Нашите кухни-59

• 92 225
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Следя ви от известно време, за идеи и основно за инфо, ама ....доста отчайващо ми е.   Laughing
Вие коментирате и показвате само модерни кухни и идеи, а аз си падам по нещо подобно
Скрит текст:

А и става дума за кухня на селска вила, та нищо модерно не ща да ми засенчва старинния стил.    Simple Smile
Ама ще ви следя, де .....

# 286
Бих искала някой да ми даде съвет за цвят по RAL, тъй като ще поръчвам боядисани врати по каталотг на РАЛ, искам нещо слонова кост, но да не жълтее, също не искам и да е бяло. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарна. Фирмата която ще изпълни поръчката е в друг град, работят по каталог на РАЛ и ми казаха да си избера цвят, но цвят от каталог и цвят на боядисана врата има доста голяма разлика, затова моля ако някой е виждал или има такива мебели моля да помогне. Ходих в една друга фирма в моят град за да видя техни врати с цвят на Рал, но имаха само два цвята 9001 и 9013, от каталога има още няколко цвята наподобяващи този който търся, но не съм ги виждала наживо.
Може би е малко несеризно, това което питам, но все някой може и да ми помогне

И аз така се чудех преди време как да обясня, кой цвят съм харесала и накрая го открих - RAL CREAM 9001. Това е моят цвят на кухнята. Не е бял, но и не жълтее Simple Smile

# 287
Ескарлата ,благодаря ти. Ако е удобно снимки на дневна светлина да пуснеш, за да видя как е, ще ти бъда изключително благодарна, единият е този който харесах.

# 288
  • Раковски
И аз така се чудех преди време как да обясня, кой цвят съм харесала и накрая го открих - RAL CREAM 9001. Това е моят цвят на кухнята. Не е бял, но и не жълтее Simple Smile

И аз казвм тоя номер, но ги накарй да направят мостра за да я видиш, че после е късно.

# 289
Мерси много за съветите, Шадоу рамката ми е масив ясен ,а таблата МДФ ще има фладер от самия ясен при боята с РАЛ, знаеш за това. При това положение един и същи цват изглежда по различен начин заради самата основа върху която се полага боята, а именно масив. Та занова е голямото чудене

# 290
  • Раковски
Боята трябва да е на материала с който се правят вратите. Ся тук при мен има такива врати.

# 291
Боята трябва да е на материала с който се правят вратите. Ся тук при мен има такива врати.

И викаш хубави са?!?!

# 292
  • Раковски
Да, добри са.

# 293
# 294
Има ли мивка, която да се монтира на плот 45см. без да е много малка?

Побут  Wink

# 295
# 296
  • Раковски

Побут  Wink

Трябва да гледате онлайн каталозите, ако не се намери читава мивка предполагам, че китайците ще имат нещо. Инак мивките за кухните са 50 и 43,5 см (като варират в няколко милиметра).

# 297
  • София

Побут  Wink
BLANCO ANDANO 400 е с размери 40/40/19см на коритото и се монтира на шкаф 45см. Моята е такава, но още не е монтирана. Но трябва да монтираш смесителя от дясната или лявата страна на мивката.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 16:14 от ginger tea

# 298

да
[/quot

Шадоу кой номер модел са, че сега от фирмата ми казаха че моделът който съм си харесала не бил предпочитан и харесван, много странно, а на мен си ми харесват

# 299
  • Раковски

да
[/quot]

Тях не ги слушай, прави каквото харесваш.
Скрит текст:
Шадоу кой номер модел са, че сега от фирмата ми казаха че моделът който съм си харесала не бил предпочитан и харесван, много странно, а на мен си ми харесват

Общи условия

Активация на акаунт