Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Може би във 2-ри сезон ще влиза. Вторите сезони винаги вземат малко по-друга насока, с нови персонажи.

# 496
Keии Hug Благодаря за превода на резюмето и фрагмана  newsm51 newsm51 newsm51
няма да коментирам аз вече си направих коментара и не съм си променила мнението  Peace
единственото което чакам е какви ще ги натвори Хазал  Thinking явно че изненадата която  може да промени хода на нещата ще дойде от там,но по всяка вероятност това ще стане в последния за сезона епизод ,за да ни оставят в размисли и страсти за през лятото  bowuu bowuu
Арфи Hug
аз отдавна съм им набрала на сценаристите ни,прекалено много се влияят от мнението на турските фенове и заради тях промениха много от линиите на историите в сериала, обявиха че ще става дума за голяма ,невъзможна любов, ама нерде таз любов,за мен романтика колкото да не е бе хиич,любов,някакви наченки,които може би сега ще ги стопират,заради разместването на момичетата...
изкривиха характерите на главните герои, никой не е такъв какъвто беше в началото, определено съм разочарована от сценаристите ,до сега, Peace прекалено много пълнеж,глупави диалози,много повторения, все едни и същи неща около Керка и Озкан, а за тях се отделя много повече екранно време, доста интересни моменти се разделяха с простотиите на брат и сестра,опитваха се да вкарат хумор,но така беше отначало,на по-късен етап вече се дразнех на глупавите диалози,и простотиите на Керка и Озкан ....ами на моменти,в доста епизоди се чудех Гюлсерен ли е от главните герои, Нургюл  гост актриса ли е ,доста промениха образа на Гюл, искам си първообраза ѝ ,на борбено ,мъжко момиче,което не се спира пред нищо и пред никого, да не говорим за образа на Джи, искам един сериозен,борбен мъж,който с цената на всичко да се бори за щастието на децата си,за любимата жена, Джи нима не знаеше че всички,освен Дилара, ще страдат от това положение, хади бе ,грешка на сценаристите,защото такъв баща и влюбен мъж ,за какъвто ни го представиха до сега Джи,не би се съгласил на това предложение на Йълдъръм а щеше да търси друг изход от ситуацията,аз така си мисля  Peace
 нооо на мен ми идва в  повече  размяната местата на момичетата ,прекалено жестоко е,защо никой не се замисли за тези пораснали момичета,колко много ще страдат,та те са живи хора,а не предмети и всеки да си ги мести и пренася където и както им е угодно  Rolling Eyes Rolling Eyes за Гюлихан ,изложиха се сценаристите и то пак заради турските фенове, ако питат мен това трябва е финала им,дори и Джи да се разведе с Дилара,не искам да ги събират, нито веднъж той не застана до Гюл,не можа да укроти нито баща си,нито Дилара,които не се спряха пред нищо за да наранят и отстранят Гюл,ами като не може Джи да си брани любовта да си седи при лейдито, и без това турските фенове ги харесват като двойка, а за Гюлка да изнамерят един мъж ,ама такъв като  Саваш ага,мъж та дрънка,хем готин,той Джи си е готин, но до там , искам да е чок борбен ,такъв който пред нищо и пред никого не се спира за любимата жена и дете ...
 не знам нещо сценаристите направиха всичко бомбок в сериала , може би заради рейтинга ,изпълняват желанията на турските фенове и сега понеже им е трудно да си оправят кашите ,решиха че ще стане по лесния начин ,да върнем всичко отначало . не знам но много повторения,то все в някоя серия или Гюл или Джансу се разделят,стягат се куфарите, хади Джансу в имението, Гюл на някъде си хуква,двете страдат една за друга ,Джихан ,уж се ядосва на постъпките на Рахмито и Дилара ,ама нищо не правеше,не вярвям мъж да остане равнодушен,когато вижда как страдат любимата му жена , ще прави ще струва ,нооо ще спре и баща си и бившата си, ще се погрижи и за новта си дъщеря,както се сещаш да изведе Джансу на вечеря или закуска,така можеше да изведе Хазал,защо не след 1-2 срещи ,баш баша дъщеря и баща ,следващите да бъдат първо с Гюл,после с Джансу,защо не и с Озан ,така по-лесно щяха да свикнат всички един с друг...
Дилара също не това което беше отначалото ,къде остана онази наперена ,със голямо самочувствие жена ,която си пазеше имиджа пред обществото, чупи,крещи на обществени места ,държанието ѝ  е точно като  жена от бедните квартали...
абеее  имам още доста какво да коментирам,но ще стане башбая тапет ,та ще спирам и ще се моля екипа на Парампарча да ни изнендата приятни през 2 сезон  Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 09:40 от Свет_ВАРНА

