Благодаря за темичката.
. Той го видя пръв, но когато аз го зърнах, го обикнах на секундата, беше съвършен, а ми изглеждаше толкова малък.Имаше си всичко, не вярвах как на предишния ден бях с корем и се тревожех какво ще стане, как ще мине.Струваше ми се невероятно как съм се тревожила за глупости преди да го родя и да го видя. На следващия ден ми го донесоха, а аз плаках, много плаках от щастие и страх и от емоция, страх ме беше да го пипна в началото, обаче като ни изписаха и ММ дойде да ни вземе ме гледаше учуден и ми каза :" все едно цял живот си го държала, изглеждаш толкова уверена и сигурна в себе си."Тогава вече се почувствах някак си горда и сигурна в това, което правя.

Вече не мога да го оставям на спалнята сам като е буден. Затова обикновено го пускам на постелката за игра.
токова съм объркана и притеснена, че няма до къде... Има ли бебе което да страда от акне и каква е връзката с гастроентеролога не можах да разбера. А и да попитам възможно ли е хипоалергенното мляко да даде противопоказания ако се дава прекалено дълго време на дете без алергии... Съжалявам за малоумните въпроси но вече съм много отчаяна
. Не знам , ама не се шашкай толкова. Дано бебчето се оправи бързо.
- в абсолютна симетрия, високо на двете бели бузки е кацнало по едно мораво петно/пъпка, а в ъгълчето на всяко око стоят по около 5-6 драскотинки - все едно шрапнели са го целнали!
Даже снощи таткото се изцепи, ама напълно убеден и сериозен, че много бебета срещал, но толкова красиво като нашето, не е видял! 
Направихме им снимки, и клип заснехме. После беше нетърпелив да си ходим всички вкъщи, затова побързах да се изпишем. Изкъпах се, прегледаха бебето,изкъпах бебето, хапнахме набързо и на обяд напуснахме щастливи родилното.