy #Crazy

но дали този запис

https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater  Peace

е от сега или преди Еркан да влезе в болница ,билмам ки  Thinking
но пък песента е много хубава ,ДИВААНЕ/ КАТО ЛУД ВЛЮБЕН, тя си мие фаворит от доста време, нали моето битанем АШК Мурко я пее  bowuu
 та който иска да разбере за какво иде реч ще я сложа в спойлер с бг.превод е  bowuu

абе свати тоз вашия ергенин много деен бе ,то не бе награди то не бе чудо  smile3521
Ашколсун, Аферим ,щом е ходил да си вземе наградата значи се е даврандисал и може би скоро и на сета на Парченцата да се завърне  bowuu bowuu

Най напред...Дубру тру.... Hug Heart Eyes

Свате-Адашче Hug...не сЪ заблихосвай толкоз ,бе мила Naughty...влизам аз у наше дворче и що да видя Rolling Eyes...сватята ни била на гости ,а пък думичка не обелила smile3505...ааааа...поне едно Дубру кажи ,холам  Laughing Joy Joy Joy...снимчици си крадваш ,а.... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
И...за тЪз новинка...за песента ,де...аз снощи се пулих доста време над превода от  google...и нищо не вдянах...само едни ЛЪВОВЕ  Shocked Joy Joy Joy ми излизат...то...верно...наш Ерканчик е такъв.... smile3521 newsm44...ама драсни и при нас за тоз албум Praynig...светни ни... Praynig

Я виж аз каква съм добричка Laughing...скибах вашта мома...със синчето и севгилито си... Rolling Eyes

# 253
Адашче  Hug Свате  Heart Eyes извинявам се за полученото недоразумение във вашето дворче  Praynig Praynig Praynig
аз нали все бързам ,чета ,крада и бегам и назад хиич не поглявам  Joy Joy Joy Joy
та реших и днес да направя така ама на Музилата ме изкофти и вий ма фанахте  Joy Joy Joy
ама и форума и на него нещо му става #Cussing out  тези дни с него си играем тука има тука нема  Mr. Green
а и покрай затопляне на времето ,работата със седенето в къщи стана чок зор,а и нали с теб си имаме нови Ашкъмчета по други сериалчета ,та ти и аз бая честичко се разминаваме,ама ти си си добре,поне си само с един, с Боран ага ,а аз съм чок шашардъ #Crazy #Crazy при кого по напред да се скрия  Thinking при Слънцата ли  Rolling Eyes при Фатиха ли  Rolling Eyes при Лин ли  newsm78
но ходя къде ходя пак си се връщам при моите Парченца  bowuu
оставям ви с ей таз Сладурка

до довечера  bowuu bowuu

# 254
оффф кат си бързам , забравих да ви сложа Седмичния Рейтинг  Peace

http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html  Peace

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Survivor All Star   TV8   % 9,88   % 25,42   7,68 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 9,26   % 24,48   7,19 Milyon
3.   Paramparça   Star TV   % 9,04   % 21,38   7,02 Milyon
4.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,50   % 19,03   5,83 Milyon
5.   Karadayı   ATV   % 6,63   % 15,95   5,15 Milyon
6.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 6,52   % 15,48   5,07 Milyon
7.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 6,20   % 14,99   4,82 Milyon

Не е зле рейтинга на Парченцата,но като знам че бяхме първи и малко се ядосвам  Laughing Laughing
нооо все пак по-важното е рейтинга за деня да е висок, а ние там сме ОК  Peace
може пък довечера серията да успее да си върне 1 място и в седмични рейтинг  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт