Женени от пръв поглед - 5

• 58 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ако Гергана наистина е естествена, то поне става ясно защо е сама и отчаяна и защо се е записала да участва в това предаване... Досега не му е задала нито един въпрос, а отговорите й са тип "затворени", т.е. не дават шанс за продължаване на комуникацията. Ако бях на мястото на Георги дори и за пред камерите нямаше да й говоря, щях да я оставя тя да измисля теми за комуникация. Но, като се има предвид умствения й капацитет, предполагам щеше да настане едно мълчание....

# 616
Подаръците им го доказват - Гери го направи директно - просто такъв й е стила. Каза му да не се държи детински и да се отвори към промяна. Той го направи по завоалирано, но и той искаше да я уязви - с подаръка искаше да й каже, че според него тя от нищо друго не се интересува освен от фитнеса.  Един вид или не ме допускаш да те опозная и нищо друго не знам за теб или потребностите и интересите ти стигат само до там. Mr. Green Mr. Green

Ето колко различно тълкуваме нещата, а уж всички гледаме едно и също предаване  Laughing
Досега мненията клоняха, че Георги се е съобразил с нейното хоби и е искал да и угоди, а тя завоалирано му каза мнението си за него чрез подаръците.
Няма лошо, всеки има своя поглед върху нещата  Peace

Малко като в часовете по литература едно време се получава: какво е искал да каже автора   Mr. Green
Ние си плямпаме тук, ама те какво всъщност си казват и правят....сигурно никога няма да разберем с тоя монтаж и това пробутване на А-тата непрекъснато

# 617
Съжалих, че пак хвърлих око на епизода снощи...Бозааа...бля
Сбит анализ:
1.А+А - отврат. Наско ми е много антипатичен с прикритите с ръка очи и врене в кака му, като бебе, искащо да суче. Каката пък е връх на върховете - картички, обяснения, свещи...И си влиза изцяло в ролята на мъжа в тая история. Та...Маша-Мамаша се врече в любов и е хепи, мъжлето си има нови чехли и е хепи..От такива идилии ми иде да повърна.
2.С+С - много приятни. Приличат ми на разумни хора, които си вървят стъпка по стъпка, наслаждават се на момента и не се тормозят с безкрайни анализи от вида "ама сега ли, защо ли, как ли, ..."
3.Г+Г - снощи проумях какво е най-силното ми впечатление от тях - двамата изглеждат ужасно отегчени. Приличат ми на хора на първа среща, които са много неприятно изненадани от другия, и се опитват да са малко любезни, за да "не обидя другия". И те са ми боза и скука.
4.Водещата - неприятно недоразумение, незнайно как пробутало се в риалититУ.

Точнооооо, подкрепям!

Харесвам най-много Стефан и Светлана-реагират най-адекватно на ситуациите.

Георги и Гергана пък са ми най-интересни като двойка, тъй като смятам, че ще има някакъв вид обрат в отношенията им. А Гергана защо казва,че той не й говори, след като той я е попитал за кариерата й, колегите й... мисля,че това са добри и обширни теми за разговор. А ако аз задам няколко въпроса и получа лаконични отговори (което до момента виждам в изказа на Гергана-прости изречения и отделни откъслячни думи)  със сигурност не бих подела разговор отново.

А+А са ми скучни, инфантилни, не мога да ги търпя даже чисто визуално и ако можех бих ги превъртяла.   Simple Smile

# 618
Точно инфантилни са ми А-тата и на мен.Такова поведение на тези години не е нормално.А Георги много ми харесва,точно такъв мъж искам до себе си.

# 619
Наско направи ли някаква изненада на любимата си? Май само той не се сети, че ще е "уникално" да я зарадва с нещо  Thinking
И какво сте се захванали с вероизповеданието на човека? Антония си го е приела такъв, какъвто е. Пък и едва ли би го помъкнала из църкви (спомена за църковен брак пред сестра му), ако не беше християнин.
Спомена за църковен брак пред сестра му и тя опули ей такива очи  Shocked Ти да не мислиш, че Атанас е казал на Антония, че е помак. Това ще се разбере в следващия епизод, когато са с отчето. Дадоха в анонса, че  Атанас крие някаква тайна,  макар че Антония би могла да се досети и сама предвид откъде е родом и 100% е обрязан.

# 620
Гергана - умна - ще се застрелям ей сега! И как го разбра това? По очилата?

# 621
Гергана - умна - ще се застрелям ей сега! И как го разбра това? По очилата?

tooth  Peace

# 622
  • софия
Герито не знам дали е умна, но по обиграна и с повече опит ми се струва, и е без комплексите на Георги. За мен се държи по на положение от него.