# 497
Може би във 2-ри сезон ще влиза. Вторите сезони винаги вземат малко по-друга насока, с нови персонажи.
може да го вкарат в последния епизод ,а може и така както ти си мислиш  Rolling Eyes Rolling Eyes
надявам се сценаристите да си починат добре през лятото за да ни изненадата приятно през 2 сезон  Shocked
 доста често  2 сезон изкривяват хептен първоначалната идея и на 100 % зрителите се разочароват , рейтинга се сгромолясва и бързичко го финализират Peace
надявам се тук да ни предложат един много силен 2 сезон,по динамичен,защото 1 сезон не беше силен,въпреки високия рейтинг,който м/у другото е виновен за монотонните серии напоследък  Peace

# 498
  • Варна
Здравейте, момичета!

Тигаса, не мисля, че Тугай Мерджан ще стане част от героите в Парчетата.
В момента актьора се снима в сериала "Asla Vazgeçmem" /"Никога няма да се откажа"/,
който ще продължи с втори сезон през есента.

Тази снимка е пусната от Алина в нейния интсаграм,
към нея е написала: "Моите учители".

По време на общото гледане на първи епизод на екипа,
Алина беше пуснала снимка с Тугай, като му благодари,
че е работил с нея, той е бил нейн учител/ментор.

# 499
  • Варна
Светле, чудесно си го написала. Сценаристите така промениха героите, че нито Джихан е този,
който беше, нито Гюлсерен, нито пък Дилара. Може би само при Хазал няма съществена промяна.
И това постоянно повтаряне на нещата, вече наистина омръзва. Това, което пише в резюмето,
че Джихан се притеснил от Озкан и делото за мен е пълна простотия. Толкова влиятелен бизнесмен
да се стресне от един престъпник, че чак да се върне при жената, с която иска да се разведе
и да се прави на щастлив. Наистина не го разбирам. Това, което Хазал каза в края на 26 епизод,
мисля, че е напълно права. Това, че тя искаше богат живот и го получи, не значи,
че Дилара и Джихан са се превърнали в перфектните родители. Докато двете момичета живееха
в имението, Хазал не веднъж беше свидетел на бащината обич, която Джихан изпитва към Джансу.
След като Джансу си замина пък, Дилара не престана да повтаря, колко перфектна е Джансу
и да говори, че иска да си я върне на всяка цена. Да, не е възможно веднага да я заобичат,
това е разбираемо, но те и не направиха никакви опити в това отношение. Обръщаха й внимание,
само когато напарви някоя беля. Вероятно това е и една от причините да сътвори толкова бели.
Да, Хазал е проблемно дете, но отношението към нея в имението от всички като цяло е погрешно.
Например Озан, толкова я обвинява за нещата, които е направила, а той също извърши някои
поразии, но никой не му търси сметка и не му натяква.
Единствения човек, който обича Хазал е Гюлсерен. За съжаление, този насъбран гняв, заради тази
несправедлива размяна някак замаглява съзнаието й и Хазал често си излива гнева върху Гюлсерен.
Мисля обаче, че ако някой може да помогне на Хазал, да приеме нещата, това ще е точно Гюлсерен.
Щом Гюлсерен може да обича двете момичета истински, значи не е невъзможно Джихан и Дилара
също да заобичат истински Хазал.
Вече гледам на сериала само от тази страна на историята. Тези измислици за невъзможна любов
вече не ме вълнуват. Дали ще я има или не, няма значение. Дори Джихан да се върне при Дилара,
пак няма да има значение. Сценаристите така се оплетоха, че сега не могат да разплетат възела,
който направиха и за по-лесно започват всичко от начало.
Все пак смятам, че ще има и някоя друга изненада в 27 епизод,
нещата няма да толкова безнадеждни. Но когато се гледа сериал с епизод на седмица,
правиш разсъждения върху това, което си гледал. Най-съм любопитна за финала на сезона.
Интересно с какво ще ни държат в напрежение цяло лято. Защото за мен епизодите след 20,
всички като цяло стават, но не са нищо особено. Бих гледала пак само определени моменти.

