Аблация на сърцето - 6

• 86 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Танче, пиши как си! Hug

Голдънче, върна ли се твоето магаре? Heart Eyes

# 616
Здравейте , момичета. И помен няма от моите оплаквания днес . Само спя като новородено , защото последвах съвета на моя д-р да пийна два лексотан. Впрочем , и двамата кардиолози , които ме прегледаха вчера , първо ме попитаха спала ли съм добре , пия ли кафе , червено вино или бира . Кафе и алкохол не, но три поредни нощи спах по 3-4 часа .
Днес в Токуда били " обединени" , не съобразих, че е празник . Утре ще се записвам.
Да си починете добре !

# 617
Танче, радвам се, че си добре днес!
Девичка, дойде си. Та сега сме по изследвания, за да пуснем документите по фонда. Началото на октомври пак ще ми бяга и ни се ще междувременно фонда да си тече, че така или иначе ще се чака десетина месеца.

# 618
  • София
Ina Bambina щом сте се успокойли това е добре. Времето ще покаже как да действате.

Мога ли да попитам как се добрахте толкова бързо до д-р Трайков, че не издържам да чакам часа си който е чак след месец.   Sad
Здравей! Сега прочетох питането ти. Добрах се до доктора чрез трето лице, което ходатайства да ме приеме за консултация без да записвам час. При това отидох без детето и той прегледа само документите, които му дадох. Искам да кажа, че пред кабинета му имаше много хора, които бяха също като мен - без предварително записан час съдейки по коментарите им. Не знам обаче дали щеше да ме приеме без ходатайство. А аз за нищо на света не исках да чакам три месеца, както ми обясниха на регистратурата. Щях да се пръсна от притеснение. Благодарна съм, че ми съдействаха за среща без чакане с месеци... Желая ти късмет!!!

# 619
  • София - Бургас
Здравейте, добре съм:) Heart Eyes
Жива съм Hug

# 620
Здравейте, добре съм:) Heart Eyes
Жива съм Hug

Жива и щастлива! Heart Eyes Hug

# 621
Калейче, за едната бройка да се засечем . В последния момент отказах на приятели пътуване с лодка на ферибот . Сигурно нямаше да ми се случи случката, ако бях се оставила да бъда обект, а не субект на обслужване. Ама нейсе, вече забравих .

# 622
  • София - Бургас
Танче, съжалявам за неприятностите които си имала и да прочета, че за пореден път излизаш от ритъм... Sadмного неприятно, но случва се, знаеш че тези пристъпи освен, че уморяват и е неприятно чувството и усета на туптящото сърце, не са фатални...макар че при ПМ са по - страшни нещата, но няма да мислим какво лошо би могло да се случи, а напротив  - вървим напред и преодоляваме препятствията, за да станем още по - здрави, спокойно и красиви Heart Eyes... Heart Eyes
Не че е успокоение, напротив с жалост го казвам - знаеш и аз имам неуспешна аблация, трудно се преодолява неуспеха, но съществуват и тези варианти Blush Всичко ни се случва, за да научим нещо ново, за развитие и прогрес...Няма страшно ще мине и второта аблация, и ще е успешна - уверена съм в това Heart Eyes
Моето сърчице също повдига ритъм чат - пат за по някорко секунди, бунтува се от време на време, но е в рамките на допустимото според мен, след преживяни емоции, проблеми, тревоги и т.н.натрупани неща, които избиват:) Днес започвам прием и на магнезии, да видим как ще ми се отрази Thinking
Спокоен ден и любов в сърчицата Heart Eyes

# 623
  • София - Бургас
Oste nesto da spodelia...
Zabeliazah che alkohola predizvikva sartsebiene...Simple Smile
Ot 3 mesetsa ne sam pila nishto alkoholno, no ot Greece donesoh Uzo i 2-3 vecheri se otpusnah s po 30 grama vecher, ni 3 poredni vevheri i opredeleno ne se chuvstvam dobre sardecnho:(
Krai s alkohola, samo po izkluchenia:(

# 624
  • в джунглата
Аз си позволявам по 1 чаша бяло вино всяка вечер.  С по-твърд алкохол и аз не се чувствам добре и го отказах.  А според ММ това е голямааааа грешка  и ако започна да пия всичко ще ми е наред  Mr. Green

# 625
  • София
Здравейте!Не пиша,но ви чета редовно.Радвам се за онези,които се чувстват добре и стискам палци на тези,на които им предстоят важни решения.Таничка,пиши как си.
   Аз съм добре,имах едно едночасово излизане от ритъм преди десетина дни с пулс 200.Стоях си вкъщи и чаках да ми мине като се почерпих с Конкор и Ритмонорм. Grinning
   За алкохола да кажа-не обичам твърд алкохол,но чаша бира или винце винаги ми се отразява мнооого добре Laughing

# 626
Здравейте, момичета и спотайващи се момчета! Аз съм добре. Половинката продължава да изпраща на познати и не съвсем кардиолози последната ЕКГ . Надделява мнението, че съм имала пристъп на екстрасистолия и не съм била извън ритъм . Но общо взето не приемам трагично случилото се. Правя безкрайни планове за следващите месеци, пътувам смело сама до Кавала и Солун , абе... Животът продължава с пристъпи или без. Пък и два-три пъти годишно , по за 2-3 часа се изтрайват . Ако зачестят , пътечката е утъпкана.

# 627
Здравейте на всички!

На 2.09.2015 се навърши точно 1 година от втората ми аблация за ПМ; чувствам се отлично, благодарение на усилията, компетентността и таланта на д-р Трайков от Токуда! На този етап изглежда, че проблемът е коригиран (трайно). След 1 ЕФИ и 2 аблации, последвали години вземане на антиаритмици (със затихващ постоянно ефект), убедено мога да твърдя, че това е пътят, по който трябва да се върви. Осъзнавайки, че аблацията (като метод) може да е нееднократно действие, а процес, съм готов да се подложа и на 3-та процедура в случай на нужда (не дай Боже!), но връщане към медикаментозната агония няма да има.

Таня, може би е добре да изпратиш записа от пристъпа на д-р Трайков за разчитане. Тук някои от момичетата бяха споделили мейл и бяха предприели подобен подход (доколкото си спомням). Дори да се окаже ПМ, а не екстрасистолия, няма място за отчаяние - напротив: повторната процедура покачва извънредно шансовете за пълно и окончателно решаване на проблема.

Бъдете здрави и хубав предстоящ неделен ден!

# 628
Благодаря, Ивоалекс за съвета и насърчението. Много се радвам за теб . Една година без инцидент си е пълно излекуване, надявам се.

# 629
Танче, то свърза ли се с д-р Трайков?

Иво, браво!
Все така да си! Peace

Къде са другите момчета? Thinking

Реактивен щеше да чака есента, за да си записва час?

Вега, дано нямаш нови пристъпи! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт