МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 498
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Oт утре с вас по диетата на ВЧ.  bouquet

# 331
аз съм 160 и на 49-50кг съм мноооооого далече от кокали и усмивка
сега много искам поне до 55 да стигна

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 19:46 от Herzen

# 332
Привет и от мен:)
Включвам се в редиците на монодиетуващите. На 41г. съм, 80.3кг Embarassed/прясно изтеглена/, започвам от днес с картофи / по ВЧ/.
Въпрос към дамите с опит с диетата: Колко по 12 дни трябва да завъртя, за да стигна до заветните 63кг.?

# 333
Докато ги стигнеш.  Peace Казват, че повече сваляш на размери, от колкото на кг.

# 334
Иначе съм 165 см.,тръгнах от около 57-58 кг.,цел 50-51.

Ама на ръст 165 за жена над 25 години 50 килограми са поднормени! Няма ли да си само кокали и усмивка?  Hug

Аз съм 164, при кг над 50 съм доста заоблена. Mr. Green

# 335
  • София

Ама на ръст 165 за жена над 25 години 50 килограми са поднормени! Няма ли да си само кокали и усмивка?  Hug
О-о,далеч съм от кокали и усмивка😉
Както и другите момичета,на 50-51 кг. изглеждам и се чувствам най-добре.

# 336
Докато ги стигнеш.  Peace Казват, че повече сваляш на размери, от колкото на кг.

Simple Smile ама ми го рекна:)....но благодаря за напомнянето да си премеря обиколките...всъщност мисля, че намаляването им е по-важно от фактическото сваляне на килограми /ще ме виждат как изглеждам, няма да ме теглят, нали така?: Laughing Laughing Laughing

# 337
  • София

Аз съм 164, при кг над 50 съм доста заоблена. Mr. Green
И аз съм сищият филм 164, но структурата ми е такава, че на 50-52кг. съм с талия 63, но гъз 98-99 Mr. Green
А сега за първи път в живота с 20 кила отгоре и талия 80 и кусур (не знам вече колко) ooooh!

# 338

Simple Smile ама ми го рекна:)....но благодаря за напомнянето да си премеря обиколките...всъщност мисля, че намаляването им е по-важно от фактическото сваляне на килограми /ще ме виждат как изглеждам, няма да ме теглят, нали така?: Laughing Laughing Laughing
Аз също съм на този принцип и не си правя труд да се меря на кг.  Laughing

# 339
Здравейте, момичета,
Направех 2х12 на В.Ч. и имах свалени общо 6 кг. и започнах и трета врътка, но без почивка между всичките. На третото завъртане по средата не издържах и направих пауза от 4 дни. Консумирах всичко без ограничения и резултата е +3 кг.  Twisted Evil И от днес съм отново на картофи, но вече ще правя почивки между етапите и ще продължавам, докато мога.
Успех на всички!

# 340

И при мен проблема е същия-малка талия голям задник  Grinning
Аз съм 167 см  80кг ужас.
И аз съм сищият филм 164, но структурата ми е такава, че на 50-52кг. съм с талия 63, но гъз 98-99 Mr. Green
А сега за първи път в живота с 20 кила отгоре и талия 80 и кусур (не знам вече колко) ooooh!

# 341

Аз също съм на този принцип и не си правя труд да се меря на кг.  Laughing

Прието ли е да се коментират мерки? При теб как вървят...успяваш ли....опитах се да изчета цялата тема, но като че ли не открих подобни коментари.....най- добрият отбелязан резултат, който открих, е 6кг за 2Х12...не е ли малко?!? а резултати в мерки не видях коментирани...уф отплеснах се Rolling Eyes

# 342
Не знам дали е коментирано, но имаме група във ФБ и там и снимки си показваме, е малко кг. се свалят, но размерите са значително променени.
Лично аз започвах няколко пъти диетата, но по ред причини не стигах до края. От днес съм започнала отново и се надявам да стигна финала или поне размерите в които искам да се видя. Wink

# 343
Не знам дали е коментирано, но имаме група във ФБ и там и снимки си показваме, е малко кг. се свалят, но размерите са значително променени.
Лично аз започвах няколко пъти диетата, но по ред причини не стигах до края. От днес съм започнала отново и се надявам да стигна финала или поне размерите в които искам да се видя. Wink
Упс...нямам Фб профил...ако реша, как да се кандидатирам за групата ви- публична ли е?

# 344
  • София
yanasavova,

из темите назад имаше и до 10 свалени, но единични случаи сякаш.
ВЧ казва, че за 2x12 с 2 дни почивка помежду се свалят 8кг макс.
Аз мисля, че това страшно много за малко повече от 3 седмици!
Друго очакване не би било реалистично. И на вода да седиш пак няма да свалиш толкова.

Общи условия

Активация на акаунт