Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 183
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 215
Голямо триене падна в секция "Полезно" Simple Smile

Може ли да ми кажете как се трие,че и аз съм харесвала........на съм се поуляла.

Минава се на пълна версия - Профил - Моят избор и отляво има няколко секции, четвъртата отгоре надолу е Списък "Полезно".
Преглеждаш и махаш харесванията. Аз махнах доста, защото докато съм скролвала и съм нтискала бутона без да искам.

# 10 216
Здравейте Simple Smile, имам един въпрос относно новите теми, за да няма като начало на първите 2-3 страници да пише, че се записваш всички и почват да пишат разни неща от сорта на хайде в новата тема или нещо подобно държите да се пише друго, но това като цяло почти не се получава и след ден два една част от тези написали така ги трият, но на други, които са близки с този който е правил темата него правят и не се получава добре. Така на мен се случи два пъти за последните 3-4 дни
За потребител от 2013г. трябва да знаеш как правилно се "следи" тема. Аз откак се регистрирах го разбрах, но ме учудва как има хора, които с години не знаят и спамят. Трябва по-строги мерки за такива коментари тип "запис", а не само изтриване, иначе никога няма да се научат.

Докога ще стои горе до камбанката темата "Игра с късмети"? Рядко ми се случва, но понякога натискам върху нея вместо на камбанката.

Докога при цитиране на пост с кавички, те ще излизат така?
Нямам такъв проблем с Mozilla Firefox на компютър.

# 10 217
Здравейте Simple Smile, имам един въпрос относно новите теми, за да няма като начало на първите 2-3 страници да пише, че се записваш всички и почват да пишат разни неща от сорта на хайде в новата тема или нещо подобно държите да се пише друго, но това като цяло почти не се получава и след ден два една част от тези написали така ги трият, но на други, които са близки с този който е правил темата него правят и не се получава добре. Така на мен се случи два пъти за последните 3-4 дни
Трият се всички, ако има пропуск, сигнализирайте с формата "Информирай модератор".
Премахнатите нямат връзка с автора на темата, той не може да трие или редактира постовете на пишещите в темата.

# 10 218
  • Пловдив
Аз бих направила едно предложение, но незнам доколко би могло да се направи, тъй като има доста теми, които би искал да ти излизат нещата от тях в нови отговори, а не в следени теми като влезеш конкретната тема на първя пост долу да има да избираш примерно Тема с участие или Следена тема, по този начин мисля, че няма да се налага на много теми да се обновяват често

# 10 219
Аз бих направила едно предложение, но незнам доколко би могло да се направи, тъй като има доста теми, които би искал да ти излизат нещата от тях в нови отговори, а не в следени теми като влезеш конкретната тема на първя пост долу да има да избираш примерно Тема с участие или Следена тема, по този начин мисля, че няма да се налага на много теми да се обновяват често
Темите, в които имате участие автоматично излизат в нови отговори.

# 10 220
  • Пловдив
Да и това, че автоматично излизат там се започва с писането на участвам или нещо подобно, а ако има възможност да се избере, почти никой няма да пише “участвам” или нещо подобно, за да излизе там

# 10 221
Падме, и сега има възможност да се абонираш за теми, без да пишеш “участвам”. Има една камбанка над и под темата, натискаш я и не спамиш. Функцията не е нова и това ти беше обяснено малко по-нагоре.

# 10 222
Академия за родители гледам е партньор. Може ли да агитира на ЛС?

# 10 223
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите 🙂

# 10 224
Има ли текст в Правилата, който забранява слагане на линк, без пояснение към него?

# 10 225
Има. Забранено е.

# 10 226
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бихте ли го посочили, че аз не го намирам.

# 10 227
  • Sofia
Академия за родители гледам е партньор. Може ли да агитира на ЛС?
Не.
Моля, препратете ми съобщението на ЛС.

Има ли текст в Правилата, който забранява слагане на линк, без пояснение към него?
Изричен текст няма, но не е коректно и в повечето случаи обезсмисля линка. Ако не е и по темата, си е чист спам.

.......................................
16.08   Имаше кратък срив в системата.
Извиняваме се.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:12 от Tatti

# 10 228
  • София
Моля да заключите тази тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1171335

# 10 229

Общи условия

Активация на акаунт