Нашите кухни-59

• 92 239
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Коконче,щом имаш достатъчно място направи си спокойно остров. В интернет е пълно с идеи! А що се отнася до МДФ лак,да красиво и модерно стои,но е труден за поддръжка и лесно се драска, а и ти с две малки съкровища трудно ще я опазиш!  Peace Но ако толкова държиш на лъскаво можеш да помислиш за горните шкафове да са ти лак, а долните МДФ мат.
Точно по тази причина и ние се спряхме на мат,макар,че ММ много държеше на лъскава кухня.

# 346
  • София
Скрит текст:
Пак е тъмен дъб касъл на Хосе. Държах корпусът и плотът да бъдат с еднакъв фладер, че и подовият ни гранитогрес е с фладер и да не стане прекалено. При нас се оказа, че имат само дебели кантове за това ПДЧ, което оскъпи малко кухнята.
Всъщност няма и много избор на плоскости, които да се предлагат и за плот, и за корпус. Тъмният дъб май го има и вариант гръб, но не съм сигурна, понеже аз твърдо държах на плочки. Ето това е http://hosse.bg/product_details_49.html.
Ние ходихме да го видим на място и после ги помолих да ми дадат някаква изрезка. Вече с нея напасвахме цвета на вратичките.
Комарче, аз ще правя подобен вариант на твоя-корпус и плот с фладер, вратички - боя дюс. Само не съм сигурна страниците с фладера как изглеждат, дали е естетично. Ти имаш ли видима страница, която да е с фладер?
karolinka, на тази снимка се вижда, как стои http://p4eli4ka.snimka.bg/family/kuhnia.850265.34715804
Това е частта под бар плота. В останалата кухня нямам видими страници. Вижда се само дъното на шкафовете, най-много на шкафа над хладилника. Но това е само временно, защото предстои да се купува нов, който ще бъде по-висок. Всъщност до хладилника се вижда и канта на съдомиялната. Май не ти помогнах много.

# 347
  • София
За  Кokona, барикада за бебета пред стълби (по-хитрите може да се усетят да минат отляво, под рейките на парапета, така че и парапетите ги мислете по-сериозни):

# 348
С такава бариера изкарахме поне 2 години след пропълзяването на щерката. Бяхме в мезонет и само това беше спасението. Ама не винаги е възможно и под парапета да минават, ако има вертикални пръчки по-нагъсто Mr. Green

# 349
Скрит текст:
Пак е тъмен дъб касъл на Хосе. Държах корпусът и плотът да бъдат с еднакъв фладер, че и подовият ни гранитогрес е с фладер и да не стане прекалено. При нас се оказа, че имат само дебели кантове за това ПДЧ, което оскъпи малко кухнята.
Всъщност няма и много избор на плоскости, които да се предлагат и за плот, и за корпус. Тъмният дъб май го има и вариант гръб, но не съм сигурна, понеже аз твърдо държах на плочки. Ето това е http://hosse.bg/product_details_49.html.
Ние ходихме да го видим на място и после ги помолих да ми дадат някаква изрезка. Вече с нея напасвахме цвета на вратичките.
Комарче, аз ще правя подобен вариант на твоя-корпус и плот с фладер, вратички - боя дюс. Само не съм сигурна страниците с фладера как изглеждат, дали е естетично. Ти имаш ли видима страница, която да е с фладер?
karolinka, на тази снимка се вижда, как стои http://p4eli4ka.snimka.bg/family/kuhnia.850265.34715804
Това е частта под бар плота. В останалата кухня нямам видими страници. Вижда се само дъното на шкафовете, най-много на шкафа над хладилника. Но това е само временно, защото предстои да се купува нов, който ще бъде по-висок. Всъщност до хладилника се вижда и канта на съдомиялната. Май не ти помогнах много.

Комарче, какъв цвят се води цвета на вратичките ти? Моля помагай, че ми предстои избор но RAL, твоят цвят ми харесва, сподели номера и цвета, моля

# 350
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Комарче, какъв цвят се води цвета на вратичките ти? Моля помагай, че ми предстои избор но RAL, твоят цвят ми харесва, сподели номера и цвета, моля
mileneira, вратичките са на Модекс с фолио. Водеха се някакъв седеф. Не са по RAL, така че не мога да ти бъда от полза. Не могат ли от фирмата да ти покажат цяла вратичка в съответния цвят, за да добиеш представа? Друг вариант е да гледате готови кухни по шоурумите на различни производители и там където ти хареса цветът, питаш за № по RAL. Но отнема време.
Това с избора по миниатюрна мостра 5 / 5 см е много гадно Twisted Evil. Аз така се прецаках с интериорните врати  Close. Пожелавам успех  и здрави нерви  bouquet

# 351
  • UK
Да, точно такава вратичка мислех да взема  bouquet  bouquet За парапета, аз незнам, дали стълбището ще остане в този си вид, в момента е ужасно навито Laughing Смятам, да го поизправя newsm78 newsm78 сякаш малко, че така направо, свят ти се завива докато слезеш  hahaha

Аз много харесвам тези стълбища, които имитират стъкло имам впредвид стъпалата, прозрачни, обаче ако е леко мокро в някой момент само си представям как ще става слизането Joy
Затова със сигурност няма да е такова, но пък си мисля вместо с пръчки парапета, да е такъв, не с пръчки, а с такива летви, т.с не по диагонал, а по хоризонтал, незнам, дали се разбира, какво искам да кажа  bouquet

# 352
Здравейте,
Извинявам се,че ще се вмъкна в темата с един страничен въпрос.
Ако е възможно да ме насочите към друга,по-подходяща тема.А ако може и тук да ми отговорите,ще съм благодарна. Laughing

Харесах боя от Бриколаж,но не намирам информация за нея,а и няма написана фирма.Може ли да ми дадете информация дали е хубава или да се насоча към друга марка?Благодаря ви!  bouquet

https://www.mr-bricolage.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE … D0%B0-925970.html

# 353
Ние ползвахме Kraft - оказа се добра наистина, а и майсторът като видя, че нея сме избрали, каза че основно нея ползва и няма забележки. Добре покри и цветовете са хубави .

# 354
  • На брега
Love!, пробвай с такова търсене
shaker kitchen или rustic kitchen
Mоже да си харесаш някоя идея. Ако не планираш голям бюджет за тази кухня, наши съфорумки  се справят доста добре и с реновирането на стари мебели, закупени изгодно от продавалник или магазини за употребявани мебели.

# 355
  • София
Да, точно такава вратичка мислех да взема  bouquet  bouquet За парапета, аз незнам, дали стълбището ще остане в този си вид, в момента е ужасно навито Laughing Смятам, да го поизправя newsm78 newsm78 сякаш малко, че така направо, свят ти се завива докато слезеш  hahaha

Аз много харесвам тези стълбища, които имитират стъкло имам впредвид стъпалата, прозрачни, обаче ако е леко мокро в някой момент само си представям как ще става слизането Joy
Затова със сигурност няма да е такова, но пък си мисля вместо с пръчки парапета, да е такъв, не с пръчки, а с такива летви, т.с не по диагонал, а по хоризонтал, незнам, дали се разбира, какво искам да кажа  bouquet

Представи си, че си по рокля и има някой под стълбите, каква ли гледка се открива към най-милото ти?

# 356
  • UK
ахахаха Шарки  Joy Joy Joy Но най-милото са ми децата Laughing

# 357
  • На брега
Това стъклено стълбище е много красиво. Стъпалата са захванати в средата, като основата на стълбището наподобява корабен кил. Леко извито е. Не е снимано от подходящ ъгъл, а и не се сещам за производителя за да потърся по-подходящи снимки на сайта му. Като се ходи по него, леко пружинира и имаш усещането, че си в морето. Няма я типичната твърдост на монолитните стълбища. Като че ли се усеща леко припукване. Не се хлъзга много, качвала съм го и мокро, а и се поставят противохлъзгащи лепенки. След 5-6 години активно ходене по него с външни обувки забелязах издраскване на стъклото, вероятно може да се полира. Лично мен ме обърква перспективата, като погледна надолу, тъй като под него има още едно стълбище надолу, този път монолитно. Ако не си легнал под него с цел воайорство, не могат да ти видят модела на бельото Mr. Green.

# 358
  • София
Още не сме стигнали до темата за падането по стълби в мезонетите. За протокола, у нас е падала само каката, по дупе, когато беше на 14, натърти си опашката, боля я почти месец...

# 359
  • UK
Още не сме стигнали до темата за падането по стълби в мезонетите. За протокола, у нас е падала само каката, по дупе, когато беше на 14, натърти си опашката, боля я почти месец...

Подозирам, че аз ще съм този индивид Joy понеже така и така съм спъната Laughing

Нова тема хареса ми, обаче като спомена леко клати Crazy Също, не бях се замисляла и ако погледна надолу Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт