Мъжът ми е в чужбина...

• 39 686
  • 645
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
p_paneva, след като си готова да го направиш -  направи първата крачка, обясни му как се чувстваш, кажи, че ти липсва и се опитваш да оправиш нещата. Предполагам и на него му е криво и му липсвате. Нещата се оправят с говорене, много говорене и много любов.
Пожелавам ви успех и да се справите възможно без много сътресения с проблема! Желая ви щастие, каквото и да изберете!

# 466
  • Linz
Andji_B, имаш право Peace Не знаех за последното превъплъщение на Краси, от скоро е.

'Кафе с мед', моята дъщеря е на същата възраст. Ами странно ми е това, което пишеш, защото добре помня аз каква бях на тия години. Според мен след 13 влиянието на улицата е много по-голямо, отколкото на родителите. Но пък има и по-затворени деца, та не искам да споря Peace

Barefoot Kontesa, намекът, че съм безотговорна майка го разбирам, но не го приемам. Не ме познаваш и не ми знаеш ситуацията. Не знаеш дали аз не съм направила всичко, но пак да не е било достатъчно. Дано не ти се налага да се разделяш от децата си.

Сори за оффа...

p_paneva, не знам защо не говорите, но това не е добре. И аз мисля, че той трябва да е наясно точно как се чувстваш ти. Но се дръж като зрял и отговорен човек, без да се цупиш и да правиш фасони. Тази несигурност в него, която чувстваш, е редно да бъде преодоляна. Нека ти обясни той как вижда нещата.

# 467
Не сме се чували просто защото нямаме възможност, той интернет там няма, не сме от типа хора със смартфоните,интернет няма там и обхвата в квартирата им е ужасен. Спокойно ще се оправим Peace А и моите минути към ч ужбина изтекоха, то колкото и да имам с мъж в Германия, свекърва в Италия, сестра в Испания и девер в Гърция и милиони да са пак няма да стигнат. Това интересно къде ще отиде останалата ми рода, че то държави толкова няма Joy
Приятна вечер, симпатяги!

# 468
  • Linz
Ами то май повечето българи сме така- цялата рода пръсната някъде по широкия свят.
Но комуникацията с мъжа ти е най-важна, поне за момента.

# 469
p_peneva,щом като си върна доброто настроение и вече се майтапиш значи си преодоляла първоначалния си спеч....Ей така вече ми харесваш-света е оцелял защото се е смял! hahaha
Ще се оправите,миличка ...само имай търпение-хубавите работи бавно стават:)

# 470
  • София - Рим и обратно
Sarania, моята дъщеря още на 9 вече си мислеше, че ние нищо не разбираме, а приятелите й са капацитети за всичко Simple Smile. Но на 14 вече лека-полека излиза от тия детински настроения и виждам, че почва да разбира кой й мисли доброто и на кого може да разчита. Улицата си улица, но слава богу влиянието й не се увеличава, а напротив - виждам как леко се отдръпва, пораства. И ако точно в тоя момент аз липсвам...да, естествено улицата ще си каже думата, и то окончателно.

# 471
  • Bristol
p_paneva, мен лично ме спаси работата, приятелите и грижите по детето, когато мъжът замина. Тъй като аз не знаех английски, залягах в свободното време и над учебниците. Така не ми оставаше време да осъзная ситуацията  Crazy Пробвай моята рецепта и късмет! Но му кажи, че и на теб ти трябва кола, мен това само би ме издразнило.

# 472
  • Deutschland
С моят откакто сме заедно, все е в чужбина. Първите години в армията все военни мисии, все учения някъде си, после напусна и сега работи постоянно в друга държава. Ами, свикнах! Понякога ми е много тежко, но..... От такива задгранични мисии, нямаме време и брак да сключим Mr. Green, но един ден и това ще стане. Много се обичаме, но аз не мога да напусна работа с едно щракване и да отида при него. Първо трябва да измисля какво ще работя там, какво ще правя...Държавен служител съм в Бг, в сложна система ooooh! понякога чак вия от ярост, но така ни е било писано.
Към авторката - има и евтини смартфони. Само интернет ти трябва и с вайбър говориш без пари. Същото трябва да има и съпруга ти. Не е като живият контакт, но....такава ни е орисията Cry

# 473
С моят откакто сме заедно, все е в чужбина. Първите години в армията все военни мисии, все учения някъде си, после напусна и сега работи постоянно в друга държава. Ами, свикнах! Понякога ми е много тежко, но..... От такива задгранични мисии, нямаме време и брак да сключим Mr. Green, но един ден и това ще стане. Много се обичаме, но аз не мога да напусна работа с едно щракване и да отида при него. Първо трябва да измисля какво ще работя там, какво ще правя...Държавен служител съм в Бг, в сложна система ooooh! понякога чак вия от ярост, но така ни е било писано.
Извинявай, че ще го напиша, но това са само оправдания.За военни мисии разбирам, но когато става дума за работа, е смешно.Едва ли се налага да напускаш с "едно щракване", след като той от години работи някъде навън.Достатъчно време да се съберете, ако това сте искали.
Това е най-лесно заменяемата "професия" на света. 
Не си длъжна да се съгласяваш, разбира се.

# 474
  • Deutschland
Лесно ще нaпуснa, трудно ще се интегрирaм нa чуждо място без език. Знaм френски, aнглийски, но не и този, който е нужен зa тaм. В крaйнa сметкa плaнирaме до крaя нa годинaтa дa се събирaме, пък кaквото ще дa стaвa. Нa място ще се учи всичко. Зa мен товa ще е, кaто дa зaпочнa животa си отнaчaло

# 475
Лесно ще нaпуснa, трудно ще се интегрирaм нa чуждо място без език. Знaм френски, aнглийски, но не и този, който е нужен зa тaм. В крaйнa сметкa плaнирaме до крaя нa годинaтa дa се събирaме, пък кaквото ще дa стaвa. Нa място ще се учи всичко. Зa мен товa ще е, кaто дa зaпочнa животa си отнaчaло
Направи го сега докато не са се появили деца, защото тогава става още по сложно, щом знаеш английски и френски лесно ще се устроиш където и да е, това ти е голям плюс......лесно ще научиш и тамошния език, не отлагай, действай, имашбогатството от два езика в ръцете си.....!!!

# 476
dpv , почти описа мен. Но аз напуснах.
В името на семейството.
 И да, и аз бях с 4 езика. Научих 5-тия, така необходим за интегрирането ми тук.
Да, стрес е, голям, но си струваше.

# 477
dpv , почти описа мен. Но аз напуснах.
В името на семейството.
 И да, и аз бях с 4 езика. Научих 5-тия, така необходим за интегрирането ми тук.
Да, стрес е, голям, но си струваше.
Браво, поклон! Когато човек има знания и образование навсякъде е лесно....!!!

# 478
  • Deutschland
Направи го сега докато не са се появили деца, защото тогава става още по сложно, щом знаеш английски и френски лесно ще се устроиш където и да е, това ти е голям плюс......лесно ще научиш и тамошния език, не отлагай, действай, имашбогатството от два езика в ръцете си.....!!!
Имам дъщеря на 11 Simple Smile)) Стресът ще бъде по-голям за нея, но децата свикват бързо.

# 479
Ние с моя пр. живеехме в различни държави, когато се запознахме, но това не попречи да изградим някакви взаимоотношения. Първата пол. година пътувахме много-по 2-3 пъти в месеца и най-вече той, защото работата му позволяваше повече. След това решихме, че ще се съберем на едно място и той напусна фирмата, дойде да живее при мен.
Работата му е такава, че много скоро може пак да се наложи да пътува и в голяма част от времето да е в дружа държава. И на мен не ми се иска, но няма начин. В такива моменти човек се калява и си подрежда приоритетите, вижда кое наистина е важно за него.

Ако само му напилясваш и мрънкаш едно и също,  ще му писне. По-добре през това време докато заминете и вие с детето, се фокусирай да учиш езика, да работиш, да обръщаш внимание на детето си (не казвам, че не го правиш), така ще си заета и няма да мислиш толкова. Трудно е, но трябва да се опиташ, защото и на мъжа ти не му е лесно. Животът в чужбина хич не е лек, особено ако не знаеш език. Но даже и да знаеш, е много трудно с работата. От личен опит ти го казвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт