Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 936
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 005
  • AMS
Имам въпрос към администраторите и модераторите
във връзка с прикачване на изображения в новата версия.

Не намерих опция за намаляване размера на снимките.
Предвижда ли се такава?

# 10 006
Аз имам проблем, може би е свързан точно със "загасването" днес на старата версия, с качването на изображения.
Верно е, че не за първи път пускам нова тема през мобилната версия, но в момента, даже в мнение да искаш да качиш картинка, първо нея трябва да качиш и след това да пишеш текста, освен ако не искаш да го пишеш н-на брой пъти, докато успееш.

Не знаех, че тази тема се е превърнала в "страдам по старата версия" - 2

# 10 007
Знам, че звучим като деца в детска градина. Оплакваме се. Дали ще ни обърнат внимание или ще ни се скарат?
От една седмица се мъча да свикна с новата версия.  Наистина този светъл бял фон дразни много очите.  За някои може да не е проблем, но знаете колко различно са устроени очите на хората. Все пак не е редно да се стига до главоболие.  Наистина е проблем и мисля, че е редно да се обърне внимание. Не е решение да се настройва яркостта на екрана само заради форума. След това не мога да ползвам както трябва всички други приложения. Това означава, че нещо не е наред в тази версия. А може би е добре специалист да го тества.
Мама, Тати, приемете моето писане не като заяждане, а като градивно мнение. Уважавам вашия труд но някой от програмистите не си е свършил както трябва работата и разработката.

П.п. докато напиша поста и вече трябва да излизам от форума-премрежен поглед и замайване на главата.

# 10 008
  • Варна
Ами да вземат и Гугъл да преработят, и той е на бял фон, че и резултатите излизат на бял фон, тяхната сметка.

Аз съм с лещи от 25 години и поради това чувствителни очи, как веднъж не ми се премрежиха и умориха очите за толкова време, а ползвам новата версия от поне две години. От сума време се говори, че старата прави проблеми, че предстои спирането й, гратисен период имаше и то доста голям. Явно ще трябва да се ползва новата, ритането срещу ръжена на никой нищо добро не е донесло.

RIP, стара версия, казвам аз. Време беше.

# 10 009
  • Варненска клюкарка
Благодаря, стана при това много лесно, моята грешка беше че изписах таговете   а нямало нужда.
Но въпреки това всичко ми е някак...постно и неприятно за гледане. И вече ме боли лявото слепоочие. За емотиконите не ми се започва, очевидно че всеки изразява някакъв зор, но я се разпознае на 5-6 какъв е я не. Предишните бяха много изразителни. Предполагам през мобилната всичко е някак по-лесно, с изгледа там съм свикнала, но я използвам само за четене и без това по цял ден съм пред компютър, нямам нужда да се разписвам от друго устройство.

# 10 010
При мен има. При няколко последователни първата излиза където трябва, следващите - преди текста.

# 10 011
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я някой от феновете на новата версия да ме светне как аджеба може да се изтрие с маркиране голяма част от текст в ЛС. При всеки опит за изтриване  ме изхвърля в предварителен преглед, при връщането от който, все едно не съм трила нищо. Писна ми да кълва с бутоните.  doh

# 10 012
Писна ми да кълва с бутоните.

Изтрих с маркиране, по стандартния начин.
Не знам защо не става при теб.

Ох, ти питаш за ЛС.
Сега ще пробвам там.
Едит - става и там с маркиране и delete.

# 10 013
Като се върнеш от предварителен преглед на писане, маркираното стои, кликваш отново върху него с десен бутон и триеш.

# 10 014
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами   newsm78  при мен не става и затова питам.
Автоматично след маркиране ме хвърля в предварителен преглед /който изобщо не съм искала/ и изобщо няма възможност да натисна десен бутон. В никакъв момент не ми стои маркиран текст.
Като се върна от предварителен преглед маркираното стои неизтрито, но не и маркирано!!! И цялото упражнение може да се повтаря така до безкрай.

# 10 015
И при мен е така, много изнервящо.
Обещаха, че с новия редактор ще оправят проблема, но кога - не се знае.

# 10 016
  • ту тук, ту там
А мен форумът продължава да ме праща на последното непрочетено мнение, а не на първото. Това са цели страници, които се прескачат. От 39 ново мнения ме цопва на последното, публикувано в темата! Иди, че търси кое е първото непрочетено!

# 10 017
Мен не ме праща на последното непрочетено изобщо, а на последното от страницата, на която е първото непрочетено. И това само в мобилната версия. В пълната нямам проблем.
Маркирам и трия без проблем навсякъде аз. Отдавна свикнах с новата версия. Реших, че е в мой интерес. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако сега оправят и емотиконите, щастието ми ще е пълно. Bowtie

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 07:47 от Анонимен

# 10 018
Мен не ме праща на последното непрочетено изобщо, а на последното от страницата, на която е първото непрочетено. И това само в мобилната версия. В пълната нямам проблем.
Хм, аз имам същия проблем. Появяването му съвпадна със смяна на телефона, така че мислех, че се дължи на това.

# 10 019
Аз имах подобен проблем с мненията. Инсталирах си браузъра на Самсунг, въпреки, че съм с друга марка телефон. С него нямам проблем. Отваря ми първото непрочетено мнение.
Може би ще пуснат сега новия редактор, след спирането на старата версия. Търпение. От година и половина ползвам новата версия, свиква се.

Общи условия

Активация на акаунт