# 500
Кеии Hug много ти благодаря за разяснението относно снимката на Алина и Тугай Мерджан   bouquet  bouquet  bouquet
с удоволствие изчетох коментара ти  newsm10 smile3521
по въпроса за делото , първо за което се замислих вече Кеии го е обяснила много добре,коскоджам ти бизнесмен ще се стресне от този престъпник, с черно минало не само в Т-я,но и в Германия...
-второ - как така нещата се решават без родната майка на детето Thinking при положение че са разведени с бащата на Джансу,тя не трябва ли да присъства на делото и да се иска и нейното мнение  newsm78
Джансу също не беше на делото  Peace тя вече е достатъчно голяма и може сама да вземе решение каква фамилия да носи и кой да и бъде настойник  bowuu тя искаше и дори тръгна ,но Джи и попречи,голяма грешка от негова страна ,уж да не я разстройва,сега като я отделя от Гюл по-малко ще се разстрои нали  #Cussing out ....
Джандан спечели делото благодарение на сценаристите  Peace
Дилара също успя да си върне Джи ,благодарение на сценаристите  Peace
тази ситуация с делото за мен е нелогична,необяснима, така натъмъниха нещата ,че да им е по-лесно да започнат от начало Peace
то разбирам че е сериал, ама маалко от малко поне нещата да са по реални,все пак този сериал е правен не само за турските зрители,продадоха го в доста държави,не би ли следвало да се иска и тяхното мнение ,рейтинга е само за Т-я ,съобразяват се само с желанията на турските фенове ,
а останалите зрители,чито държави са броили не малко пари за да гледат сериала духат супата  Joy Joy Joy Joy Joy
а и съм сигурна че сериала преди всичко е закупен заради Еркан и Нургюл,останалите не са чак толкова познати извън Т-я  Peace
относно Хазал , репликите ѝ към Джи и Дилара  ,са точно моите мисли за ситуацията,не веднъж Дилара искаше да се отърве от Хазал и ето ти точния момент  Peace
защото и аз вярвам че единственна Гюл обича истински и двете си дъщери,еднакво, и само тя може да и помогне, освен с разговори,тя вече може да си позволи да потърси психиятър и въпреки че е ангажирана около работата с фурната, тя ще бъде плътно с нея  Peace
за Гюл няма по-важно от децата ѝ, без значение дали го е родила или го е отгледала, не ги дели ,и за двете би си дала  живота, докато при Дилара и Джи, нещата си останаха на думи,но не и на дела Peace
аз поне не усетих никаква загриженост заинтересованост,като истински родители на Хазал, от Джи и лейдито, може и аз да съм в грешка  Peace
не знам кой крив кой прав но недоволството и разочарованието на доста чуждестранни фенове напоследък нараства относно развоя на сериала  Peace явно са чакали да видят любовта на Гюлихан  Peace
за мен няма значение дали ще има в 2 сезон развой на любовта на Гюлихан сериала си го харесвам, с или без Гюлихан ще си продължа да си следя сериала, но поне малко по реални неща да се случват,
и ако искат да го продават в още държави Парампарча ,сценаристите да си събират мозъците , да се стегнат за 2 сезон  bowuu bowuu

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 15:37 от Свет_ВАРНА

# 501
Привет, мили Кеии  Hug Heart Eyes Grinning, Свет Hug Heart Eyes Grinning! Благодаря ви за инфото, преводите и споделеното, съгласна съм на 100%. Мисля си, че сценаристите би трябвало да намерят някакъв начин да ни оставят удовлетворени от края на сезона за да не ни загубят като зрители..... Та в този смисъл са и надеждите ми за оставащите епизоди...... До последно ще се надявам на удовлетворяващ край, оставящ ни най-малкото с надежда за по-добър втори сезон....

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 09:03 от arpha

# 502
Привет ,момичета... wavey Heart Eyes
Последните два дни ми се скапа компа и ви изпуснах...
Сега ви изчетох и съм съгласна с вас...даже и ще допълня нещичко...за делото...доста нескопосано ...и слабо представяне на баш бая големия адвокат Йълдъръм...нито думичка за миналото и настоящето на Йозки...и така и не разбрах какво отсъди съда ,че пируваха...после...тия парички в които се търкаля Йозки защо са само за него...те нали са за размяната на децата...то по тая логика и Гюл ,ако заведе дело...Джи,Ди...също ли ще получат пари,като обещетение...това не го разбирам...друго..не знам децата ,като са непълнолетни дали могат да бъдат разпитвани в съда...може би на следващото дело...после...оффф...Хазал...Кейче,не съм много сигурна вече дали и Гюл ще оправи Хазал...демек тя ще и помогне...за мен това момиче е неспасяем случай...
Целият първи сезон беше много спокоен...и ..макари ,че винаги се радвах на първото място в рейтинга ,същевременно се  и чудих защо е такъв...започна добре ,но имаше и слаби серии...пълнеж,не ,че го няма и при другите сериали...просто не исках сценаристите да ни разочароват...остават още 2 серии...да видим... Rolling Eyes

