Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 177
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
опитай да напишеш лично съобщение на бубанка, тя е модератор и може би може да помогне.
поста над предишния ти пост.

# 10 201
Има ли начин да видиш всички, които са ти отбелязали полезно мнението?
Аз съм с мобилната версия и ми излиза едикойси и още 6 харесаха, но точно тези 6 са неизвестни!

Няма начин. И на пълната, и на мобилната.
.    
Аз съм задавала същия въпрос тук. За момента няма начин, но ще се обмисля по-нататък. Както и предложението за бутон "Харесвам" (евентуално и "не харесвам" ).

От известно време, когато отворя за разглеждане нова страница в тема, след зареждането ѝ не мога да скролвам надолу. Налага ми се да заключвам и отключвам екрана на телефона, за да продължа четенето. В моето устройва ли е проблема според вас?

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 16:05 от tetka_the_best

# 10 202
  • София
Бихте ли проверили този профил – https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=657148

# 10 203
  • София
Принуждавам се да сигнализирам за отвратително държание и нападки, и обиди на два ника- MunchkinA и емаТ, но не знам как да го направя. Не виждам бутон за сигнализиране .

# 10 204
Бутонът ти е долу вляво, в триъгълника с удивителната.

# 10 205
  • Испания
Принуждавам се да сигнализирам за отвратително държание и нападки, и обиди на два ника- MunchkinA и емаТ, но не знам как да го направя. Не виждам бутон за сигнализиране .

Скрит текст:
Как се дава линк към конкретен пост в дадена тема?
Преди в самото мнение имаше опция "информирай модератор".

Удивителният знак е "информирай модератор". Линк може да вземеш с десен бутон на мишката от означеното под стрелката.

# 10 206
Или от трите точки горе в дясно на мобилната ако си.

# 10 207
  • София
Благодаря!

# 10 208
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Този профил - https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=657294;sa=summary

# 10 209
Докога ще стои горе до камбанката темата "Игра с късмети"? Рядко ми се случва, но понякога натискам върху нея вместо на камбанката.

# 10 210
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, имам един въпрос относно новите теми, за да няма като начало на първите 2-3 страници да пише, че се записваш всички и почват да пишат разни неща от сорта на хайде в новата тема или нещо подобно държите да се пише друго, но това като цяло почти не се получава и след ден два една част от тези написали така ги трият, но на други, които са близки с този който е правил темата него правят и не се получава добре. Така на мен се случи два пъти за последните 3-4 дни

# 10 211
  • София
Шуробаджанащина, казваш. Тези дето са си близки с автора на темата не ги трият Grinning

# 10 212
Чувствам се много умна, че успях да схвана  въпросната драма!

# 10 213
Докога ще стои горе до камбанката темата "Игра с късмети"? Рядко ми се случва, но понякога натискам върху нея вместо на камбанката.

Докога при цитиране на пост с кавички, те ще излизат така?

# 10 214
Последното наистина е много дразнещо и ако има повече кавички в цитата, затруднява четенето.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 12:13 от Блу

Общи условия

Активация на акаунт