Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 139
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 260
Здравейте. Обръщам се към вас с молба. Аз съм нова в бг-мама,но от както съм в раздел "Мамопластика" някои от момичетата си позволяват много. Като забележки за правописа,нападки към докторът който нас ние е оперирал. Остър тон към нови момичета. Моля обърнете внимание на това. Благодаря!

# 10 261
Благодаря за сигнала, темата е разчистена за пореден път.

# 10 262
От известно време, докато си чета из темите на мобилната версия, изведнъж ми излиза това
Скрит текст:
Не е от интернета ми, когато съм на мобилен пак така се случва. След рефреш се оправя. Не ми е голям проблем, но понякога става досадно.

# 10 263
Здравейте!
Как стои въпросът с пускането на анкети? Зададох два пъти въпроса в темата за "новия облик на форума" . Първия път ме увериха, че се работи по въпроса, втория път не получих отговор. Към модератор ли са се обръщам за помощ с анкети?

# 10 264
Това беше единственият начин да бъде прегледана в пълнота тема и да се търси в нея.
Не разбирам защо полезни функционалности отпадат?
Удобство за администраторите за сметка на полезност на форума.
Не става въпрос за полезност за администраторите. Това не е нещо, което да ни улеснява работата, независимо дали го има или няма. Работата на администраторите въобще не е свързана с тази функционалност.
Ясно написах причината. Вече има много по-удобни и съвременни възможности за печат.

Що се касае до търсенето в тема, още преди няколко месеца търсачката е изцяло подновена, обновява се в реално време и съдържа абсолютно всички мнения.
Има възможност да се търси и в конкретна тема.
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497431
Цитат
Когато търсенето е стартирано от тема, то можете да маркирате търсене само в текущата тема и/или текущата група.
Когато сте в текущата тема и стартирате търсене е необходимо да кликнете на Мнения и да отбележите във филтъра "Търсене само в текущата тема"

Филтрите не ги виждам в мобилната версия. Само в пълната версия ли ги има?

# 10 265
Здравейте.Днес съзадох тема, в която искам пътешествениците да обменим страхове и идеи отностно корона вирус, а беше нетактично преместена в темата за вируса като цяло, в която се обсъждат статистики и  сухо инфо и никой не ми отрази въпроса...
Защо има 120347 теми зо бременност, а моята беше преценена за повтаряща се?
Благодаря

# 10 266
  • София
Скрит текст:
Това беше единственият начин да бъде прегледана в пълнота тема и да се търси в нея.
Не разбирам защо полезни функционалности отпадат?
Удобство за администраторите за сметка на полезност на форума.
Не става въпрос за полезност за администраторите. Това не е нещо, което да ни улеснява работата, независимо дали го има или няма. Работата на администраторите въобще не е свързана с тази функционалност.
Ясно написах причината. Вече има много по-удобни и съвременни възможности за печат.

Що се касае до търсенето в тема, още преди няколко месеца търсачката е изцяло подновена, обновява се в реално време и съдържа абсолютно всички мнения.
Има възможност да се търси и в конкретна тема.
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497431
Цитат
Когато търсенето е стартирано от тема, то можете да маркирате търсене само в текущата тема и/или текущата група.
Когато сте в текущата тема и стартирате търсене е необходимо да кликнете на Мнения и да отбележите във филтъра "Търсене само в текущата тема"

Филтрите не ги виждам в мобилната версия. Само в пълната версия ли ги има?

Благодаря,така ми стана по-ясно. Явно само от компютър става.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 19:16 от Не се сърди, човече

# 10 267
Благодаря,така ми стана по-ясно. Явно само от компютър става.
Не. Става и от телефон. Най-долу ще намерите "Пълна версия".

# 10 268
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да си повдигна питането, че не получих отговор.
Уточнявам, че пробвах с още три теми, резултатът е абсолютно като описания.
Забелязах следния проблем. Имам примерно 2 непрочетени отговора в тема с мое участие. Влизам, виждам от кого са, но понеже са дълги, нямам време да ги изчета. Освен това в тях има инфо, което искам да си съхраня на друго място, поради което маркирам отгоре през точките темата като непрочетена. Форумът веднага ме връща в списъка с темите от съответния подфорум, при което светва броят непрочетени отговори сумарно преди сегашното и преди предходното ми влизане в темата - 16, вместо само 2. Отделно камбаната показва 15, вместо 16. При ново влизане наистина ме праща към непрочетените отговори от по-преди.
Това упражнение ми се наложи да го направя два пъти откакто загасихте старата версия в различни теми, в различни подфоруми. И двата пъти резултатът беше този - връщане и към непрочетените отговори от по-предишно влизане в темата. Заключавам, че е закономерност и в случая моля да я проиграете, съответно да отстраните проблема.

# 10 269
profi_1, това през пълната версия ли го правите и през кои точно три точки? Стана ми интересно, никъде не съм видяла до сега опция даваща възможност да маркираш непрочетено, а ползвам новата версия от самото начало.

# 10 270
От два дни не мога да качвам снимки. Зарежда и накрая я няма.

# 10 271
Тони, в старата версия го имаше това да маркираш като непрочетени.

# 10 272
Току що пуснах тема и сега не я намирам

# 10 273
Въпросът Ви е слят с актуалната подходяща тема. Публичните Ви постове могат да бъдат намерени в съответната секция в профила Ви - Публикации.

# 10 274

Общи условия

Активация на акаунт