Нашите кухни-59

• 92 228
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Ако някой е сменял подови плочки във вече направена нова кухня, която в моя случай е на 5 години би ли споделил как това може да стане без да се разглобяват шкафовете и уредите?
Махнете цокъла на кухнята и редете плочки до краката, после цокъла се намаля и се поставя там където си е бил.
Благодаря! Аз също така си представях нещата, но исках да разбера дали мисля в правилната посока и на практика дали някой го е правил.

# 316
  • Под Сините камъни
Да се самоцитирам и аз  Whistling

Идвам да диря идеи и съвети. "Мини готварска печка върху сушилня" е казусът. Притеснявам се да не се увреди сушилнята от нагряването на печката  ooooh!
Аз ще вграждам фурна над пералня.Това мини готварска печка тип Раховец ли ще е  newsm78 Ако се сложи плот под печката не мисля че ще се нагрява сушилнята

# 317
  • UK
Здравейте,

отново ми престои избор на кухня, (без, ел уредите), затова влизам при вас, за да събирам отзиви и идеи   bouquet

# 318
Здравейте, момичета  Grinning

Записвам се при вас, за идеи относно текстилната част в кухнята  Flutter
В момента сме с метални щори на прозорците в кухнята, но искам да ги махна. Искам да сложа малки перденца със слънчогледи или лимони. Но честно казано не знам нито какъв дизайн на пердетата е най-удобен, нито къде има голям избор на пердета (последните 10 год. бягах далеч от всякакви пердета и завеси  Crazy)
Някоя да е правила подобно нещо в нейната кухня? Ще се радвам на идеи и мнения.
Трябва да измисля дизайн за балконска врата с единичен прозорец до нея и един двоен прозорец...За вратата съм в дилема дали да е с перде или да е с някакъв вид прозвачно фолио с декорация на него  newsm78

Като видове дизайн за пердето, се колебая между тези:

- долно перденце
- горно перденце
- и двете

Имам и още една идея, но не намирам снимка  Thinking Пердето да е по цялата височина на прозорецът и стегнато по средата с нещо. Така се получава Х форма...

# 319
  • На брега
Да се самоцитирам и аз  Whistling

Идвам да диря идеи и съвети. "Мини готварска печка върху сушилня" е казусът. Притеснявам се да не се увреди сушилнята от нагряването на печката  ooooh!
Аз ще вграждам фурна над пералня.Това мини готварска печка тип Раховец ли ще е  newsm78 Ако се сложи плот под печката не мисля че ще се нагрява сушилнята

И аз мислех за тази фурна Laughing! Ако е над плот, няма да има проблем. Имали сме такава мини. Нагрява плота и периодично трябва да се почиства здраво отдолу, защото от изпаренията и готвенето се образува филм. Нямаме повреди по плота. Ако я слагаш директно върху сушилнята, сложи някаква термоустойчива подложка все пак.

# 320
veselina_s_p, аз бих избрала дорно перденце. Така ще имаш възможност и по перваза на прозореца да си сложиш някаква декорация - например хубава саксийка с цвете/подправка/изкуствено цвете и тн. Peace

# 321
Какво ви е мнението за уредите на Лекс груп? в една от старите теми срещнах негативни отзиви, но в друга доста ги хвалеха. Интересувам се от хладилник за вграждане, съдомиална и абсорбатор.

# 322
Какво ви е мнението за уредите на Лекс груп? в една от старите теми срещнах негативни отзиви, но в друга доста ги хвалеха. Интересувам се от хладилник за вграждане, съдомиална и абсорбатор.

Тук Шадоу може да ти помогне Peace

Веселина, съчетанието на слънчогледите и лимоните на едно място ми се струва неудачно. По отделно и двете ми харесват обаче.
Долното перденце е подходящо, ако по някакъв начин, отнякъде, имаш комшии, които могат да те виждат какво правиш. Иначе бих избрала горно перденце, което да не стига до перваза на прозореца. Нещо такова: http://www.perdeta.net/product/4/stilno-kaso-byalo-perde-ot-fin- … chni-razmeri.html
За вратата аз съм пред същата дилема, само дето до нея имам 3 единични прозорчета. Като знам че точно вратата на кухнята към терасата все се отваря и затваря, тоест пердето ще стои прибрано в единия му край...Но пък без него ще стои незавършена визията сякаш newsm78 И аз го мисля още!

Аз трябва скоро да слагам перденца вече, че по диагонал насреща ни, комшията като излезе на терасата да пуши, ни вижда, ако сме седнали да се храним Mr. Green Не е болка за умиране, ама...Варианта пердетата да са на рози отпада, щото тапетите са такива и ще стане множко. Нещо едноцветно ще да е, съвсем семпло.

# 323
  • Някъде на път....
Следя ви от известно време, за идеи и основно за инфо, ама ....доста отчайващо ми е.   Laughing
Вие коментирате и показвате само модерни кухни и идеи, а аз си падам по нещо подобно
Скрит текст:

А и става дума за кухня на селска вила, та нищо модерно не ща да ми засенчва старинния стил.    Simple Smile
Ама ще ви следя, де .....

А нещо такова:

Или такова:

# 324
Вторите три са много красиви, и моята идея за краен резултат е нещо такова

# 325
Лелее, ама първата направо ми събра очите като дължина и простор... Shocked

Моята и тя се доближава донякъде до показаните кухни, но нямам шкафове витрини.

# 326
Здравейте дами, в момента си правим нова кухня и се затруднявам с избора на фурна за вграждане, и понеже не можах да намеря актуална тема за фурни, за това реших да пиша тук.

По принцип искам фурната да има телескопични водачи поне на 1 ниво. Фурната, която съм си харесала няма телескопични водачи, а има т.н. водачи с крайни стопери. Въпроса ми е какво представляват тези крайни стопери?  newsm78 Дали имат функционалността на телескопичните водачи?   Thinking

Благодаря предварително  Peace

# 327
  • Някъде на път....
Вторите три са много красиви, и моята идея за краен резултат е нещо такова
Това е една кухня, просто е снимана на части, тъй като помещението е малко и няма как да се обхване цялата кухня. На живо е още по-красива и елегантна.  Peace

Лелее, ама първата направо ми събра очите като дължина и простор... Shocked

Моята и тя се доближава донякъде до показаните кухни, но нямам шкафове витрини.
Наистина е просторна - помещението го позволява.  Peace

# 328
На първата снимка горната лента на вратичките е заоблена във вид на дъга, а на другите снимки е права, незнам може пък някой да си е харесал два вида вратички и да си е направил кухнята и с двата вида.

# 329
  • на Мелмак
Те са две различни кухни !

Общи условия

Активация на акаунт