# 503
Сега ви изчетох и съм съгласна с вас...даже и ще допълня нещичко...за делото...доста нескопосано ...и слабо представяне на баш бая големия адвокат Йълдъръм...нито думичка за миналото и настоящето на Йозки...и така и не разбрах какво отсъди съда ,че пируваха...после...тия парички в които се търкаля Йозки защо са само за него...те нали са за размяната на децата...то по тая логика и Гюл ,ако заведе дело...Джи,Ди...също ли ще получат пари,като обещетение...това не го разбирам...друго..не знам децата ,като са непълнолетни дали могат да бъдат разпитвани в съда...може би на следващото дело...после...оффф...Хазал...Кейче,не съм много сигурна вече дали и Гюл ще оправи Хазал...демек тя ще и помогне...за мен това момиче е неспасяем случай...
Целият първи сезон беше много спокоен...и ..макари ,че винаги се радвах на първото място в рейтинга ,същевременно се  и чудих защо е такъв...започна добре ,но имаше и слаби серии...пълнеж,не ,че го няма и при другите сериали...просто не исках сценаристите да ни разочароват...остават още 2 серии...да видим... Rolling Eyes
Свет  Hug по-назад бях писала, че високият рейтинг изигра и лоша шега за нас зрителите  Thinking много серии с пълнеж и ненужни сцени с Кера и компания. Искам вече някой нов сериал от септември да почне да им диша във врата, за да се вземат в ръце. Все пак имам и някаква надежда малко да ни изненадат до края на сезона  newsm78

# 504
Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

КЕИИ  Hug АДАШЧЕ  Hug АРФИ  Hug ПРО  Hug ТОНИ  Hug

# 505
Адаш Гечми олсун джанъм  smile3521
туй да ти се скапе компа е чок зор работа, напоследък доста често ми се случваше и знам какво е,дано да не се повтаря вече  Praynig Praynig
Благодаря за споделеното  newsm10 smile3521   bouquet  bouquet  bouquet

Арфи    bouquet   bouquet   bouquet
Привет, мили Кеии  Hug Heart Eyes Grinning, Свет Hug Heart Eyes Grinning! Благодаря ви за инфото, преводите и споделеното, съгласна съм на 100%. Мисля си, че сценаристите би трябвало да намерят някакъв начин да ни оставят удовлетворени от края на сезона за да не ни загубят като зрители..... Та в този смисъл са и надеждите ми за оставащите епизоди...... До последно ще се надявам на удовлетворяващ край, оставящ ни най-малкото с надежда за по-добър втори....
newsm10 smile3521
много се надявам да ни оставят нещо от сорта  Peace Кой е бащата на Йомер  Peace
че да си напишем безброй сценарии цяло лято  Joy Joy Joy

# 506
Целият първи сезон беше много спокоен...и ..макари ,че винаги се радвах на първото място в рейтинга ,същевременно се  и чудих защо е такъв...започна добре ,но имаше и слаби серии...пълнеж,не ,че го няма и при другите сериали...просто не исках сценаристите да ни разочароват...остават още 2 серии...да видим... Rolling Eyes
Свет  Hug по-назад бях писала, че високият рейтинг изигра и лоша шега за нас зрителите  Thinking много серии с пълнеж и ненужни сцени с Кера и компания. Искам вече някой нов сериал от септември да почне да им диша във врата, за да се вземат в ръце. Все пак имам и някаква надежда малко да ни изненадат до края на сезона newsm78
ПРО newsm10 smile3521
Направо не мога да повярвам че това са сценаристите на 1001 нощ и Любов и наказание  newsm78
никаква динамика,яваш,яваш я карахме от фрагманите нямаше кой знае какви изненади ,които да ни кара да тръпнем и да изпишем един бюлюк страници  Laughing Laughing
а като се сетя какви трейлъри имахме в Любов и наказание ,след всяка серия,докато чакахме следващата се изписваха един бюлюк страници с предположения,надявах се и сега че ще се случи  същото,ама Олмадъ  bowuu ама нейсе,почти сме на финала на 1 сезон, Гитти ,Битти  bowuu
дано 2 сезон ни изненадат приятно  newsm17 newsm17 newsm17
да видим довечера какви са ги натворили сценаристите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ще се опитам и аз да съм на линия , ама не се знае че от днес служ,тръстика започва яко да ме притиска  bowuu
Скрит текст:
от днес започват да идват гостите ни , а ние нямаме и 50% от персонала, за съжаление тази година по морето има глад за персонал ,никой не му се работи много, за малко парички ...

# 507
Днес е най-хубавия ден от годината  Peace

Да са живи и здрави малките Слънчица на България ,да имат цялото щастие и късмет на света !!!

Аз ще бягам вече, много ми е хубаво тук с вас нооо трябва  bowuu
иначе ако не побързам може и да гоня автобуса до Златните  Joy Joy Joy
ако имам късмет довечера ще се видим  bowuu bowuu

Успешен Късметлийски Понеделник lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 508
Добър вечер Сладурки wavey wavey wavey wavey

# 509

Приятно гледане на поредния епизод на Счупени парчета

Общи условия

Активация на акаунт