Мартенче будува,радва мама до полуда!

• 65 145
  • 502
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, ползвате ли инхалатори и ако да какви, доволни ли сте? Simple Smile

# 391
  • Габрово
Мами,имаъе ли група във фейсбук?!

# 392
Предполагам, че сте чули за играта с размяна на книжки (изпращаш 1, получаваш 36, ако всички си изпълнят ангажимента). Ако някой иска да го включа, моля, да пише ЛС.

# 393
Здравейте мами! Как са бебоците, имате ли зъбчета а и какво им давате да папкат?

# 394
Цък, малии от кога не съм влизала тук Wink, май преди раждането беше Simple Smile Как сте момичета, как са бебоците?  Hug

# 395
Здравейте мами! Как са бебоците, имате ли зъбчета а и какво им давате да папкат?

Привет! и  мен ме интересува храненето Simple Smile)) От доста майки чувам, че дават на бебоците от манджите, които готвят..... а аз не смея. Готвя си му отделно за обяд, а десертите са предимно пасирани плодове с бисквити или сухар. Кисела ми го отказа, защото му спестих захарта  Joy Кисело мляко също не съм му давала, нито прясно. Въпреки това преди месец беше 10.600 кг, 76 см.
Има 7 зъба младежа, с които гризе бисквита или плод Simple Smile)).
Жълтък давам два пъти седмично. идея нямам дали е достатъчно, не се е оплакал  :35

# 396
В този ред на мисли - колко е нормално да изяждат на хранене осеммесечните бебоци?

# 397

Привет! и  мен ме интересува храненето Simple Smile)) От доста майки чувам, че дават на бебоците от манджите, които готвят..... а аз не смея. Готвя си му отделно за обяд, а десертите са предимно пасирани плодове с бисквити или сухар. Кисела ми го отказа, защото му спестих захарта  Joy Кисело мляко също не съм му давала, нито прясно. Въпреки това преди месец беше 10.600 кг, 76 см.
Има 7 зъба младежа, с които гризе бисквита или плод Simple Smile)).
Жълтък давам два пъти седмично. идея нямам дали е достатъчно, не се е оплакал  :35

7 зъбчета-браво Simple SmileАз и давам от нашата супа,напр.,само че правя без сол и подправки,когато стане готова отделям за нея,а другата я овкусявам.На този принцип съм давала и мусака с месо веднъж и пиле с картофи  на фурна.Друго не съм,но пък и не готвя много.Освен това маймуната иска само пасирана храна.😠

# 398
Ние още нямаме зъбче, но каквото й дам не отказва. Супичка, каша, попара също започнах да й давам, а най много обича цица  Simple Smile

# 399
В този ред на мисли - колко е нормално да изяждат на хранене осеммесечните бебоци?
Май всяко бебе яде различно количество и щом наддава би трябвало да е ок.....

Шошо е направи 9 месеца и яде сутрин в 7.00ч 100 мл адаптирано мляко, после в 9.30 попара с два сухара, две бисквити, една лъжичка ад.мляко и малко сирене или каша с 4 супени лъжици от сместта. После спи и обядва в 13,00 ч 220 гр храна зеленчуци или такива но с месо, в 16-17.00 ч хапва плодово пуре или мляко и пак спи. следва хранене в 18-19.00ч каша или кремче. Последно кранене в 22.00ч с 220-250 мл мляко. Лошото е че вече не иска да спи след вечерното хранене и играе още час  #Crazy, което ме побърква, защото аз вече съм на ръба на силите си. Гледам го изцяло сама и няма на кого и за 5 мин да го оставя. Мъжа се прибира късно....Оплаках се  Joy

Познавам майки, чиито бебета ядат доста повече, други по-малко. Някои са много лакоми а слабички. Моя днес го претеглих 11.300 кг. Пак много е качил....
За два месеца изкара 7 зъба и продължават да изкачат, той е супер нервен, нощем няма спане, лиги продавам на килограм  Grinning

# 400
  • Пловдив

Нашият режим на хранене е следният: 9.30-10.00 180 мл АМ, 13.30-14.00 190 гр пюре, 17.30 - 180 гр каша с плодово пюре, 20.30-21.00 180 мл мляко и 23.30 отново 180 мл мляко за Лека нощ! На последната консултация при навършени 8 месец бяхме 8.100 кг. при ръст 70 см.

# 401
Попитах ви, защото педиатърът казва, че не трябва да се минава 1 кг. храна общо за деня. Малкият изяжда към 1,100 кг. общо. Намалих малко млякото за еьна седмица, но не му е добре - получи запек. Върнах го на стария режим и сега всичко е ОК! А не е дебелан да кажеш - 74,5 см., 8,200 кг.

# 402
Аз съм на мнение, че детето само си показва колко да яде! Е,не бива и да се прекалява. Аз моя Шошо ако го оставя сам да избира сигурно ще си изяде цялото ядене за деня наведнъж  Grinning Ние обаче имаме 4 хранения за ден- в 9:00ч. 220мл АМ, я 13:30ч- около 200-250мл пюре,в 16:30ч. плодово пюре или каша, в 20:00ч.- 220мл. АМ.
Имаме 2 зъба и трети на път! Тежим 8,200кг. но бяхме една седмица в болница с бронхиолит  Cry

# 403
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате детски дерматолог в София? На малкият му се появиха пъпчици и ми се иска да го види специалист, че педиатъра явно не му се дават направления и назначи меко казано странно лечение...
Благодаря!

# 404
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате детски дерматолог в София? На малкият му се появиха пъпчици и ми се иска да го види специалист, че педиатъра явно не му се дават направления и назначи меко казано странно лечение...
Благодаря!
yagodka_kdn, преди време ми се наложи да ползвам услугите на д-р Милева (алерголог, възрастни), в същия апартамент имаше частен кабинет на алерголог занимаващ се с деца... Опашката за него започваше едва ли не от входа. Това е сайтът му: д-р Мустаков

Общи условия

Активация на акаунт