Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните правила на предложения хранителен план?
Можете ли да предоставите пример за хранителен режим, предложен в публикация?
Какви са ползите от предложения хранителен режим според автора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните правила на предложения хранителен план?
-
Можете ли да предоставите пример за хранителен режим, предложен в публикация?
Примерен хранителен план включва консумация на вода с изцеден лимон, кафе или чай без захар или мляко, закуска с кисело мляко и мюсли или яйца, плодове, обяд с месо и зеленчуци, следобедна закуска от плод или прясно изцеден сок, сурови ядки като закуски и лека вечеря. Този режим служи като обща насока и може да бъде коригиран според индивидуалните нужди.
-
Какви са ползите от предложения хранителен режим според автора?
-
Как другите потребители на форума реагират на предложения хранителен режим?
Аз най-бързо отслабвам, когато ям месо и зеленчуци, млечните ги огранича, и напълно изключа тестени и сладки. Но.....такъв вид ограничение си е до време, поне при мен, идва момент, когато неистово ми се яде нещо сладко, пица, спагети и други непозволени храни
Та, това което работи при мен/без да спазвам стриктно часове и определено меню- това ме тормози и не винаги ми е възможно/ е да хапвам горе - долу на принципите на РХ- не смесвам белтъчини с въглехидрати, обикновено млечни и меса ям със салата, плодовете - отделно, поне 3 часа след основно хранене; ограничавам сладкото или си го позволявам до обяд или ранния следобед; внимавам с количествата; тренирам 2-3 пъти седмично. Робувала съм достатъчно на диети, режими, по часове, по вид храни.....уморих се вече