МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Според тази статия можем да си хрупаме моркови и домати и през плодовите дни    Shocked
Едва ли е от съществено значение за диетата дали ще са плодове или зеленчуци, по-скоро е до витамините, които доставят на организма.
Ще се опитам поне първите 12 дни да я спазвам стриктно  Peace

# 481
  • Sofia
доматите се водят кисел плод

# 482
Здравейте и от мен, дами!
От няколко дни следя темата, а днес вече реших и да се регистрирам, тъй като ми е  първи ден и от диетата. (спазвам тази на В.Ч.). За сега се справям, аз обожавам картофи, така че мисля, че днес и утре няма да имам проблем. В пилешките дни ще ми е малко кофти, тъй като обичам пиле, но винаги си го хапвам с гарнитура. Нищо, ще изкарам и тях, обаче проблемът ми идва със зеленчуковите дни. Познавам се и мисля, че 2 дни само на зеленчуци няма да изкарам (същото и с плодовете). Не знам колко килограма и какви зеленчуци трябва да си купя, за да издържа. Мога ли да хапвам печени чуки със зехтин, оцет и чесън например?
Иначе съм решила да се претегля след първите 12 дни, че сега и без това нямам батерии за кантара  Laughing започвам от около 72, при ръст 1,73см. Искам да сваля поне 10, но по-важно е обиколките да ми намалеят. Та това е в общи линии, ако можете да ми препоръчате по-засищащо хапване за зеленчуковите дни ще съм благодарна. Simple Smile
ПС: Пропуснах да кажа, че не съм пила аспирин и витамин Ц и не смятам да го правя, не ми харесва идеята с хапчета на гладен стомах, а и като цяло... Предполагам, че няма да е фатално?

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 15:51 от PaulinaV

# 483
Здравейте и от мен, дами!
От няколко дни следя темата, а днес вече реших и да се регистрирам, тъй като ми е  първи ден и от диетата. (спазвам тази на В.Ч.). За сега се справям, аз обожавам картофи, така че мисля, че днес и утре няма да имам проблем. В пилешките дни ще ми е малко кофти, тъй като обичам пиле, но винаги си го хапвам с гарнитура. Нищо, ще изкарам и тях, обаче проблемът ми идва със зеленчуковите дни. Познавам се и мисля, че 2 дни само на зеленчуци няма да изкарам (същото и с плодовете). Не знам колко килограма и какви зеленчуци трябва да си купя, за да издържа. Мога ли да хапвам печени чуки със зехтин, оцет и чесън например?
Иначе съм решила да се претегля след първите 12 дни, че сега и без това нямам батерии за кантара  Laughing започвам от около 72, при ръст 1,73см. Искам да сваля поне 10, но по-важно е обиколките да ми намалеят. Та това е в общи линии, ако можете да ми препоръчате по-засищащо
хапване за зеленчуковите дни ще съм благодарна. Simple Smile
ПС: Пропуснах да кажа, че не съм пила аспирин и витамин Ц и не смятам да го правя, не ми харесва идеята с хапчета на гладен стомах, а и като цяло... Предполагам, че няма да е фатално?

Здравей, и аз като теб от скоро съм на диета. Днес ми е първи пилешки ден. За зеленчуковия ден съм си намислила някои от следните неща:
Печени тиквички поръсени с копър , със зелена салата с краставици, лук.
Салата домати краставици,
Салата от цвекло и моркови и мерудии каквито изнамеря в магазина
Варено зеле с домати.
Супа от броколи и тиквички- пасирана(т.е варени и пасирани) хахах
Общо взето това ми се върти из главата, но приготовлението спрямо глада и времето- хахаха.
Успех ти пожелавам.
ПС. Аз се меря всеки ден за да видя кои групи храни ми понасят по-добре от други на теглилката.

# 484
При всички нискокалорични диети се препоръчват витамини, дори мулти, не само витамин С. За мен е добре да се взимат.

