Може ли да ми кажете как се трие,че и аз съм харесвала........на съм се поуляла.
Преглеждаш и махаш харесванията. Аз махнах доста, защото докато съм скролвала и съм нтискала бутона без да искам.
, имам един въпрос относно новите теми, за да няма като начало на първите 2-3 страници да пише, че се записваш всички и почват да пишат разни неща от сорта на хайде в новата тема или нещо подобно държите да се пише друго, но това като цяло почти не се получава и след ден два една част от тези написали така ги трият, но на други, които са близки с този който е правил темата него правят и не се получава добре. Така на мен се случи два пъти за последните 3-4 дни
, имам един въпрос относно новите теми, за да няма като начало на първите 2-3 страници да пише, че се записваш всички и почват да пишат разни неща от сорта на хайде в новата тема или нещо подобно държите да се пише друго, но това като цяло почти не се получава и след ден два една част от тези написали така ги трият, но на други, които са близки с този който е правил темата него правят и не се получава добре. Така на мен се случи два пъти за последните 3-4 дниПрепоръчани теми