Благодаря за превода на резюмето и фрагмана

явно че изненадата която може да промени хода на нещата ще дойде от там,но по всяка вероятност това ще стане в последния за сезона епизод ,за да ни оставят в размисли и страсти за през лятото

прекалено много пълнеж,глупави диалози,много повторения, все едни и същи неща около Керка и Озкан, а за тях се отделя много повече екранно време, доста интересни моменти се разделяха с простотиите на брат и сестра,опитваха се да вкарат хумор,но така беше отначало,на по-късен етап вече се дразнех на глупавите диалози,и простотиите на Керка и Озкан ....ами на моменти,в доста епизоди се чудех Гюлсерен ли е от главните герои, Нургюл гост актриса ли е ,доста промениха образа на Гюл, искам си първообраза ѝ ,на борбено ,мъжко момиче,което не се спира пред нищо и пред никого, да не говорим за образа на Джи, искам един сериозен,борбен мъж,който с цената на всичко да се бори за щастието на децата си,за любимата жена, Джи нима не знаеше че всички,освен Дилара, ще страдат от това положение, хади бе ,грешка на сценаристите,защото такъв баща и влюбен мъж ,за какъвто ни го представиха до сега Джи,не би се съгласил на това предложение на Йълдъръм а щеше да търси друг изход от ситуацията,аз така си мисля 

много ти благодаря за разяснението относно снимката на Алина и Тугай Мерджан

при положение че са разведени с бащата на Джансу,тя не трябва ли да присъства на делото и да се иска и нейното мнение 
тя вече е достатъчно голяма и може сама да вземе решение каква фамилия да носи и кой да и бъде настойник
тя искаше и дори тръгна ,но Джи и попречи,голяма грешка от негова страна ,уж да не я разстройва,сега като я отделя от Гюл по-малко ще се разстрои нали
.... 

явно са чакали да видят любовта на Гюлихан

, Свет
! Благодаря ви за инфото, преводите и споделеното, съгласна съм на 100%. Мисля си, че сценаристите би трябвало да намерят някакъв начин да ни оставят удовлетворени от края на сезона за да не ни загубят като зрители..... Та в този смисъл са и надеждите ми за оставащите епизоди...... До последно ще се надявам на удовлетворяващ край, оставящ ни най-малкото с надежда за по-добър втори сезон....

по-назад бях писала, че високият рейтинг изигра и лоша шега за нас зрителите
много серии с пълнеж и ненужни сцени с Кера и компания. Искам вече някой нов сериал от септември да почне да им диша във врата, за да се вземат в ръце. Все пак имам и някаква надежда малко да ни изненадат до края на сезона

, Свет
! Благодаря ви за инфото, преводите и споделеното, съгласна съм на 100%. Мисля си, че сценаристите би трябвало да намерят някакъв начин да ни оставят удовлетворени от края на сезона за да не ни загубят като зрители..... Та в този смисъл са и надеждите ми за оставащите епизоди...... До последно ще се надявам на удовлетворяващ край, оставящ ни най-малкото с надежда за по-добър втори....

Кой е бащата на Йомер 

по-назад бях писала, че високият рейтинг изигра и лоша шега за нас зрителите
много серии с пълнеж и ненужни сцени с Кера и компания. Искам вече някой нов сериал от септември да почне да им диша във врата, за да се вземат в ръце. Все пак имам и някаква надежда малко да ни изненадат до края на сезона

ама нейсе,почти сме на финала на 1 сезон, Гитти ,Битти 

Препоръчани теми