# 623
Не смятам да обяснявам защо според мен е умна Гергана.Впечатлението ми е комплексно.Щом не сте го забелязали, значи няма смисъл.Аз пък се чудя откъде дойде това, че Георги е умен? newsm78

# 624
На мен не ми се струва много обиграна Герито.

Като цяло май никой не им харесва от участниците. Може би Георги, но и той голямо мрънкало и наистина е комплексар.

Светлето наистина фъфли като говори.

# 625
Наско направи ли някаква изненада на любимата си? Май само той не се сети, че ще е "уникално" да я зарадва с нещо  Thinking
И какво сте се захванали с вероизповеданието на човека? Антония си го е приела такъв, какъвто е. Пък и едва ли би го помъкнала из църкви (спомена за църковен брак пред сестра му), ако не беше християнин.
Спомена за църковен брак пред сестра му и тя опули ей такива очи  Shocked Ти да не мислиш, че Атанас е казал на Антония, че е помак. Това ще се разбере в следващия епизод, когато са с отчето. Дадоха в анонса, че  Атанас крие някаква тайна,  макар че Антония би могла да се досети и сама предвид откъде е родом и 100% е обрязан.
Ох, нйе. Шъ умръ вечи  smile3544

# 626
Не смятам да обяснявам защо според мен е умна Гергана.Впечатлението ми е комплексно.Щом не сте го забелязали, значи няма смисъл.Аз пък се чудя откъде дойде това, че Георги е умен? newsm78

Съгласна съм напълно с теб!

# 627
На мен ми става все по-скучно с всеки изминал епизод.

# 628
Гергана искала да бъде себе си...Много е лесно да си себе си, когато няма кой знае какво да покажеш. Една коса размята и това е. За Георги поне знаем, че обича да гледа филми, да танцува, да планира, да мисли, да решава казуси - разкошен просто за мен. Гергана има типично държание на празен човек - разнася си клинчетата, мята коса и се усмихва и "О, ужас, как може да не ме харесва този" ... я да се променя той веднага. Факт е, че той се опитва да уважи нейния начин на живот (подари каквото би харесало на нея), а тя си мисли, че е достатъчно да си красива и мълчалива (подаръкът беше доказателство, че тя не се интересува от неговите интереси). Самовлюбена кифла!

Съгласна съм с всяка твоя дума. Това са и моите впечатления. Георги извади лош късмет с избраната му съпруга. Тя е скучна, интересува се и е концентрирана в себе си и хобитата си и не се интересува от хората. Георги откровено каза, че няма любов, а на него точно това му е нужно. Жената да го харесва и обича истински и да цени това което той и което и дава. А то не е малко. Георги е добър и всеотдаен човек, а лицемерието му е оправдано, защото в неговата ситуация човек наистина не знае как да се държи. Хем е наясно, че е в шоу и трябва да прави шоу и да е интересен на публиката, хем не иска да засегне Гергана. Реално и двамата са истински, но по различен начин. На Гергана не и пука особено какво мисли публиката за нея, докато за Георги е важно ако не друго поне да е интересен на аудиторията. Демек - той е готов да дава. И той е интересен, а тя съответно е скучна. От нея лъха силен непукизъм за другите и това обяснимо дразни Георги. Приличат си защото и двамата са силни характери, и двамата са егоисти по своя си начин. Една от разликите е, че  Георги е трогателен в стремежа си да угоди на другите и не е трудно да го обикнеш с всичките ме кусури. Докато човек като Гергана някак си не можеш да обичаш истински или да се привържеш към нея именно заради това натрапливо усещане за непукизъм и че никога няма да направи компромис със собствените си интереси заради щастието на ближния, а каквото прави винаги е с мисъл Тя самата какво получава от това. Не е задължително да е нещо материално, но някакъв кяр трябва да има.

# 629
  • София
На мен ми става все по-скучно с всеки изминал епизод.
+1

То ясно, че ако си бяха наред хората нямаше до сватовници да опират, ама като ще е тв-предаване поне да беше направено по по-интересен за зрителя начин.

По отношение на учасниците у мен се затвърди представата, че и тримата мъже са твърде инфантилни и лигави. Дамите също имат доста трески за дялане и лично аз мисля че ако някоя от двойките остане заедно и след времето по договра то ще е пораженческо решение. Нещо като "по-добре с кофти партньор" отколкото без такъв.

Иначе ако имаше начин аз бих свързала Георги с водещата. Поне за мен са си лика-прилика.

Общи условия

Активация на акаунт