Бяхме на преглед, попитах плюнченето и лапането на ръце дали е свързано с никнене на зъби. Педи каза, че след 3тия месец започва да работи слюнчената жлеза, затова и допреди това има т.н. млечница. След това просто не знаят какво да я правят и затова я изкарват, съпроводено с преоткриването на ръцете.
Или това е комбинация само за пролетта?...Че се чудя дали да купувам едни блузки! 
Бях със спинална упойка, но явно не бях много в час, защото помня, че ми го сложиха до рамото, но въобще не мога да го визуализирам. Та дошъл със сестра си и двамата са го видели.

та взех душ, облякох се и ме закара посред нощ в болницата. Изчака да ме приготвят и влезе и той в операционната. Беше с мен през цялото време и даже той видя малката по-отблизо, когато я онасяха да я къпят. Каза ми, че всичко й е наред и после не си спомням. Следващото е, когато се събудих в реанимация и той пак беше при мен. Беше ми голяма опора. А когато после дойде да ни види в болницата не смееше да я пипне - била много малка и чуплива, но пък беше на седмото небе от щастие. Веднага я снима да я показва и да се хвали. 

Препоръчани теми