Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 319
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 990
  • Другата България
Merri_An,
кога успяхте да доведете до заключване на темата за Игри на волята?  Shocked
Аз бях престанал да пиша и чета умишлено, защото започнах да гледам последния сезон на Фермата и не искам да се спойлирам и вече го извъртях и започнах да ви чета (само някакви си 80 страници с непрочетени мнения за месец и половина време, хаха) и гледам заключена?  Embarassed
Не питаш правилния човек за това.
Но си поредния, който не е доволен от него и ако има съгласие на още момичета и момчета, различни от тези, които ми писаха ще направя нова тема в раздел "Потребителски групи", разбира се с разрешение на Татти.
За след края на предаването и участниците след това, нещо такова.
Тъй че ако искаш, ще можеш да се включиш.

# 9 991
  • Германия
Снимка с адрес от някъде си не мога да сложа - първо трябва да я свалям на компютъра и после с издърпване я слагам в полето за качване на снимка - още по-досадно действие.

Освен описаното от St. Dobri има и още по-лесен начин. Кликвате с десен бутон на мишката върху снимката, която искате да качите във форума и избирате  Copy Image. След това в полето за писане на мнение цъквате на "вмъкни изображение" натискате ctrl+v и изчаквате докато се появи снимката. От там си действате както обикновено.

Току-що го изпробвах отново с произволна снимка от нета:

# 9 992
  • София
Досега използвах само старата версия. Новата е нефункционална неудобна за мен. Не съм сигурна дали ще продължа да влизам в този форум. Както виждам, няма потребител, който да хвали новата версия, защо не я промените, нали все пак е създадена за хората, които ползват форума, или не?

# 9 993
Има, има такива потребители. Просто възпитано ви оставят да си изплачете мъката.

# 9 994
  • Варна
Противно на общия носталгичен рев по старата версия, да, има ползващи новата и сме доволни.

# 9 995
  • Чужбина
Единственият негатив на новата версия са емотиконите.

Ако имаше емотикони като старата, щеше да е златна.

Но се надявам, че и това ще се реши някога.

# 9 996
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Има, има такива потребители. Просто възпитано ви оставят да си изплачете мъката.
Мда... Щото като плакахме преди година-две... Наложи се да се примиря, че няма шанс да остане старата версия и да свикна, мъчейки очи и душа, с новата... Реших го, защото тук ми харесва и още по онова време предопредиха, че старата версия се оставя за малко... Сега все едно чета същата тема преди две години и имам де жа вю...
Свиква се! Само емотиконите ми липсват... Много!!!

# 9 997
И аз ползвам новата отдавна и вече свикнах с нея, но този проблем с емотиконите го има и при отваряне с Моцила, не само при Хром.
Също и с маркирането на текст при личните съобщения - така и не се оправи. Маркирам една дума, за да я променя, а вместо това излиза предварителен преглед. Неприятно. От самото начало е така и в момента е така.

# 9 998
  • софия
Това вече е трета версия на форума, с която свиквам. Новата има своите предимства, единствено за емотките от старите версии тъжа.
С всичко се свиква.

# 9 999
Колко мило. Сигурно някой ви е поискал позволение и вие възпитано и любезно сте го дали.

# 10 000
  • София
Това вече е трета версия на форума, с която свиквам. Новата има своите предимства, единствено за емотките от старите версии тъжа.
С всичко се свиква.
Абсолютно, не ни е за сефте 😂 колко рев имаше и по предишните версии, ама забравяте някои. Свиква се,  не е толкова зле.

# 10 001
  • Другата България
Естествено, че ще се свикне, този, който иска, ще го направи.
Явно за доста хора е ново и елементарни неща ти се струват трудни и не знаеш къде да ги търсиш.
Отработени веднъж на едната версия, редовно, на другата се забатачваш. Като с копирането на ника, елементарно, ама сто пъти вместо да маркирам ника направо отварям профила /тук изчервяващ се емотикон/. Е, на сто и първия стана.
Като го направиш веднъж, после става лесно.
Но има и доста детайли за изчистване, които правят някои от нещата бавни и това изнервя.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 18:37 от Merri_An

# 10 002
Колко мило. Сигурно някой ви е поискал позволение и вие възпитано и любезно сте го дали.
Не си оригинална, обяснявам защо всички мълчат, предвид, че им е на върха на езика да кажат, че преди 2 години са свикнали с всичко. Иначе предполагам има върху какво да се работи, но както сто пъти се каза - старата версия забавяше работата над новата. Сега белким потръгнат нещата и кусурите да се решат.

# 10 003
  • Варненска клюкарка
Това с имотките се получава, защото ползваме Хром. Този проблем е от самото начало и още не е оправен.
За това, след всяка сложена имотка, аз затварям и отварям пак имотиконките.

И с Опера и с Мозила е все същото...

# 10 004
  • Куциндрел
През Мозила нямам проблем с имотчетата.

Общи условия

Активация на акаунт