Отговори
# 225
  • София
Иииихаааа... голямо момче  Laughing
Жив и здрав да ти е  Hug

# 226
Сладоледче честит голям мъж. Много да ви радва, а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 227
  • Монтана
Sladoledche Охоо честита рожба,да ти е жив и здрав и бързо да се възстановиш.Малкия е едно     голямо отгледано бебенце хихи.  Heart Eyes

И мойте крака са много отекли,немога да ходя вече и така ме болят.Мойто кръвно също е високо,бях в болница до днес.Пия хапчетата и това е,да стигнем до датата до секцио поне,че и той е голям вече на последния преглед беше 3.600 някъде.

# 228
  • София
Black lady, sladoledche, честито! Да са ви живи и здрави и малката принцеса, и големия юнак, и много да ви радват  Hug

# 229
  • София
Благодаря ви, момичета!
Наистина е доста големичък и всички са учудеени, защото на ехограф по-малко излизаше, а и коремът ми не беше чак толкова голлям. Нямам търпение да го нагушкам и нацелувам големите му бузки Simple Smile

# 230
Sladoledche да те питам първото ти детенце колко се роди

# 231
  • София
Rosmar - първото се роди 3700. За това ми казват, че най-вериятно е толкова голямо, заради кръвна захар на горни граници, въпреки че не ми беше диагностициран гест. диабет в крайна сметка.

# 232
Честито, Сладоледчеbouquet

# 233
Честито бебче Сладоледче.....жив и здрав да ти е малкия,голям мъж:)))

# 234
Честито бебче Сладоледче    е е това се вика голяма радост мн да те радва и да ти е жив и здрав Simple Smile  Heart Eyes newsm51 smile3525.Бързо възстановяване Simple Smile

# 235
  • Бургас
Честита принцеса Стелла на Black lady!
Sladoledche, честит Петър! Ама, той е много голям, браво! Да е жив и здрав!

venera kan4eva, как така не те водят вече при тях? Като си почнала ЖК някъде, си оставаш там до края.... Не разбирам  newsm78

диди_20, това че имаш сърбеж май не е добре  Thinking пък и крем Здраве не мисля, че е добре да го ползваш за този случай. Защо не пробваш с нещо външно измиващо? Момичетата бяха споменали преди време тук за Себамед, че са много доволни.

Sweety ஜ, много хубаво, че вече сте в къщи. Когато влезете в ритъм, очакваме да се включиш  Peace

pvel4eva, аз дезинфекцирах с разтвор на спирт и вода.  Peace

Desislava1806, добре дошла   bouquet

Моята микробиология излезе и е добре! Така, че сега спокойно ще си чакам момента  Laughing

# 236
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте Май-чета и от мен. Отдавна не съм влизала и писала. Честито на всички обебили се мами   ylinfant . Много радостни новини напоследък, при мен също има болки постоянно. От няколко дни имам и едни странни болки които почнаха от вчера да ме притесняват, като бодежи от лявата страна точно под гърдата, нямам високо кръвно, изследванията са наред. Също така като лежа по гръб адски много ме боли таза все едно прешлените са се събрали и като реша да стана е ад под небето. И аз се подувам, но остана малко така че не се притеснявам кой знае колко,успокоих се като видях че и други мами са с едри бебчета, нас ни мериха преди седмица 3730кг. Забелязвам че е доста голяма тенденцията за раждане секцио, като бях на ден на отворените врати акушерката каза че е по-добре нормално раждане. Суити ти доста бързо и лесно си родила, браво на теб   bouquet  къде ражда? При нас приключва вече ремонта и остава само да подредя дрешките на бебка, изпрани и изгладени. Коша и кошнецата са отдавна изпрани, а количката е в кашона и нея мисля че няма да я ползвам на първо време.
Ники ако беше от София с удоволствие щях да ти ушия нова тапицерия за столчето за кола, може да питаш някой който знае и може да шие да ти направи нова дамаска по старата за столчето.
Аз сама си уших обиколниците и спалния комплект за малката, след като се роди ще и ушия още.
Много писах ще ви заболят очите от четене, хайде хубав ден и приятни почивни дни и много бебоци да има  Hug

# 237
Ох да се оплача или възмутя и тука. Ей направо не знам кой им дава книжки на половината селяндури,пресичаме с една баба на зелено на светофар със пешеходна дори и вече по средата на булеварда още на зелено един се опита да мине през нас .Зора да мине пред нас в место зад нас,и бабата ми вика какво му се възмущаваш иде ми да съм със камък в чантата и постоянно пусната камера .Е така отнесоха една позната миналата година пак на пешеходна и пак бременна.Човек да не излезе да се разходи,ходих малко сметки да платя с желанието и да си къпя някоя дрешка за мен или обувки но уви,не ми харесва как ми седят а обувките или са ми големи или малки с моя номер и не смея явно ще си чакам.Като му казах на ММ за случая с тоя тъпанар ми вика прибирай се и си стой на безопасно ,то или ще някой шофьор тъпанар или някоя шахта та и по шахти мн не стъпвам от както щях да пропадна зимата .То човек да не излезе да се разходи днес май не ми е ден за разходка.
Desislava1806, добре дошла.
Nushinka не вярвай на мерките  на Selicita и казаха  преди да роди че бебка е 3.200 и после малката принцеса се роди 2,600.Те  smile3525я мерки толкова лъжат вече .Споко всичко ще е наред

# 238
Щъркелова новина!!

мама Mother of PrincesS е родила прекрасния Ивайло! 3370гр. и 50см. - нормално раждане.

Да им е жив и здрав!
   bouquet

# 239
браво на мама Mother of PrincesS, и честито за малкия Ивчо. Ще я чакаме с включване да разкаже подробности  Hug

Общи условия

Активация на акаунт