Една идея за зеленчуковите дни /и не само/ - броколи, леко се бланшират, за да останат хрупкави, изцеждат се, прибавя се лимонов сок, зехтин и магданоз - става като салата, много са приятни на вкус. А, след диетата - могат да се поръсват със малко синьо или обикновено сирене, мммм Sunglasses

# 485
При всички нискокалорични диети се препоръчват витамини, дори мулти, не само витамин С. За мен е добре да се взимат.
Аз пия вит. С понякога, когато се сетя, пия и калции на Herbalife. Мисълта ми беше, че сутрин на гладен стомах в комбинация с аспирин не ми звучи добре. Иначе благодаря и на двете за идеите. За тиквички например не се бях сетила, а много обичам. Броколите задължително са включени поне първия ден Simple Smile
Ще трябва обаче малко да се огранича в количествата, че както обичам картофки, тавата почти замина, а още няма 17.00.  Embarassed

# 486

И се пият сутрин! Peace

# 487
здравейте дами!  Hug
Днес ми е 7 ден- първи ден риба. До сега всичко върви добре мислех, че зеленчуковите дни ще са тежки, но не бяха чак толкова дори бяха по-добре от пилешките заради голямото разнообразие.
Да си призная бях на крачка да прегреша със сладичко, но се въздържах но все пак си купих едно малко диетично шоколадче та ако пак съм на ръба прегрешението да не е чак толкова фатално.
Не знам дали съм отслабнала, но се чувствам такава.
Успех момичета Wink

# 488
Разгледах табличката и наблюдението ми е, че след 24 дни свалянето на килограми и сантиметри става все по-трудно.. и ако вървя по този начин, май няма да имам желаните килограми до края на м. Юни. Cry

# 489
Здравейте! Днес ми е 1ви плодов и едва издържам. Направо умирам от глад и главоболие. Някакви идеи за по-лесното му изкарване? Cry Cry

# 490
Здравейте, момичета   bouquet
Бях планувала от утре да започвам моно, но така се получи, че днес цял ден напред-назад и докато се усетя беше станало 17ч., а аз бях хапнала само 3 бълки и 1 фреш, така, че....
Днес, ден 1: Плодове - успешен  Flutter

Утре: Варени яйца
Сутринта съм и на фитнес  Flutter

Лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 491
  • Пловдив
Днес се освиних  Embarassed Embarassed Embarassed но няма да спра. Утре продължавам

# 492
Здравейте! Днес ми е 1ви плодов и едва издържам. Направо умирам от глад и главоболие. Някакви идеи за по-лесното му изкарване? Cry Cry

Повечко вода в дните с главоболие.
Кафе с няколко капки лимон също маха главоболието по време на диета  Peace

Имаш ли начин да си правиш смутита? Повече създават усещане за ситост. Ако глада и дискомфорта е много голям изяж шепа бадеми и кайсиеви ядки Wink

# 493
На мен също ми е трудно да изкарам само на плодове, затова през тези дни аз правех така - до следобяда на плодове - ягоди при мен, а след това - зелева салата, или печени чушки /имам замразени от есента/, или просто някаква салата. Дори си прибавях 2-3 маслини - нямаше лош ефект върху диетата, т.е. свалях. От утре започвам 2-та серия и пак така ще правя плодовите дни, защото от опита ми през всичките години, с най-различни диети, съм установила, че при нискокалорична, трябва да се приема малко сол по някакъв начин. Разбира се, който може да издържи само на плодове - ок, но, който изпитва дискомфорт - по-добре е да смени или миксира, но пак да си продължи диетата.

# 494
много съм тъжна....сутринта кантара ме втрещи +3.4кг...направо ужас......прегрешението ми е, че вчера вместо риба съм яла пак зеленчуци...но това няма как да е причината
нещото, което ми идва като идея за причина е пълнолунието / на мен много ми влияе/ и днес съм решила да бъда само на чай и вода, за да изчистя малко.... направо съм на ръба да се откажа- като видях цифрата ми призля/ наистина/
Момичета, има ли други като мен, които се влияят от приливите и отливите... споделете резултати:(

Общи условия

Активация на акаунт