Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 161
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 10 245
Извинете не ви разбрах , какво означава ,, затворени тагове?

В конкретния случай не сте затворила коректно
Код:
[quote][/quote]
и не се разбира кой текст е Ваш и кой на цитирания потребител.

Не искам да получавам имейл за всеки нов отговор. Какво да направя?

Минете от мобилната на обикновената версия. Бутонът за целта е най-долу на страницата върху черната лента.
Профил - Настройки - Имейл известяване и редактирайте според Вашите предпочитания. Допълнителни инструкции има тук.

# 10 246
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Забелязах следния проблем. Имам примерно 2 непрочетени отговора в тема с мое участие. Влизам, виждам от кого са, но понеже са дълги, нямам време да ги изчета. Освен това в тях има инфо, което искам да си съхраня на друго място, поради което маркирам отгоре през точките темата като непрочетена. Форумът веднага ме връща в списъка с темите от съответния подфорум, при което светва броят непрочетени отговори сумарно преди сегашното и преди предходното ми влизане в темата - 16, вместо само 2. Отделно камбаната показва 15, вместо 16. При ново влизане наистина ме праща към непрочетените отговори от по-преди.
Това упражнение ми се наложи да го направя два пъти откакто загасихте старата версия в различни теми, в различни подфоруми. И двата пъти резултатът беше този - връщане и към непрочетените отговори от по-предишно влизане в темата. Заключавам, че е закономерност и в случая моля да я проиграете, съответно да отстраните проблема.

# 10 247
В коя тема имам последователни постове? Наистина не съм забелязала и искам да знам.

# 10 248
Как да отворя нова тема?? Не мога и не виждам откъде!

# 10 249
Как да отворя нова тема?? Не мога и не виждам откъде!

Спокойно, няма нужда от пост след пост. Отиваш в нужния ти подфорум и съвсем ясно в ляво, в синьо правоъгълно поле си пише"НОВА ТЕМА"

Скрит текст:

# 10 250
  • София
Трябва да се уверите, че няма пусната вече тема по въпроса.

Има тема "ЧЗВ", в която има подробни указания как се пуска нова тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497456&utm_sour … tlink#msg37497456

# 10 251
  • Ямбол
Но първо трябва да стане участник в групата, от зъбчататото колело вдясно.

# 10 252
Но първо трябва да стане участник в групата, от зъбчататото колело вдясно.

Без това не може.

# 10 253
PavlinaPavlina, прочети ТУК, стъпка по стъпка е дадено.

# 10 254
От телефон пиша с Ios опрационна система и никъде няма нова тема като вляза в някоя тема

# 10 255
  • София
От телефон пиша с Ios опрационна система и никъде няма нова тема като вляза в някоя тема
Когато си вътре в тема няма опция да създадеш нова тема. Трябва да бъдеш в подфорум/група, тогава ще видиш бутон "Нова тема".

# 10 256
къде е този подфорум?

# 10 257
  • София
Темата, към която си дала скрийншот, е в подфорум "Бъдещи майки" – https://www.bg-mamma.com/?board=445

П.П. Редактирай, не пиши постове един след друг.

# 10 258
# 10 259
В коя тема имам последователни постове? Наистина не съм забелязала и искам да знам.
Писах на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт