Аблация на сърцето - 6

• 86 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм тук редовно чета форума, скоро (през Октомври) и аз ще направя една година от аблацията и мога да кажа, че съм добре и психически и физически е понякога апарата за кръвно показва аритмия, но за кратко.
Като направя година от аблацията ще направя един контролен холтер да видим той какво ще покаже.
Пожелавам Ви хубава и ритъмна седмица.

# 631

Ако някой е запазил имейла на д-Траков , моля да ми го изпрати!

# 632
Намерих го ( в чернови?!)

# 633
Здравейте, искам да ви информирам за една нова услуга която СБР-Несебър в Несебър и СБР-Родопи в Рудозем предлагат. Става въпрос за телемедицина на CheckPoint Cardio предназначена за пост-клинични състояния на хора с кардиологични проблеми. Болницата ви издава холтер с уникален номер който пациента може навсякъде да носи, този холтер измерва в реално време всички жизнени показатели, а тези показатели биват следени 24/7 от дежурни кардиолози. Холтера е идеален за пост-клинични състояния защото спомага за спокойствието на пациента, а също така може да диагностицира исхематични болести и ритъмни нарушение, които могат да се явят по време на сън. Аз лично се възползвам от тази услуга близо месец и щом сърцето ми започне да прескача веднага се свъзрва екип с мен, който ме съветва как да процедирам. Или иначе казано имате си диагностик на линия 24/7. Надявам се да съм бил полезен.  Телефон: 0876 86 92 22 и 0878 20 40 55.

# 634
  • София
 От около 15-ина години,периодично на 3-4месеца, излизам от ритъм като личният ми рекорд беше240 пулс. Много се притеснявах от аблацията и все я отлагах. Вчера приключих с нея и установих, че не си е струвало чакането. Направи ми я доктор Протич от НКБ, от чието внимание съм искрено трогната. Отне около час. Не знам ще има ли ефект, но поне приключих с тази манипулация. Пожелавам успех на всички, на които им предстои.

# 635
Получих отговор от д-р Трайков.
 Съветва ме да се опаша пак с кабелаците, защото това, че изпратената му ЕКГ не показва ПМ , не означавало, че нямам .
Много съм доволна, бях сигурна, че пак мъждя . Явно се почуствах комфортно и екстрасистолите ме хвърлиха в оркестъра .

# 636
  • в джунглата
Таня това са хубави новини Peace дано и холтера покаже че нямаш. Според мен ако имаше нещо щеше да го усетиш.

Мишоран Калпазан в София в НКБ ли прави аблацията и дали беше с пълна упойка? Питам защото ми предстой, а ужасно ме е страх да чувствам как ми бърникат в сърцето.

# 637
Мишоран, честито!  bouquet
Как няма да има резултат, не се съмнявай! Peace

Дънди, не е страшно бе! Hug Не боли, само е малко дискомфортно.
На зъболекар пак не е приятно, нито на гинеколог, но ходим, няма как. Wink

Танче, слагай холтера! Hug

То и аз трябва да ида другия месец.

# 638
  • София
Дънди, да, в София. Упойката е местна. Изгони страха, не си заслужава, повярвай ми.

# 639
  • София - Бургас
Здравейте Heart Eyes

Бих искала да споделя, че вече от около 2 седмици приемам магнезии,
може би имах високи очаквания, но за жалост сърчицета все по - често се бунтува, макар магнезия... Sad
Не е излизане от ритъм, а прескачания, претупвания за може би по - алко от минута и зачестямване на пулса и екстрасистули ли са или не знам какво е, но определено не ми харесва тази работа...
Помислих, че с приемът на магнезии ще изчезнат тези прояви на зачестяване на пулса от време на време, но за жалост не се получи така...Направотив:( Може би и заради влошаване на времето, усетила съм, че студът ми влияяе негативно, свивам се и сякаш е предпоставка за учестяване не пулса при мен...Simple Smile
Сори, за поредното оплакване Heart Eyes Това не ми пречи да си ви обичкам и гушкам Hug

# 640
Калейче, аз също съм така с прелупвания, претупвания и прочие. По едно време беше спряло, ама явно е било временно  ooooh!
Започна да ми омръзва.  Tired

# 641
Есента се отразява неблагоприятно на сърцето. Tired
Моите пристъпи миналата година бяха точно от средата на септември.

# 642
Здравейте ,
Искам да помоля за малко помощ и информация.
Страдам от екстрасистоли , при последния ми холтер бяха около 4000 за 24 часа.Като доста от тях усещам и ми пречат на нормалния начин на живот , бе ужас си е.
Обиколил съм маса лекари и стигнах и аз до аблацията , неуспешна в НКБ , при доктор Шалганов , Стоянов и Кутев.
Казаха ми че огнището е много близо до централна ел система на сърцето и най-безопасният начин да се процедира е чрез криоаблация която я няма в България като процедура.Криоаблацията е метод на замразяване на клетките и е обратим процес , тоест ако нещо се обърка могат да го оправят, докато с обкновената аблация, един път изгорено после няма връщане назад. Имате ли някаква информация къде се прави подобна процедура в държава членка на ЕС ? Някой да е запознат с подробности за процедурата
Благодаря предварително за каквато и да е информация

# 643
Здравей, Иван!

Не съм чувала за криоаблация. Може да питаш в Токуда, те нямат, но може би знаят в коя държава.
А каква ти е диагнозата?

Дънди, честит рожден ден! newsm38 newsm59 newsm51
Да си жива и здрава, много любов и радост да има покрай теб! Two Hearts

Фейса нещо не ми приема публикациите и не мога да те поздравя там. Crazy

Да ви кажа, че тези дни имам и аз екстрасистоли, даже снощи в легнало положение. Crazy Това не ми се е случвало от пролетта.
Някой знае ли дали Милгама може да има пръст в тази работа?
От една седмица я пия, че ми се е схванал врата... Tired
За Невробекс съм чела, че трябва да се внимава при сърд. недостатъчност, но за аритмии дали влияе? newsm78

# 644
Честит рожден ден на Дънди и от мен ! Бъди здравичка !
Дева, ако нямаш други промени в режима или приема на лекарства, вероятно пречат новите, които вземаш .
Преди време и аз четох за криотерапията, но не помня къде. Все някъде в нета ще има нещо .
Аз отново съм на половинка лексотанил 3 мг и престанаха проблемите, засега . Да чукам на дърво, ама всеки ден шофирам около 200 км, занимавам се с административни проблеми, случва се да се поскарам с някой чиновник или да изтърпя кофти реплики . Лексотанът помага , не знам какво ще се случи, когато го спра . Но ще я карам ден за ден .
Калейче, как вървят нещата с основното заболяване ?

Общи условия

Активация на акаунт