МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Поздравления за чудесните резултати момичета!  bouquet
Записвайте ги в табличкатааа https://docs.google.com/spreadsheets/d/128vVFu432yhhGwul6bjTFpIB … hIk66U/edit#gid=0

И аз гафя с биричка Embarassed

# 616
Хоп, късно включване и от мен.   bouquet
Днешният ден на Варени картофки (ок. 1,200кг) мина успешно  Flutter
Последното ми хапване беше в 19ч.
Сутринта ходих и на фитнес  Flutter
Утре продължавам с Пилешко месо на скара.  Crazy

pinko   Hug Hug Hug Сладоледчето добре ти се отразява, виж след ден, в който си похапнала сладолече имаш минусче  Mr. Green Поздравления за свалените 1,200кг.  Hug  bouquet

# 617
Здравейте момичета! Аз съм нова и много отчаяна! Днес ми е 4 ден . -1 килограм ... Това е нищо... Вие веднага ли почнахте да сваляте?  Weary Weary

# 618
Здравейте момичета! Аз съм нова и много отчаяна! Днес ми е 4 ден . -1 килограм ... Това е нищо... Вие веднага ли почнахте да сваляте?  Weary Weary

спокойно, аз за цялата врътка свалих общо 2,5 кг, но пък сантиметрите са -2 от всякъде...нов панталон с 1 номер по-малък Hug Laughing Laughing

# 619
Ох,благодаря за подкрепата!!!! Лесно се отказвам и много ми помагате,когато ви чета!!! Когато бях на едни други години  Joy много лесно свалях! А сега... трагедия!!Липсата на резултати ,или минимални такива действат демотивиращо и просто ми убиват волята!!!! Пишете !! Много помагате на такива като мен!!   bouquet

# 620
Здравейте.Днес съм на втори салатен ден,няма такава вкусотия . Утре вместо риба мисля да карам на яйца,че ще ми е по-ок , а и имам домашни ,които не искам да хвърлям.Искам да кажа,че диетата стриктно не я спазвам,само първите 3 дни.На 4-ти ден пиле сутринта ми беше ужасно отпаднало и лошо и пиле неисках да помирисвам.Изядох един компот от ягоди,по-късно и малко сладолед си ханпах и салатка.Вчера със салатата си чопнах и малко сиренце.Съшо така вечер пия по една бира.И така с леки прегрешения изобщо не усещам че спазвам каквато и да била диета.Днес мисля да съм стриктна на салатите , че и без това ми е вкусно.
Започнах от 59 , днес 6-ти ден съм 57,7 ,което ме устройва идеално.
Успех на всички и много минуси. Simple Smile  chef Heart Eyes

# 621
  • София
Ако днес ти е 4-ти ден си свалила за 3 дни 1кг., което изобщо не е малко особено ако са мазнини, а не вода. Най-често се свалят 4 за 12 дни т.е. по 1кг. на 3 дни Simple Smile

# 622
Днес ми е 5-ти ден, салати и това определено ми е любимото!
Хапнах една голяма зелена салата с малко доматки и лук. Подправих я със зехтин, сол и лимон - супер е.
За килограмите не се меря още, ще видим накрая. Започна от 74 при височина 178, но искам да стана поне 69. Със сигурност ще направя поне две завъртания.
Последно правих плодове и за 15 дни бях стигнала 71, но се измъчих от глад и още на захранването бях 2 кг нагоре  Rolling Eyes
Ако тази диета ме вкара отново в заветните 60 килограма я признавам! Hug
Успех!

# 623
  • Cyberspace
Записвам се и се връщам да прочета малко назад. Втори ден съм на картофи, ще пробвам нашумялата монодиета на Червенкова. Много съм злояда, все избирам храната, много неразнообразно се храня, просто има толкова много неща от които ми се повдига само като ги видя  Sick Та, сега имам проблем с киселото мляко. Мрааазя кисело мляко. Мога ли да го заменя с нещо друго? Риба също не ям, но ще опитам да се насиля. Обаче киселото мляко не мога да го преглътна - буквално  Mr. Green

# 624
  • Sofia
ВЧ също каза,че не обичала кисело мляко и си правела айран,по 3-4л.на ден пиела....

# 625
Здравейте на всички  Grinning Днеска ми е 6-ти ден от диетата на ВЧ.Чувствам се страхотно определено това е моята диета.Не съм се теглила .Мисля да направя 2 по 12 2 дни почивка и пак 2 по 12.Дано успея да сваля 10-на кил....

# 626
Здравейте и от мен момичета   bouquet
Днешният ден на Пилешко месце при мен е успешен. В 19ч. вечерях и това ще е за деня.
После ще метна едно чайче и така  Wink
Сутринта: фитнес
Утре продължавам на варени яйца  Whistling
Hug

# 627
След 2 х 12 на ВЧ съм -4 кила!  Rolling Eyes Явно тази диета не е за мен.

Мисля да се насоча към друга  Hug

# 628
  • Cyberspace
И айран не обичам... и катък, и извара...  Embarassed
Ох, прибирам се от площадката преди малко, мъжо се прибрал преди мен... изпържил картофки... Два дни ям картофено пюре, ама сега ще прегреша с пържени маааааалко да си угодя и с мъка ще пропусна наденичките  Mr. Green

# 629
  • Бургас
Приключих с първата дванадесетодневка, резултата е 3,300 надолу. Не е зле, продължавам с нови 12 дни.
Винаги съм си мислила, че белите храни влияят зле на метаболизма ми, сега си го доказах. След двата стриктно спазвани дни само на кисело мляко качих близо 1 кг  ooooh! , инъче щях да закова свалените кг на 4. Съжалявам само, че не се измерих като започвах диетата, но видимо съм отслабнала в торса и на корем, в областта на бедрата има още какво да се желае.
Не е по темата, но да питам мажете ли се с някакви стягащи кремове и от кои сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт